Спойлери от реалити предавания - тема 8

• 77 362
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
Веселка беше много удобна за победител в онзи сезон, в който още не беше печелила жена, а и тя имаше 3 деца на 24 години, което пък идеално се връзваше с кампанията на Иван и Андрей "Направи го сега". Умишлено не споменаха произхода ѝ, защото това щеше да обезцени факта, че е майка, тъй като хората от такъв произход често раждат млади и са многодетни. Освен това Сами и Красимир, които бяха страхотни на арената, някак си лесно се дадоха във финалните битки.
Това между другото е единственият сезон на Фермата, който съм гледала и ми е оставил привкус за нагласяване. Не мисля, че беше продуцентско решение от самото начало, но категорично смятам, че им дойде дюшеш и подпомогнаха фино за крайния резултат.
Според мен пак ще спечели, щом е на финал.

# 376
Ами, като излезе този спойлер, не си представях чак такава драма. Две неща - мъжете се възползваха от ситуацията да махнат Радо, Радо се оказа емоционален манипулатор освен всичко останало.

# 377
Веселка беше много удобна за победител в онзи сезон, в който още не беше печелила жена, а и тя имаше 3 деца на 24 години, което пък идеално се връзваше с кампанията на Иван и Андрей "Направи го сега". Умишлено не споменаха произхода ѝ, защото това щеше да обезцени факта, че е майка, тъй като хората от такъв произход често раждат млади и са многодетни. Освен това Сами и Красимир, които бяха страхотни на арената, някак си лесно се дадоха във финалните битки.
Това между другото е единственият сезон на Фермата, който съм гледала и ми е оставил привкус за нагласяване. Не мисля, че беше продуцентско решение от самото начало, но категорично смятам, че им дойде дюшеш и подпомогнаха фино за крайния резултат.
Според мен пак ще спечели, щом е на финал.
Какво имаш предвид под "произход"? Ако е от малцинствата, официално ще съм шокирана, защото въобще не дава вид на такава.

# 378
  • София
Оффф тоя сезон на фермата не е никъв мост на времето, а сезона на емоционално травмираните и психически нестабилните. То па аман, Ферма ли гледаме или Съдебен спорт братче..

# 379
  • Вестерос
Да, Веселка е от малцинствата. В нейния сезон беше на 22 с три деца. На финала показаха родителите й...

# 380
Един измежду Камелия и Яни ще е крайният победител като Яни печели зрителите, а Камелия се справя много добре във игрите на финала... вече разликата между двамата не мога да кажа колко е и точно кой е първи и кой втори.

# 381
  • Вестерос
Камелия абсурд да спечели, ама абсурд

# 382
Достатъчен е един резил при победителите (визирам общия любимец тук Алекса 😂). Иван и Камелия нямат никакви шансове.

Като казвах, че ще е най-интересната седмица във фермата, не подозирах, че ще се окаже най-неприятната. Все още не съм гледала днешния епизод и не знам имам ли желание да си го причинявам.

# 383
Всеки път като видя, че Тиф е писала тук, и си викам - Йес, спойлер! Sweat Smile

# 384
Пусни си го като фон. Тогава ще се посмееш на разни моменти. Примери: Иван с ревящ глас нареждаше нещо на Радо и после му се скара. Радо се сети, че ще го гледат майка му и децата, които тренира, както и родителите им и изкара Калин виновен за развалената си репутация. Радо цитираше Левски на раздяла. Всички празнуваха напускането на Радо. (Очевидно е бил много харесван.)
Допълвам - Радо моли Калин да не гласува срещу него и в следващото изречение му обяснява, че Калин бил пиян предната вечер и всъщност той му се нахвърлил. 😁

Достатъчен е един резил при победителите (визирам общия любимец тук Алекса 😂). Иван и Камелия нямат никакви шансове.

Като казвах, че ще е най-интересната седмица във фермата, не подозирах, че ще се окаже най-неприятната. Все още не съм гледала днешния епизод и не знам имам ли желание да си го причинявам.

# 385
  • Вестерос
Всеки път като видя, че Тиф е писала тук, и си викам - Йес, спойлер! Sweat Smile
Нямам нищо още 😁

# 386
За мен е малко предизвестена смърт - не виждам как избират Чавдар, а той - Финци (друг избор от мъжете няма).

Ще изберат Аксения и тя ще се придържа докрай към общата стратегия, ще извика Камелия и ще си тръгне. Само не знам Нина на какво се надява, или последно като говореше с Аксения във вчерашния епизод, просто не е искала да се изправя срещу една от съотборничките си, а не, че си мисли, че може да бие Камелия.

# 387
Стискам палци да си права. Аксения срещу Камелия е определено дуел, който ми се гледа! Simple Smile
За мен е малко предизвестена смърт - не виждам как избират Чавдар, а той - Финци (друг избор от мъжете няма).

Ще изберат Аксения и тя ще се придържа докрай към общата стратегия, ще извика Камелия и ще си тръгне. Само не знам Нина на какво се надява, или последно като говореше с Аксения във вчерашния епизод, просто не е искала да се изправя срещу една от съотборничките си, а не, че си мисли, че може да бие Камелия.

# 388
Може и да има как Чавдар да е първи дуелист , но не гледах епизода и дали Яни ще гласува за кой ще отиде събота. Защото Вал, Веселка и Финци ако сложат гласовете си на Акси те са 3 дори и Яни да гласува , Камелия я виждам да си даде гласа за Чавдар, Иван също и така гласовете на Калин може да определят кой ще е. А и Нина съм почти сигурена че ще гласува за Чавдар.

# 389
Според мен точно Камелия ще гласува за женски дуел, понеже иска да реди точките, ако е втори дуелист. Вал и Веси ще гласуват за мъжки, за да предпазят Аксения. Нина - не мога да преценя. По-скоро женски. Иван може би мъжки (пак заради реденето на точки). Яни - нямам идея. Той се има с Чавдар - така че по-скоро ще избере женски дуел. Калин би трябвало да иска мъжки дуел, за да си разчисти малко пътя. Финци вероятно ще гласува за женски дуел. Значи може би ще е мъжки дуел по моите предположения.

Общи условия

Активация на акаунт