Избор/Мнение за комбинирана пералня със сушилня?! №4

• 45 253
  • 776
  •   1
Отговори
# 645
  • Varna
Здравейте, изчетох почти всичко по темата. Моля за мнение за този уред спешно трябва да си купя.https://www.technomarket.bg/sushilnq/lg-f4dr711s2h-09217270

# 646
Здравейте, изчетох почти всичко по темата. Моля за мнение за този уред спешно трябва да си купя.https://www.technomarket.bg/sushilnq/lg-f4dr711s2h-09217270
Попрочетете малко темата. Наскоро потребител Piole1 даде мнение за подобен модел.

# 647
  • София
Чудесни са. И много издръжливи.

# 648
Здравейте, кое комби е за предпочитане според вас ?
https://www.technomarket.bg/sushilnq/lg-f4dr711s2h-09217270
Или
https://www.aeg.bg/laundry/laundry/washer-dryers/free-standing-w … -dryer/lwr85865o/
Трябва ми максимална дълбочина 60 см

# 649
  • София
Аз лично вече не съм фен на AEG, подарихме на дъщеря ми за сватбата (2017 г)  AEG комбинирана, сушилнята даде фира на още на третата година (и най-старото ми LG все още не се е развалило, а е на 14-15 години), а наскоро и пералнята се е развалила. За всяка поправка сами трябва да си носят уреда в сервиза -  а на мен за LGто, ако имам проблем (викала съм за прочистване на маркучи) ми идват вкъщи на крака.

# 650
Аз лично вече не съм фен на AEG, подарихме на дъщеря ми за сватбата (2017 г)  AEG комбинирана, сушилнята даде фира на още на третата година (и най-старото ми LG все още не се е развалило, а е на 14-15 години), а наскоро и пералнята се е развалила. За всяка поправка сами трябва да си носят уреда в сервиза -  а на мен за LGто, ако имам проблем (викала съм за прочистване на маркучи) ми идват вкъщи на крака.
Не е вярно. Нещо са ги изработили от сервиза. Идват и вземат за  сметка на сервиза, ако уредът е гаранционен, а от 2017 уредите бяха с 5 години гаранция.

# 651
  • София
Очевидно добре са я изработили...

# 652
Очевидно добре са я изработили...
От сервизите са големи тарикати и все гледат да минат клиента, като се правят на разсеяни.
Директно звъня на фирмата/марката и чрез тях искам сервиз. Електролукса на наемателите давах за почистване и моето АЕГ също, като на АЕГ-то и един разделител в барабана сменяха. Ще ми вземат пари за транспорт, ама .....
Да работят в къщи, ако не им е кеф безплатно да возят.

# 653
  • До сърцето...
Аз също не препоръчвам АЕГа вече. Да уточня, че съм със седма серия комбинирана.
Две години ненатоварена работа и вече дава дефекти. Отделно мачка дрехите като нискобюджетна такава, ако въобще те мачкат така. Съжалявам, че се подведох по марката.

# 654
LG поне имат хубави програми и са с 5 години гаранция. Все ще изкарат гаранцията без проблеми. Ням как да очакваме вечни уреди на този етап.

# 655
Аз също не препоръчвам АЕГа вече. Да уточня, че съм със седма серия комбинирана.
Две години ненатоварена работа и вече дава дефекти. Отделно мачка дрехите като нискобюджетна такава, ако въобще те мачкат така. Съжалявам, че се подведох по марката.
Какви дефекти даде?

# 656
За мен за едно комби най-важното е да е с термопомпа, да има филтър за мъхове и дълга гаранция. А това много стеснява избора, за разлика от чистите сушилни и перални.

# 657
  • До сърцето...
Не коригира времето и водата спрямо теглото на прането при "големите" програми (писах за това в темата). При една програма не "измива" омекотителя.

Да добавя, че преди две години комбитата с термопомпа бяха май два модела и нещо размера им не ми пасна.
Иначе щях да взема такава, знаех за ползите (от тази тема и мненията тук).

# 658
Не всички имат място и финанси за комби с термопомпа за 3 бона все пак. Нека бъдем реалисти. Има и други прилични машини на пазара не перфектни, но функционални.

# 659
  • София
За мен беше важно сушилнята в комбинираната пералня да има функция сушене на ниска температура, за да не се мачкат дрехите (после не ми се налага изобщо да гладя, мятам ги изпънати едно върху друго и те се “самоизглаждат”), комбото на LG я има. Спрях да се вчиквам дали е с термопомпа или не…

Общи условия

Активация на акаунт