Добър ендокринолог в София - 3

• 95 928
  • 624
  •   2
Отговори
# 405
  • София
Благодаря, аз не съм сигурна, че и фонда ще покрие всичко на 100%, но да, голямо перо е. Записах час за след седмица, да видим. Благодаря за мненията!

# 406
Привет,
И аз съм в търсене на ендокринолог. С рязко покачване на килограми за кратък срок (2-3м) влошен сън, сериозна изнервеност и т.н.
Предпочитам платен преглед, за да може да се пуснат максимално детайлни (по анамнезата) изследвания. Ползвам фонд. Моите предположения, по форумно четене, са за инсулин, кортизол, магнезии, витамини Б, Д и т.н.
Първопричината може да е щитовидната, наблегни и на нея - тсх, фт3, фт4, тат, мат и ехография.

# 407
  • Варна
Здравейте!
Търся препоръки за ендокринолог с опит при премахната ЩЖ заради карцином.
От Варна сме, но сме склонни за преглед в София и евентуално проследяване.

Ендокринологът, който проследяваше мъжа ми почина и се оказва, че във Варна не знаем при кой да продължи. Въпросния лекар беше препоръчан преди години от проф. Пандев.

Четох за Видинов, но той е хирург. Четох за Влахов, но не пише интересите му да са в онкологичната област на ендокринологията.

# 408
Здравейте!
Търся препоръки за ендокринолог с опит при премахната ЩЖ заради карцином.
От Варна сме, но сме склонни за преглед в София и евентуално проследяване.

Ендокринологът, който проследяваше мъжа ми почина и се оказва, че във Варна не знаем при кой да продължи. Въпросния лекар беше препоръчан преди години от проф. Пандев.

Четох за Видинов, но той е хирург. Четох за Влахов, но не пише интересите му да са в онкологичната област на ендокринологията.
.  Пишете в темата Малко трудна тема-болеста рак и борбата с него.Смятам,че там че могат да ви дадат добри препоръки.Успех в лечението

# 409
  • Варна
Благодаря, но не знам дали там да питам, защото минаха години от операцията, последващото лечение и сега трябва веднъж в годината да го проследява ендокринолог, т. Е. Вече е на етап, в който отдавна е нужно само веднъж в годината проследяване.

# 410
Благодаря, но не знам дали там да питам, защото минаха години от операцията, последващото лечение и сега трябва веднъж в годината да го проследява ендокринолог, т. Е. Вече е на етап, в който отдавна е нужно само веднъж в годината проследяване.
.  Нищо не губите.Може да има някой доволен от някои лекари и да ви ги препоръча

# 411
  • София
Здравейте,
Ако може да ми препоръчате ендокринолог, от който сте доволни в София, по възможност да работи със здравна каса. Лекуващата досега ми е д-р  Красимира Димитрова в Полимед, но последния път не бях доволна-някак уморена беше и ме претупа. За осеопорозата ми предлага лечение  единствено с Пролия, сложила съм вече 5. Иска ми се второ мнение за алтернативно лечение, Пролията вече не ми е вариант вече заради усложнения, които предизвика.
Благодаря на всички и бъдете здрави!

# 412
Здравейте, някой посещавал ли е доктор Денис Бакалов в Александровска болница. Преглежда ли по здравна каса там ? И как става записването на часове?

# 413
ехк, какви усложнения ти предизвика Пролията?
И на мен ми я предлагат, но се ослушвам, че не чета много добри отзиви.
От друга страна, и от остеопорозата ме е страх, та.... Sad(

# 414
  • София
Откакто я бия се появиха болки в ръцете и краката - в костите, ставите и мускулите. Преди 4 месеца ме диагностицираха с нервно-мускулно заболяване, което прогресира във времето, а и съм с ДХ. Не зная дали си внушавам, но и в челюстта понякога усещам болка. От друга страна зимния период ме ужасява ако падна как ще се потроша, защото вече много трудно се движа поради атрофиралите мускули. Алтернатива май е Бонвива, но пък  влияе на стомаха, а при мен и там нещата не са ок.
Много е коварна тази болест, а при спиране на Пролия се повишава риска от фрактури на костите.  Доколкото съм чела, няма много алтернативи за лечение и  трябва нещо да се взима и лечението не бива да се спира.

# 415
  • София
Здравейте,
Ако може да ми препоръчате ендокринолог, от който сте доволни в София, по възможност да работи със здравна каса. Лекуващата досега ми е д-р  Красимира Димитрова в Полимед, но последния път не бях доволна-някак уморена беше и ме претупа. За осеопорозата ми предлага лечение  единствено с Пролия, сложила съм вече 5. Иска ми се второ мнение за алтернативно лечение, Пролията вече не ми е вариант вече заради усложнения, които предизвика.
Благодаря на всички и бъдете здрави!
Много съм доволна от д-р р Силвия Въндева- преглежда на няколко места, вкл.и в Ендокринологията на ул."Здраве". Вижте я в супердок. За  по каса не знам, може да попитате.

# 416
ехк, да, и такива оплаквания за мускулите и челюстите съм чела, а пък откакто прочетох и статия на професор Станимиров - лицево челюстен хирург, точно за некроза на челюстта, изпаднах в ужас, защото съм ходила при него за проблеми от неговата специалност, и само това ми липсват да ми се добави към проблемите.
От друга страна, видях отблизо какво прави остеопороза, и как съсипва животи.....
Между другото, и ревматолозите се занимават с нея.

# 417
  • София
Някой, който е бил на скоро при д-р Явор Асьов? За колко време връща коментар относно резултатите за назначените и направените изследвания?

# 418
  • София
Някой, който е бил на скоро при д-р Явор Асьов? За колко време връща коментар относно резултатите за назначените и направените изследвания?

Зависи, но до седмица връща отговор на мейла.

# 419
За Пролията да кажа. Майка ми е вече 7 години на нея за остеопороза. Но, след този период искат да се спре. При нея няма странични ефекти, но нямало смисъл уж да се продължава и натискат да й дават някакви хапчета, а другия вариант бил да влизаш в болница за вливки всеки месец, което изобщо не е алтернатива и е просто кошмар да висиш с дни по болници нон стоп. Тя имаше голямо подобрение и тази практика със спирането ми се вижда много гадна. Сега едва ли не те искат да й спрат лечението, въпреки че й влияе много добре и тъй като не я виждам как ще лежи по болници всеки месец - остава без лечение. А явно я практикуват тази схема доста ендокринолози, защото на приятелка майка й по същия начин са я спряли.

А за Асьов ми обясниха, че има само определени дни, в които звъните сутрин и записвате респективно за след 3 месеца. Тоест ако датата, която ви кажат е 7ми октоври записват за 7 януари. Някакво ми се вижда много като томбола цялото това записване. И кой превари той завари в деня на обаждането. Смятам да го търся в Александровска, но ако не става и там ще се откажа от идеята при него да ходя.

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 13:10 от lovely

Общи условия

Активация на акаунт