Всичко за всички марки гел лакове - тема 44

• 46 167
  • 709
  •   1
Отговори
# 300
Е, не, с тази пила и особено със скапаните фрези от комплекта й нормално свалянето да ти отнема много време. На първо време си вземи поне читави керамични фрези.

# 301
Ако сваляш с тези от картинката... не виждам под час как ще стане. Frowning
Пробвай с хубав накрайник керамичен или твърдосплавен и ще видиш разликата. Оттам вече прецени ако все още ти е трудно и бавно вече за нова пила.

# 302
На пръв поглед елементарни, но тези снежинки ми изядоха нервите Grinning

# 303
Йоана, и мен снежинките много ме мъчат. Затова миналата година си взех стикери Joy

# 304

Отдавна не съм се включвала с моите еднообразни маникюри. И отново нещо стандартно, отдавна не бях правила френски, но ме вдъхновихте! Разказа ми се играта. Сваляне на стар лак, тотално оправяне на гел, оформяне, и този френски, та другата ръка още не е готова.
Прсих с четка за рисуване, оказа се по-лесно.

# 305
  • Варна
Божееее бих убила за такъв френски:heart: Grinning. Това даже и добри маникюристки трудно го постигат! Браво

The Rose!

# 306
Божееее бих убила за такъв френски:heart: Grinning. Това даже и добри маникюристки трудно го постигат! Браво

The Rose!

Много ти благодаря! Blush

# 307
  • София
Браво и от мен за френския!
Ей ме на пак..с ноктите на мама 😄 както обещах показвам.

Декорации да има...
Така не съм си играла да рисувам от миналия декември и беше малко зор ама..
За снежинките най-лесно е да си харесаш 1, 2 вида, които да се изтренират и накрая става лесно като се схване схемата за правене. Е, за тях не знам ама тоя Дядо коледа ми стопи лагерите хаха. Сега кака ми си наумила коледни декорации, тя пък какво ще си избере, направо не знам.. Януари ще имам нужда от повече едноцветни маникюри. 😄

# 308
LoLo30, страхотен!!! Този пингвин ми взе акъла! Слаабост са ми пингвините и даже си имам татуиран! Като цяло страхотно рисуваш, но това мен ме спечели и се влюбих HeartHeartHeartHeart

# 309
Lolo,  ти курс по маникюр карала ли си?
Много хубава декорация на ноктите на майка ти, браво.

Моята майка отказа твърдо червено за Коледа и сега е със сини нокти и декорация от блестящи линии, много красиво и елегантто се получи, но нямах време да снимам.

# 310
Боже, момичета, какви красоти показвате! Браво!

Реших да се престраша и да си покажа двудневния маникюр. Не ме бива по декорациите, с две леви съм и обикновено не правя такива. Но пък съм долу-горе доволна от първия опит за изграждане, имам още ужасно много да уча, но очаквах да е по-зле.

# 311
Ето я и дясната. Не знам как си правите все хубави снимки на маникюра, ама аз не мога да ги координирам тези пръсти.
Препоръчайте ми топ лак, който да предпазва от пожълтяване. Че с това бяло и цигарите, не издържа повече от седмица.

# 312
Лакът ти пожълтява само на показалец и среден или на всички пръсти? Ако е първото, няма такъв гел лак, който да може да те спаси. Ако е второто - значи не е от цигарите.

# 313
И аз съм пушач и такова животно не съм намерила, нито съм прочела. Даже в старите теми четох, че и гелиш-а не е толкова всевишен. Нека за всеки случай притежателките на топа да се изкажат. Единственото, за което се сещам е като пожълтее да минеш с бъф пила, да поизпада жълтото и да плеснеш нов пласт топ. Аз лично радко съм го правила, защото не ми се занимава да вадя такъмите за това само. Ако съм правила някой друг и са извадени и имам желание - понякога съм го правила. Оцветяването най-много личи на светли, пастели, розови, полупрозрачни всякакви, чисто бяло и млечни(които са към полупрозрачните, ма да си ги изброя). При мен оцветяване най-много се забелязва на указателен и среден. Същото е и с подправки като куркума, къри, червен пипер и разни цветни оцветяващи и няма спасение.

# 314
Само на показалец и среден, а бонус леко и палеца. Това го правя с подновяването на топа, но е супер досадно, а много често лакирам с бял лак. Но явно няма спасение. Освен да спирам цигарите.. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт