🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 18 (Tема 2)

• 66 855
  • 1 236
  •   1
Отговори
# 1 140
А Мая не е ли участвала и друг път? Защо Манчо каза , че само Константина участва за втори път?

# 1 141
Участва Мая или Крум да е бил. Ама помня, че се хвалеше, че печката е нова и не се употребява.
Или Манчо да е забравил яркото им участие.

# 1 142
Да не се бъркате от "Смени жената"?

# 1 143
Мая съм я гледала в Смени жената. Изобщо си нямаше идея кое колко струва в магазина. Каза, че не гледала цените..

# 1 144
Това не виждам какво отношение има към готвенето. И аз не знам цените.

# 1 145
  • София
По мое наблюдение над неготвещите ми приятелки, майките и свекървите или домашните помощници готвят та не са без домашна храна.

# 1 146
Това не виждам какво отношение има към готвенето. И аз не знам цените.
То сега дори да се стараеш е невъзможно да ги запомниш.

И аз не знам цени..

# 1 147
  • Terra incognita
Ако домашна помощница им готвеше, то печката щеше да е използвана, а не да се хвалят с това, че е чисто нова. Преди време участваха в Смени жената и от там стана ясно, че живеят на поръчана храна. Иначе там се наложи да сготви мусака, та не е съвсем без умения, просто не иска.
По мое наблюдение над неготвещите ми приятелки, майките и свекървите или домашните помощници готвят та не са без домашна храна.

# 1 148
  • София
Е тя и майка ми не готви у нас, като е носила храна.

# 1 149
  • Terra incognita
Е, това вече е малко в сферата на измислиците. Майка й гогви, пък носи кутиите.
Те си казаха хората, че си поръчват храна за вкъщи.

# 1 150
Аз от години не поръчвам храна. Някак идеята да ям нещо, което не знам с какво е приготвено, как е приготвено и от кого ме отблъсква. Много хора смятат, че няма нужда да губят време в готвене, понеже има ресторанти и тейкауеи, но друго си е вкъщи на 100% да знаеш кое с какво е приготвено. Аз вече и хляба си меся сама, когато ми се яде хляб.

Според мен Иван се беше постарал най-много с участието си. Сготви проста и питателна кухня, масата беше аранжирана със старание, предполагам Боми (приятелката му) също има заслуга.
От участието на Константина ми остана впечатлението за претенциозност, но нищо друго не си спомням, освен буламача "омлет на Пикасо".
"Скирът" явно е новото авокадо. Не разбирам прехласването по това безвкусно мляко.

# 1 151
  • София
Иван си сготви добре. Хареса ми, че беше различно, всичко готвят италианска кухня, един, да предложи и автентична австрийска кухня. Гулашът беше точно, както трябва и е различен от унгарския гулаш. Манчев явно не е много запознат.

# 1 152
  • Terra incognita
Скирът е много почитан във фитнес средите, исландски млечен продукт без мазнини и с високо съдържание на протеин.
Дзадзики с кисели краставички и скир си е пълно извращение, не знам какво ще им стане ако хапнат малко обикновено мляко. Все пак е разядка, не е за наяждане.

# 1 153
Истината е, че е отврат на вкус. Тежък и тебеширен вкус, едва се преглъща. Но го хапват доста, да. Яко протеини без мазнини.

# 1 154
  • Sofia
Скир взимам понякога,харесва ми.Не е сухо.
Прилича на цедено мляко.
Правя с него млечна или тиро салата.

Общи условия

Активация на акаунт