Избор/Мнение за комбинирана пералня със сушилня?! №4

• 45 225
  • 776
  •   1
Отговори
# 630
Аз съм от тези, които не обичат центрофуга на високи обороти, пера на 1000 обичайно, но все гледам ако може да намаля.

# 631
  • Хасково
Може ли мнение за ето този комбиниран уред Канди https://www.technopolis.bg/bg/Peralni-s%C3%A0s-Sushilni/Peralnya … b=characteristics

# 632
Нищо добро не можете да очаквате от този уред-нито е надежден от към вложени материали в него, нито е стабилен. Дълбок е едва 53 см., което е минус. Не го виждам това недоразумение как ще изсуши 5 кг. дрехи и те няма да излязат на хармоники. Освен за хавлиени кърпи, за друго не бих рискувала да го използвам.
Ако го искате да спасява положението понякога, става. За ежедневно натоварване-не.

# 633
На каква програма сушите якета с пух?

# 634
Аз си имам програма за връхни дрехи.

# 635
Аз ги суша на "деликатна", степен "за гардероб".

# 636
petiaivanov , пише ли някъде на етикета от коя серия са ? Или не са на секции , ами на някакви различни видове памук ? Сега погледнах етикета на една от коша за пране - никъде не намирам къде пише от коя серия е .
Teodor Concept само пише , ама какво значи ...
Погледнах ги.
Точно под яката и под етикетчето с марката, има едно малко етикетче, на което пише NON IRON. Явно това е серията.

# 637
  • Поморие
Здравейте! Може ли мнение за този уред:
https://www.emag.bg/peralnja-sys-sushilnja-haier-12-kg-prane-8-k … tm_medium=android

# 638
Пера с комбиниран уред на АЕГ серия 9. Когато не използвам сушилнята и простирам прането, забелязвам че по някои от дрехите има сухи участъци. Според мъжа ми, слагам много пране и то не успява да се намокри добре и това са ненамокрени и неизпрани места. Аз пък си мисля, че от центорфугирането и след това докато дойде ред да го простра може да мине час-два, тези участъци просто са изхънали.  Защото ми се е сллучвало и при почти праза пералня с 5-6 парцала вътре, т.е. не е нагъчкано прането, че да не може да се омокри част от него. Той обаче твърди, че тогава пералнята пуска малко вода и затова става така...Има ли някой обяснение?

# 639
Пера с комбиниран уред на АЕГ серия 9. Когато не използвам сушилнята и простирам прането, забелязвам че по някои от дрехите има сухи участъци. Според мъжа ми, слагам много пране и то не успява да се намокри добре и това са ненамокрени и неизпрани места. Аз пък си мисля, че от центорфугирането и след това докато дойде ред да го простра може да мине час-два, тези участъци просто са изхънали.  Защото ми се е сллучвало и при почти праза пералня с 5-6 парцала вътре, т.е. не е нагъчкано прането, че да не може да се омокри част от него. Той обаче твърди, че тогава пералнята пуска малко вода и затова става така...Има ли някой обяснение?
Понеже имам същата, да питам на коя програма е това?
Няма как да не са намокрени до края, при положение, че поне 5 пъти пуска вода да пере и плакне и ги върти.

# 640
На програма Cotton пускам. Пера тениски, памучни блузи и панталони и бельо. Нямалявам времето на 2,15ч и центруфугата на 1400об.

# 641
Здравейте, с комбито 9-та серия на АЕГ на коя програма перете маратонки?

# 642
  • Paris, France
След час или два е естествено да има сухи участъци. То за два часа на въздух у дома повечето тениски са сухи, освен под мишници, ръбове и около етикет. Няма как да не са се намокрили в пералнята. Понякога докато простирам последните дрехи, по първите има сухо и това след центрофуга на 1000 или 1200 оборота.

# 643
На програма Cotton пускам. Пера тениски, памучни блузи и панталони и бельо. Нямалявам времето на 2,15ч и центруфугата на 1400об.
В момента, в който натиснеш бутона за намаляване на времето, елиминираш умните функции на пералнята. Остави я тя да си прецени. Първоначално изписаното време не е истинското време.

# 644
  • Paris, France
И аз намалявам времето като пускам 5-6 парцала точно за да елиминирам умните функции 🤩. Като натисна "rapid" пере 2.15ч, а ако не го натисна пере 1.45 минути и не избелва добре. Като я напълня си пере 3.15ч като поп, но не винаги мога да чакам. Затова си купих пералня с малък барабан, но понякога ни трябват 4 тениски и 2 чифта чорапи за следващия ден.

Общи условия

Активация на акаунт