Спойлери от реалити предавания - тема 8

• 77 341
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
Всички мразим сръбския бек, но вчера Филип загуби сам като стигна първи до пъзела и не се справи. Играта на 1/2 финала беше такава, каквато са играли Виктория, Филип и Алекса. Те имаха предимство, а не само Алекса. Реално в двете най-важни игри се справи добре и спечели. Поведението му през сезона беше ужасно и затова всички го мразят. Най-мразеният победител. Има 100 000, ама ще го псуват по улицата. Но все пак на черното бяло не можем да кажем. Филип сам си е виновен, че не спечели. Жорко просто до там му бяха силите.
Аз не виждам Алекса да се е справил добре на полуфиналната битка... Просто изкара късмет. Беше най-трагичен от всички единствено на пъзела беше най-добър, а на топчетата извади късмет. Само не мога да разбера как Алекса стана толкова добър на тея пъзели като в началото не знаеше къде се намира.

# 361
  • София
Темата не беше ли за спойлери?

# 362
Темата не беше ли за спойлери?
Да забелязах, че съм в грешната тема.. Извинявам се!

# 363
И аз само искам да благодаря на всички в темата! Забавлявах се, бях психически подготвена и ми беше много приятно! Приятно гледане на фермерите и дано любимецът ви победи Simple Smile

# 364
Ковид, догодина преди игрите официално те каня да разкажеш на видео малко повече за бъдещите играчи, че да няма недоразумения и лоши чувства както този сезон (разбира се анонимно).

Иначе всички спойлери бяха много полезни най-малкото, за да сме готови психически и да приемаме нещата по-обрано и разбира се да си обясним по-добре монтажа на играчите!

# 365
  • пустинен пъпеш
quote author=Bimbiflo link=topic=1500791.msg45656750#msg45656750 date=1669798301]
Раздрусаха кошера още с "Ергенът", легитимираха едно недопустимо поведение, което лека полека се превръща в норма, че се и издига в култ, измествайки честност и искреност.
.Зорлем продуцентите целят опростачване на аудиторията.
[/quote] Позволявам си да цитирам това мнение от съседната тема,което споделям. Но и доста забавно беше да гадаем по чорапи,рамена,части от екипи,отражения в очилата но водещия кой от участниците продължава участието си в играта.А сега представлението завърши и завесата е спусната

# 366
Фермата
Едно мнение или по-скоро въпрос, който може би не е баш за тази тема, но ми е интересно дали се наблюдава и при ИВ.
Забелязали ли сте как понякога сме сякаш по-критични към жените, отколкото към мъжете? При мъжете вечно все има оправдание за дадено държание, пък жените бързаме да ги нарочим, да ги категоризираме като злобни, манипулативни и не знам още какво и почти не си променяме мнението за тях. При мъжете сме по-склонни да даваме втори шанс сякаш.

# 367
  • София
Така е и в живота. Не само в разни риалити формати. Факт.

# 368
Зависи от ситуацията и човека според мен.

Ако визираш Радо в случая, не мога да го оправдая по никакъв начин, но в същото време виждам, че поведението му има голяма връзка с дефицитите, с които се е сблъсквал цял живот. Ако беше дете, щях да кажа "да, не е виновен", но на такава възраст, на която можеш да потърсиш помощ и да излекуваш и приемеш травмите си (доколкото е възможно, разбира се), оправдание не мога да намеря.

Въпреки всичко не го виждам като злодей, (какъвто за мен е Иван), мишка (Нина), лукава манипулаторка (Камелия), високопарен лаладжия (Финци), нафталинен и лицемерен нравоучител (Чавдар). Без значение от пола им, в изброените виждам ярко присъствие на характеристики, които са в сблъсък с моите собствени възгледи и ценности.

Една от причините да искам Веселка да победи е точно защото е жена. Малка, на пръв поглед беззащитна, а абсолютна работна фурия, която спаси кожите на повечето мъже в отбора си, понесе незаслужени обиди от най-некадърната жена при старите (Нина) и въпреки всичко нито прави бойкоти, не се лигави, не хитрува.

При мъжете нямам такъв фаворит, всички са с условности и генерално не виждам мъжко и достойно поведение от тях.

# 369
  • Вестерос
Фермата
Едно мнение или по-скоро въпрос, който може би не е баш за тази тема, но ми е интересно дали се наблюдава и при ИВ.
Забелязали ли сте как понякога сме сякаш по-критични към жените, отколкото към мъжете? При мъжете вечно все има оправдание за дадено държание, пък жените бързаме да ги нарочим, да ги категоризираме като злобни, манипулативни и не знам още какво и почти не си променяме мнението за тях. При мъжете сме по-склонни да даваме втори шанс сякаш.
Радо и Валерия, нали?

# 370
Ковид, догодина преди игрите официално те каня да разкажеш на видео малко повече за бъдещите играчи, че да няма недоразумения и лоши чувства както този сезон (разбира се анонимно).

Иначе всички спойлери бяха много полезни най-малкото, за да сме готови психически и да приемаме нещата по-обрано и разбира се да си обясним по-добре монтажа на играчите!

Прието Wink Евентуално можем да направим и за бъдещият Сървайвър нещо, стига да имам достъп до там, понеже е чужда продукция и още нищо не се знае как ще е Wink

# 371
Фермата
Радо и Валерия, нали?
Да. Simple Smile На колко човека е все още в класацията на фаворитите? Нищо кой знае какво не направи, но от любимка сега е просто "лигла". На мен винаги ми е била между неутрална и симпатична.

# 372
Доста добри попадения. 😁
И аз съм за Веси, най-добричка ми е, най-силна, най-кадърна и най-истинска. Не знам защо е получила толкова хейт в нейния сезон. Не съм го гледала особено, само малко заради Сами, защото го познавам.

Въпреки всичко не го виждам като злодей, (какъвто за мен е Иван), мишка (Нина), лукава манипулаторка (Камелия), високопарен лаладжия (Финци), нафталинен и лицемерен нравоучител (Чавдар). Без значение от пола им, в изброените виждам ярко присъствие на характеристики, които са в сблъсък с моите собствени възгледи и ценности.

Една от причините да искам Веселка да победи е точно защото е жена. Малка, на пръв поглед беззащитна, а абсолютна работна фурия, която спаси кожите на повечето мъже в отбора си, понесе незаслужени обиди от най-некадърната жена при старите (Нина) и въпреки всичко нито прави бойкоти, не се лигави, не хитрува.

При мъжете нямам такъв фаворит, всички са с условности и генерално не виждам мъжко и достойно поведение от тях.

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 19:15 от Greatness

# 373
Мога да кажа защо аз не я харесвах - лесно я манипулират и победата ѝ изглеждаше нагласена. Но в крайна сметка бях доволна, че тя спечели, защото имаше най-голяма нужда от парите.

# 374
  • Sunshine state
На мен Валерия никога не ми е била симпатична още от нейния си сезон - нерешителна и мрънкаща ми е. Намирам я за инфантилна за годините й. Нито пък Яни ми е чак толкова симпатичен, колкото на масата зрители.

Общи условия

Активация на акаунт