🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 18 (Tема 2)

• 66 851
  • 1 236
  •   1
Отговори
# 1 185
  • София
Пак бъркате, че предаването е кулинарно. Не е. Просто е светско. Не мисля, че е зле да сме и кокони понякога. Никак не ме привлича да работя 10 часа и да се върна в къщи да чистя и готвя.
Предпочитам да ми изчистят и да изляза на вън.

# 1 186
  • Пловдив
Щото па Гавазова имаше ... Joy На 42 години да пита кое е лук, кое е чесън! Това е достойно за резил най-малко. И третата с артистичните дарби, та чак в омлета видя ръката на Пикасо. Жените тая седмица бяха кокони и нищо повече. Обаче от тия специалните, с големи претенции.
ох, да..това за лука и чесъна беше епично 🧐 🤪 ама и е толкоз акъла...не се е сетила да иска да го резнат.

# 1 187
Щото па Гавазова имаше ... Joy На 42 години да пита кое е лук, кое е чесън! Това е достойно за резил най-малко. И третата с артистичните дарби, та чак в омлета видя ръката на Пикасо. Жените тая седмица бяха кокони и нищо повече. Обаче от тия специалните, с големи претенции.
ох, да..това за лука и чесъна беше епично 🧐 🤪 ама и е толкоз акъла...не се е сетила да иска да го резнат.
Toва беше поза. Не вярвам жена отрасла на село да не е яла зелен лук и чесън. Просто се изживява като столичанка вече, и това и беше начина да ни покаже.

# 1 188
  • Пловдив
Ама кво да покаже? Тъпотия??? М не...отказвам да човярвам, че е нарочно Hushed Simple Smile

# 1 189
  • софия
Кой са участниците другата седмица?

Намерих: "Мисис България Свят 2018 Яна Средкова, журналистите Виолета Манчева и Костадин Филипов, царят на уличната храна Димитър Добрев и фолклорната певица с топла усмивка Мария Чакърдъкова".
Само К. Филипов и Добрев знам. Косьо Филипов май вече веднъж участва.

# 1 190
  • София

Намерих: "Мисис България Свят 2018 Яна Средкова, журналистите Виолета Манчева и Костадин Филипов, царят на уличната храна Димитър Добрев и фолклорната певица с топла усмивка Мария Чакърдъкова".
Косьо Филипов за коя от телевизията беше женен, после се разведоха?Помня,че беше колежка, но не се сещам коя.

# 1 191
  • софия
Божана - презентатор на времето. Сега не знам къде е и с какво се занимава. И тя участва в някой от сезоните на ЧТ.

Сега проверих коя е Виолета Манчева. Оооо! И тя е... "случайна". Като гледам снимката, няма да готви вкъщи. Да, не е подходящо.

Последна редакция: сб, 21 яну 2023, 18:41 от zvаnchе

# 1 192

Косьо Филипов за коя от телевизията беше женен, после се разведоха?Помня,че беше колежка, но не се сещам коя.
Моя градска, от старата реколта сини птички Simple Smile
Синоптичката Божана
Писали сме едновременно със zvanche

# 1 193
  • София
Благодаря за отговорите!

# 1 194
А защо цената на този чопър е такава тайна? Исках да го погледна и да се осведомя за цената, ама нъцки, никъде не я намерих. Много ме дразни такъв подход и заставам подозрително.

# 1 195
Кой чопър?

# 1 196
На Тапъруеър

# 1 197
# 1 198
  • Terra incognita
Много са му тия пари.

# 1 199
  • Sofia
Имам подобно от Делимано...за 15-20лв.

Общи условия