9. ФЕГ "Алфонс дьо Ламартин" - 6

• 65 676
  • 754
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Моля, ако е удобно да споделите името на французина и от коя паралелка е тази информация. Може и на ЛС, ако не желаете да споделите тук. Благодаря!

# 721
  • София
Моля, ако е удобно да споделите името на французина и от коя паралелка е тази информация. Може и на ЛС, ако не желаете да споделите тук. Благодаря!
Няма име, а пише "Французин" в понеделник по първа програма и във вторник по втора програма.
Първи и четвърти блок са - доста подходящи за свободен час.
Затова ми изглежда малко несигурно и казвам Дано е така!...

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 17:54 от жоа

# 722
  • София
Извинявай, че пак любопитствам, но кой е по ФЕ по ООП и ИУЧ?

# 723
  • София
Здравейте!
Може ли някой, който е присъствал вчера на родителската среща, на чийто 8 клас по БЕЛ ще преподава г-жа Елена Боянова Шумкова, да сподели какви са й изискванията и какво е споделила с родителите.
В понеделник РС беше само с класната и така и не разбрахме.

# 724
Здравейте!
Може ли някой, който е присъствал вчера на родителската среща, на чийто 8 клас по БЕЛ ще преподава г-жа Елена Боянова Шумкова, да сподели какви са й изискванията и какво е споделила с родителите.
Иска тетрадка голям фомат, която от едната страна ще е по български, от другата по литература. И да са си прочели произведенията.

# 725
  • София
Здравейте!
Иска тетрадка голям фомат, която от едната страна ще е по български, от другата по литература. И да са си прочели произведенията.

А спомена ли нещо за входно ниво и как ви се стори като цяло?

# 726
Да ще имат входно. Родители я попитаха дали ще имат преговор на това, на което ще е входното. Първо каза не, после явно видя доста учидени погледи и каза, че може да направи, че не ги познавала все пак, защото догодина например като си ги познава ще им кажела, какво сами да си преговорят. Ами положително нещо от първата среща не мога да споделя за съжаление.

# 727
[/quote]
Ще имат входно ниво, не спомена конкретни критерии. Изглежда доста взискателна с чувство за хумор. Ще имат чести тестове.

# 728
Ама вие рс с учители ли имахте?
Май и м.г. само 8 клас имара рс с учители. Нашата беше само с класен, напълно излишна в този й вид беше.

# 729
Ама вие рс с учители ли имахте?
Май и м.г. само 8 клас имара рс с учители. Нашата беше само с класен, напълно излишна в този й вид беше.
Да, всички учители минаха да се представят, плюс директор, зам. директори и педагогически съветник. На мен всичко това ми хареса много, друго е като видиш учителите и добиеш някак цялостна представа за екипа, това кои ще са преподавателите, какви изисквания имат, а и е по-лесно да подготвим необходимите тетрадки предварително, спрямо изискванията.

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 16:47 от Щастлива съм!

# 730
Да, така е. Аз много се ядосах за тая иновация в 11 клас без рс с учители, особено, че беше начало на нов етап и по всичко без бел бяха с нови учители.

# 731
И мен приятно ме изненадаха с представянето на учителите и екипа на у-щето.

Направи ми впечатление, че паралеките са с по 29 деца. Само в 8А клас за 28.

Има  няколко двойки близнаци, но надплановия прием излиза, че е около 20 деца.

# 732
  • София
А  нещо за откриването на учебната година спомена ли се?

# 733
И аз със същия въпрос влизам Simple Smile В колко часа трябва да са в училището децата?
Някоя майка на дете от 8а може ли да сподели впечатления от срещата, най-вече за учителите?

# 734
В 9 часа децата ще се събират в класните стаи, за 8А клас е 218.

След това ще излязат на двора. Откриването се очаква да е около 9.30ч.

Ще се влиза откъм новия вход, който е от страната на Раковска. С добри впечатления от г-на по БЕЛ и г-жата по математика.

Общи условия

Активация на акаунт