🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 13 (28.11 - 04.12) 🐄

• 41 729
  • 856
  •   1
Отговори
# 180
И ратайството пак й се размина...Тя и Вал всъщност бяха с по 1 път само.

Те ако бяха отишли поне по още веднъж, щеше да има драми. Убедена съм.
Валерия и Веселка чак рефрен измислиха, втората има право, ама Валерия типично в нейн стил драматизира.

# 181
А, Камелия да мълчи, като вижда как стискащия патки (и в преносен, и в буквален смисъл) се налива и не се знае на къде ще му избие, че да не го провокира?
Камелия можем да я нищим до зори и няма да и е малко, обаче в случая няма грам вина за поведението на Радослав. Ако беше прецедент, да се замисли човек, ама то е обичай. Едната ми дъщеря е картотекиран баскетболист. Чудя се как този човек е станал капитан на отбор. Той не може себе си да контролира, та цял отбор мъже…

# 182
Веселка 3 пъти ратай, 2 пъти дуелист, "престраши" се да дръпне така пазеното МаМчЕ - МаДжена, а такива като Нинчето цял сезон нито ратай, нито дуелист - и двете в последната седмица. Яни пък реве като първокласник преди първия(!) си дуел за сезона - 2 седмици преди финала. Цял сезон и той - нито ратай, нито дуелист. Абе като цяло тази година някои жени във Фермата са повече мъже от някои мъже във Фермата!

# 183
  • София
Камелия е основния виновник за целия епизод вчера. Гарантирам, че нарочно секна Радо, защото знаеше каква ще му е реакцията. Няма как дане го е предвидила.
Камелия може да е виновна за много неща, но точно в случая защо да е виновна? Не е ли съвсем естествено, когато има ограничени количества от нещо за определен брой хора, да не се търпи един да се възползва системно, а други да духат супата перманентно? Нима те не носят душа? Достатъчно го търпяха повече от два месеца, това нито е нормално, нито е човешко. Другите също възроптаха впрочем. А и беше казано нееднократно, че ставал проблемен като пийне.
Не знам каква диагноза има Радо и изобщо не ме интересува, но за мен поведението му е психопатско и мястото му не е да го показват по телевизията и да си правят рейтинг на негов гръб. Искрено съжалявам горките родители, чиито деца тренира и които сега виждат какво представлява.

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 16:02 от Reinа

# 184
Както казах, аз бих постъпила като Камелия при вида на неконтролищ се мъж с водна чаша концентрат. Обаче Камелия е такъв човек, че съм убедена, че подходи по този начин и преднамерено, и с цел провокация. Всичко останало е театър, приложен в подходящия момент, въпреки че е ужасно някой да ти рови във вещите. Тя просто се възползва от всичко това.

# 185
Дори и да е преднамерено поведението на Камелия, фактът е, че Кратун даде тази възможност. Могла, възползвала се. Кратун, вместо да се удря по кратуната, да беше помислил, но май не може.

# 186
Веселка 3 пъти ратай, 2 пъти дуелист, "престраши" се да дръпне така пазеното МаМчЕ - МаДжена, а такива като Нинчето цял сезон нито ратай, нито дуелист - и двете в последната седмица.
Нина беше в началото ратай, ама толкова отдавна, че и аз нищо не помня от нейното ратайство. То тогава май нямаха и още животни, или поне не бяха всичките, та нямаше много драми и тръшкане, най-много да е готвила само.

Сега проверих, била е ратай с Радо.Joy
Тогава той беше на фокус с отношението си към животните, ама само пернати ли имаха, или и крави и овце...

# 187
Кратун, вместо да се удря по кратуната...
Това мислех да коментирам, но се отплеснах. Много специфична реакция, обект на... медицински заключения.

# 188
Радо сам си е виновен за постъпките, но Камелия умишлено наля масло в огъня с добре позиционираните си коментари пред другите колко много я е страх от него.

# 189
Много ...
Не знам аз Simple Smile Не е за Фермата Радо, но реално и за ИВ не е. За никъде не е. Успя да ми хареса, че е е незлоблив, и донякъде, че е дечко. Но далеч не е само това. Има си проблем с чашката това момче, отделно му липсват много първите седем, където се учи, че чуждата кофичка на пясъчника е чужда и не се пипа.

Радо може да победи Яни в дуел, в това съм сигурен. Все още смятам, че като физика през този сезон няма конкуренция при мъжете. НО мисля, че е прекалено лабилен психически, вчера ми се видя сериозно разклатен и като нищо Яни ще му намаже ските.

В анкетата само един глас от мен - за Веселка.
Ако преди два месеца някой ми беше казал, че две седмици преди края на сезона ще подкрепям само нея за победител, при условие, че никак не я харесвах като победител в нейния щях да му се изсмея в лицето. Но Продукцията дотам ме докара - не виждам конкуренция в нито един от останалите съфермери за чека в момента.

# 190
Като гледам в нашата анкета, Нина няма нито един глас в нейна подкрепа, дори Ками има 4.

# 191
Малко да разведрим темата

# 192
Аз само да се разпиша. Благодарности за прекрасната тема! Beers
Гласувах за Аксения и Весел.

# 193
Не съм сигурна , но ми се струва , че чух в промото , Яни крещи , че му е лошо! Това по време на дуела.

# 194
  • Sunshine state
За никого не съм на дуела. Няма да викам и за Яни, не мога  да си изкривя душата, не ми харесва представянето му в този сезон и ми идва ту мъч драмата му.

Общи условия

Активация на акаунт