Искам да ви разкажа за моя случай и ще се радвам на обратна връзка. Дълги години имам обилно изпотяване под мишниците дори когато ми е студено, тремор на ръцете, неспокоен сън, суха кожа, проблеми с нормалното изхождане, а напоследък засилваща се раздразнителност, постоянна умора и липса на каквото и да е желание за секс. Миналата година ходих при Красимира Димитрова, която пусна само tsh и вит D, видя възли на ехографа, но заяви, че оплакванията ми се дължат на тревожност. Останах с усещането, че неглижира проблема ми. Сега се колебая между д-р Мариета Лазарова и д-р Юлия Андреева Неделчева.
Просто исках да попитам има ли повод да мисля, че всички тези оплаквания се дължат на проблеми с щитовидната жлеза и какво е мнението ви за двете лекарки. Благодаря!
Д-р Лазарова работи с направление по Здравна каса, внимателна е и ще обърне внимание на всичко изброено. Според мен е от щитовидната жлеза проблема.
С д-р Юлия Андреева са колеги.
Вижте тук: https://superdoc.bg/lekar/nina-nedeva
tinteti, резултати от изследвания, диагнози?
//По мои лични впечатления Красимира Димитрова е ужасно нехаен, надменен и подиграващ се с пациентите си лекар.