🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 13 (28.11 - 04.12) 🐄

• 41 486
  • 856
  •   1
Отговори
# 810
Милият наивен Diavolo. 😂 (казвам го с добри чувства!)

# 811
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Diavolo, специално за теб ми беше кофти, че отпадна Акси.
В другата тема удари на греда с победителя и твоя фаворит
се размина на косъм. Аксито тази вечер си тръгна, дано сега ако имаш
фаворит от останалите да спечели.

# 812
Diavolo, от това,  че предпочиташ да гледаш световното пред Фермата, съдя че вече гледаш по инерция. И аз съм така, гледам без да се вживявам. Писала съм вече, че дуелите не са ми интересни. Чудя се защо губиш време с тези анкети, статистика ли водиш, някакъв ангажимент ли имаш? Признавам, че никога не гласувам, затова питам.

# 813
Ами аз като се замисля, отсега може да честитим на финалистките тази година - Камелия, Валерия и Веселка. Нина срещу която и да играе, според мен на 99% е пътник. При мъжете обаче все още нищо не се знае и там ще е много по-интересно.

# 814
Преди да започне дуела си мислих, че ми е все тая коя ще продължи. След започването му осъзнах, че всъщност искам Аксения да остане. Не ми е любимка, харесвам Валерия повече от нея, въпреки всичко, но определено не исках да си тръгва. Този сезон само фаворити си тръгват..
Все пак, има ужасно грозни коментари за Камелия. Този човек, каквото и да е казал, не е извършил никакво престъпление, докато е бил във Фермата, че да бъде унизявана чак толкова. Честно казано, не разбирам и как така някои я смятат за по-лоша от Кирил и Ивайло, при все, че се държаха като бесни кучета миналата година, ама това може да е защото не гледам особено постоянно или задълбочено.
Между другото, повярвах на Камелия, като се снимаше на покрива - криво ѝ е, че е сама, без приятелки вътре и че не можа да намери общ език с другите жени. Още по-тъжното е, че тя не разбира(ще) грешките си  в общуването си с тях и всъщност дори не преразглежда своето поведение. Искрено се надявам да успее да се види отстрани като гледа предаването и да извлече изводите за себе си, ще ѝ помогне за вбъдеще.
ПП: не разбирам защо Ангел го карат да се снима за всеки дуел на Камелия. От километри се вижда, че няма какво да каже и си изсмуква от пръстите някакви думи, колкото да запълни някакво време.

# 815
Снимат го Ангел щото явно няма кой друг. При всички нейни дуели хората, които показват във видеото са едни и същи- една приятелка, Ангел и семейството на Камелия. Не й е проблема, че във фермата не намери приятели, тя и в живота явно няма такива,но и това е очаквано с такъв приятел като нея, врагове не ти трябват.

# 816
Гледам само съботните дуели, много рядко през седмицата. Страхотна Камелия, браво. Аксиния сама си я избра.
На вотовете с смс-и въобще не вярвам и никога не гласувам.

# 817
  • Велико Търново
Няма да им накривя шапките, но повече предаване, в което тези двамата са водещи, няма да гледам.
Те обикновено водещите нямат много думата във форматите, още по-малко пък за определянето на игрите. Тук обаче водещите са и продуценти. И май по-скоро това е в основата, не е, че са водещи.

А Нинчето седи ли, седи..............
И чепка вълна Joy

Нина ще трябва да играе срещу Веси или Вал, ако Камелия изтегли женски дуел, ако е първо мъжки, ще излезе и тя срещу Камелия. Съответно Камелия ще стане с 5 дуела.
Да, и точно затова написах, че ме е яд. Освен ако не ѝ дадат имунитет, в случай че наистина си е счупила пръста. Обаче сега се замислих - дали, ако въпросният женски дуел ще трябва да се състои още в понеделник, Камелия няма да има имунитет и без да е с фрактура - заради това, че ще е Фермер на деня.
Та тогава ще се сбъдне най-големият кошмар на Нина - да избере една от "нейните".

# 818
Като водещи са ми нетърпими вече с неадекватните си коментари и на моменти необузданата си лиготия. А това, че са и продуценти подсилва ефекта, защото очевидно имат пристрастия, а не могат да ги скрият.

# 819
Като мерна Камелия се сещам за приказката
"където ходи врана, все нас.ана".
Барабар с американския паспорт, ВВС , и това, че майка й каза, че "на онзи континент им е показала какво може", явно гредата е голяма, за да не остане там.
И брака й явно е греда.
И свястна работа няма явно там, която да я задържа
 (някой спомена, че била войник, голям смях).
И сега и Фермата е греда, такава анти-реклама си направи Камито, язък за фасона.
Да е адаптивен човек, да си направи извод относно самочувствието си и да промени нещо...Но съм сигурна, че не е адаптивна и самокритична, и няма реална представа за мястото си и ролята си...вероятно монтажа е виновен, вероятно аз й завиждам за силикона, и т.н.
В известна степен я съжалявам, сигурно е самотна със собственото си величие, чувства се недооценена и всички около нея са завистници.
Дали е Дънинг-Крюгер или тежки комплекси, избили в нежелана посока, но не бих я гледала, ако можех да я избегна. Не е колоритна, не е импулсивна...Може да е много мотивирана да се докаже и да е тренирана, но не е огън жена , каквато роля се опитва да играе.
Не бих писала всичко това, ако беше просто надута " Болярка от Америка", но тя е доста злобна и изискваща, предизвиква ме.

# 820
Камелия отговаря на въпроси в Инстаграм - най-интересното ?

Въпрос: "Ако си на финал, мислиш ли, че хората ще гласуват за теб?"

Камелия: "Не (Joy), абсолютно нищо не мисля. Не искам да си обременявам мозъка да мисля за такива неща, ако са ме харесали, ще гласуват. Виждам, че е важно за доста голяма маса хора, защото ако те не са на финал (кои са "те" не разбрах Joy) или съм отстранила техния фаворит, искат и този, който ги е отстранил, да не печели. Това е типична българска черта! После аз съм била злобната!"

JoyJoy

# 821
А от какъв ъгъл пуска сторита... После другите били чалга.

# 822
А от какъв ъгъл пуска сторита... После другите били чалга.
"ПрЕдВАрИтЕлНо се иЗвИнЯвАм, Че сЪм в тОзИ ВиД" Joy

# 823
Аксения определено спечели от участието си. Браво на жените в тоя формат, за смелостта да са първи дуелисти, за създаденото приятелство... Аксения не случайно каза, че е по-силна от някои мъже, не случайно го каза и за Веселка. И за двете е вярно. Дали Финци и Чавдар ще го споменат в някоя от многобройните си речи...

# 824
  • earth
Тези хора не са ли чували за резонанс?

Общи условия

Активация на акаунт