Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 13

• 40 664
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
Такъв модел чанта, но в други цветове имам, купуван от Испания и без проблем си издържа 3-4 години постоянно ползване. На раницата, взета с кодовете от whatsap, за седмица носене й се разши дръжката - от едната страна. Аз съм си фен на марката.

# 106
Ще я мисля, без това няма признаци да я изпратят скоро, за да е пълен спама исках да мачна с тези, които също не са дошли Kissing Heart

# 107
  • Popovo
Ще я мисля, без това няма признаци да я изпратят скоро, за да е пълен спама исках да мачна с тези, които също не са дошли Kissing Heart

Мале...тези Пиколинос ги искам отдавна.Моля те сподели, като ги получиш, как са в прасеца. Все ги отглагах, мислейки, че са за широк прасец, а моя е слаб.

# 108
И моя, отделно не съм убедена номера дали ще ми е ок- тези дни ги очаквам /уж утре/ и ще ти пиша.

# 109
Здравейте. Обувките (ниски маратонки) на Bershka дали си отговарят на номерата? Благодаря предварително.

# 110
Здравейте. Обувките (ниски маратонки) на Bershka дали си отговарят на номерата? Благодаря предварително.
Отговарят си.

# 111
В четвъртък върнах поръчка от Обувки, днес вече имам известие, че до 3дни парите ще са ми в сметката. А от АбаутЮ - нищо, пристигнали са ми част от новите поръчки, а пари йок.....дразнят ме вече.

# 112
Днес пак звънях и мисля,че скоро пари няма да видим от АЮ,моите пари се бавят много над срока от 14 дни,поне още толкова,странното е,че миналата седмица в сряда ме убеждаваша ,че парите са преведени и най-късно в понеделник ще са по сметката ми,да ама не,днес е сряда ,пари няма.Дори се чудя дали да не отказвам новите поръчки,защото имам и други преди тях,за които пише,че парите също са преведени,а пари няма отново.Отговора,който получих от оператор беше не знаем кога ще ги получите,но ще ви ги върнем...това е несериозен отговор от толкова голям сайт.Звънях и в КЗП за да попитам какво точно искат,защото мисля на място да подам жалба,предполагам по-бързо ги обработват(може и да не е така)Вече имам едни 500лв вързани при тях,и сега още 200 ако си взема новите пратки,колкото и да е изгодно почнаха да се подиграват с хората.

# 113
Аз също се чудя дали да си взимам последните поръчки. Супер гадно е да ти замразят едни 4-500 лева точно преди празниците.

# 114
Ох като ви чета и лошо ми става....а аз даже ги бях "изхарчила" вече тези, които имат да ми връщат Persevere
Повече, които чакам са с предстоящи дати 2-6 декември, но единстветната от преди това, няма ни вест ни кост от пари....явно ще падне чакане...

# 115
Аз пък мисля, че го правят абсолютно умишлено. Изобщо не е от някакви други технически проблеми, ами си е да ползват парите на хората и да се правят на луди. То е ясно, че все някога ще ги върнат, ама може и да е слез 3 месеца...

# 116
Аз чакам само 200 лв.

# 117
  • Пловдив
И аз чакам не повече от 200лв.На всичките поръчки,от които чакам превод,пише, че парите са възстановени.Да, ама не.Чакам пари от почти 1 месец и още ги няма.А отдавна мина 14-дневния срок.Много странна работа 🤔

# 118
Какво се случва ако обявят фалит например?

# 119
Ох като ви чета и лошо ми става....а аз даже ги бях "изхарчила" вече тези, които имат да ми връщат Persevere
Ами и аз, планирах новите пратки да ги платя с тях.
Като чета Ан3л, започвам да се притеснявам.
mamamishi, именно. 😬

Общи условия

Активация на акаунт