9. ФЕГ "Алфонс дьо Ламартин" - 6

• 66 536
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
Набор 2005 са с най-високи резултати общо за всички ДЗИ-та за последните 15 години в училището. Пожелавам още по-високи на следващите набори!

# 451
  • София
Скрит текст:
Момичета, ако се организирате за среща и аз ще дойда Simple Smile
Нищо, че съм от 'старите'.

Успех и много щастливи мигове на децата ви в любимата гимназия!
Аааа, няма стари тук Simple Smile)). Май ние с Мария и jam сме най-старите тук.

А, Мони, аз и кирова сме най-старите. В смисъл, че сме с второ  дете във ФЕГ. Големите ни деца се дипломираха през 2021г., та стажът ни е  от 8 г. вече Simple Smile
Печелиш Simple Smile))

# 452
  • София
Хайде, записваме се с една девойка прекласирана с ФЕ/ИЕ.

И ние така Simple Smile На лагера само че няма да ходи, дано бързичко си наваксат после децата Simple Smile

# 453
А знаете ли как ги разпределят в паралелките? Разджуркват ли ги, и кой където се падне, или има някаква подредба? Simple Smile

# 454
Випускът преди нас май бяха поискали списък на приетите по паралелки с достъп до обществена информация. И от тях знам, че детето с макс бал за АЕ е в А клас, следващото в Б, после във В, четвъртото пак А и т.н.
Аналогично с испанските Г, Д и Е клас. Немската е Ж, а латинската З клас.

В нашия випуск не е така, но може би защото първите 2 в АЕ поискахме да сме в един клас и не ни обещаха, че ще стане, но септември видяхме, че са се съобразили и бяха и двете във В клас. Дали за другите е имало джуркането - не знам. Но ми прави впечатление, че има 2 деца от Костинброд и бяха разпределени в 1 клас, може и това да са съобразили, не зная.

# 455
Може ли линк за заешката екскурзия? От днес сме приети и много полезно би било да се включи!

# 456
# 457
Благодаря за линка! Тази година има ли Stem паралелка или е отпаднала?

# 458
В проекта на държавния план прием не е записана като стем, вероятно и в утвърдения е така, не зная. В моите очи това е добре, не е задължаващо като профилиране.

# 459
  • София
А втория език, в нашия случай испански, как се учи? Стига ли се някакво задоволително ниво? Имате ли отзиви за преподавателите?

# 460
А втория език, в нашия случай испански, как се учи? Стига ли се някакво задоволително ниво? Имате ли отзиви за преподавателите?
Единият преподавател е добре, другият не е . Пак е въпрос на късмет.

# 461
Те са през набор. Значи сегашния 8 клас ще са с преподавателя на нашия набор.

# 462
  • София

Той добрият ли е или другият?

# 463
Нз, моята е с АЕ.

# 464

Той добрият ли е или другият?
В нашия випуск преподаваха и двамата преподаватели. По-добрият само на един клас, но и на тях не беше от самото начало. На дъщеря ми преподаваше дамата, която не се справя с преподаването.

Общи условия

Активация на акаунт