Спойлери от реалити предавания - тема 8

• 77 335
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
  • Sofia
Калеко Алеко и скромност!?!?! Ти да видиш!?!Магаре и духова музика! Вярвам ви, не се притеснявайте..

# 331
Благодаря на всички, които даваха спойлери!

# 332
Хем знаех развоя и пак ми стана тъпо.... Добре че бяха спойлерите да се подготвя поне малко.

# 333
Пуснах си последните 5 минути на ИВ. Тези водещи май не са много добри. (Димо принципно го харесвам.)

# 334
  • Буркина Фасо
(Димо принципно го харесвам.)
аз - обратното

# 335
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Фермата
Дано наистина утре да отстранят Радо, че си е забравил хапчетата, явно. С тая брадва как замахваше, направо да не попадаш на него в тъмна уличка.
Това беше добро, оправи ми настроението. Представих си го Радо с брадвата и червеното лице и хем ми е смешно, хем ако съм в негово присъствие ще гледам да съм на няколко крачки. Аз не искам да си ходи. Я цял сезон как ни забавлява.

# 336
Това, разбира се, не се случи Grinning

Аз няма да гледам финала, но ако вземе да спечели Фифо или Гого, а всички спойлери за Алекса са били фалшиви, ще съм много щастлива ❤ Това, разбира се, няма да се случи.

# 337
Благодаря на всички , които споделяха с нас спойлери . Живи и здрави догодина пак ☺

Благодаря и на фермерите , че ни изтраяха .
Темата е вече изцяло ваша ✌ И дано не ви сполети нашата съдба с победителя 😁

П.П. И аз добре , че бях подготвена за развоя на събитията , иначе не знам как щях да преживея Алеко 😄

# 338
Аз да изкажа също съжаление, че най-недолюбваният от вас спечели. Познато чувство - когато Зоран спечели Сървайвър - все имаш усещането, че е човек на продукцията.

# 339
  • София
Да ни е честит "победителя"... Повече не ми се откъсва от сърцето...

Благодаря и аз на Ковид за добрите спойлери. И на пейката, и въобще на всички благодаря за спойлерите... Беше интересен сезон. И огромна част от това да е интересно си го направихме ние. Забавлявах се изключително много. Благодаря ви!
И накрая е редно да освободим темата за фермаджиите...  че ги побъркахме тази година Joy
Успешни финални дни ви желая и дано поне вие си получите желания победител Heart

# 340
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ф
Хубаво Кукавицата победи, а ние аджеба знаем ли победителя във Фермата? Знаем финалистите и май повече спойлери за победителя няма, или нещо съм пропуснала?

# 341
  • Sofia
Благодаря на всички , които споделяха с нас спойлери . Живи и здрави догодина пак ☺

П.П. И аз добре , че бях подготвена за развоя на събитията , иначе не знам как щях да преживея Алеко 😄
И аз благодаря! Уж бях подготвена.. но все се надявах очакваното да не се случи. Надеждата умира последна.. но винаги умира..

# 342

Охх, дано, но при нас е по-малко вероятно да се случи, тъй като голяма част в определянето на победителя играят и зрителите, та се надявам да не се получи такова нещо.
Да, темата сега ще е само за Фермата, но на мен ще ми липсва и ИВ, все пак деляхме една тема цели 3 месеца. Надявам се следващата година отново да сме тук Blush.

# 343
Ф
Хубаво Кукавицата победи, а ние аджеба знаем ли победителя във Фермата? Знаем финалистите и май повече спойлери за победителя няма, или нещо съм пропуснала?
Финалът е на живо и има SMS гласуване. Знаем само, че на битките се е справил най-добре Яни, ако не се лъжа.

# 344
  • София
И аз искам да благодаря за всички спойлери! Наистина ми беше по-добре, че знаех.

Прехвърлям се към Фермата, гледала съм това-онова и от четеното тук мисля, че ще ми е интересно.

Общи условия

Активация на акаунт