Термин Август 2023🤰🏻

• 43 170
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
幸せ happiness здравей, днес след този преглед реших да си сменя АГ ще отида в петък при д-р Йорданов давидим какво ще ми каже за изследванията. Но при докрота, който е по каса каза, че следващия път ще ми пусне изследванията, т.е. мисля първата седмица от новата година да е. За ФМ днес си записах час в Пловдив при Д-р Борис Стоилов в център Майчино-фетална медицина, който ми го препоръча моя близка, която е работила заедно с него в АГ Селена Пловдив. Датата ми е на 23.01.2023 г. - 12 г.с. Като цяло до сега никакви изследвания не съм си пускала.

Неви и аз ще съм при Стоилов на 23.01.2023 г.

Супер. В колко часа ти е прегледа?

# 226
Здравейте,  преди малко разбрах, че съм бременна. Усещах, че е така, седмица преди да си направя теста. Някакво вътршено чувство Simple Smile Предполагаем термин 25/08. Имам дъщеричка на 2 годинки. Предният път не се включих в темите, но този път ще го направя, защото е много приятно да споделяш с някого тези моменти,  особено когато все още никой не знае Simple Smile Успех на всички и пухкав финал на нашите летни бебета Heart

# 227
Момичета, имате ли представа направлението (номер 3) по програма “Майчино здравеопазване” има ли някакъв срок, в който трябва да се вземе? Например до края на 3-ти месец? Или няма срок? 🤔

# 228
幸せ happiness здравей, днес след този преглед реших да си сменя АГ ще отида в петък при д-р Йорданов давидим какво ще ми каже за изследванията. Но при докрота, който е по каса каза, че следващия път ще ми пусне изследванията, т.е. мисля първата седмица от новата година да е. За ФМ днес си записах час в Пловдив при Д-р Борис Стоилов в център Майчино-фетална медицина, който ми го препоръча моя близка, която е работила заедно с него в АГ Селена Пловдив. Датата ми е на 23.01.2023 г. - 12 г.с. Като цяло до сега никакви изследвания не съм си пускала.

Записах се за 16.30, защото ММ е до 13 на работа и имам 3 часа път до там. Ти за колко часа си?

# 229

Записах се за 16.30, защото ММ е до 13 на работа и имам 3 часа път до там. Ти за колко часа си?

Моят час е за 17:30 ч., че мъжо е на работа до 14:00 и имам час и половина път. Simple Smile
Ти от къде си?

# 230

Моят час е за 17:30 ч., че мъжо е на работа до 14:00 и имам час и половина път. Simple Smile
Ти от къде си?

Писах ти лично съобщение.

# 231
Здравейте, и аз време разбрах че съм бременна и веднага посетих лекаря си и видяхме точка в 5г.с  каза че всичко е наред и съм отново на преглед на 03.01 но ме притеснява че аз съм с СПКЯ и ИР а мъжът ми е с тератозооспермия и не ни даваха шансове за естествено забременяване. А съм чела че с тази диагноза много често се стига до аборт и колко съм щастлива толкова и ме е страх и съм притеснена

# 232
Здравейте, на 22 г. съм с първа бременност, малко съм притеснена, защото повечето неща не са ми ясни и реално не знам дали доктора не ме “ претупва” или прави всичко както си трябва. Разбрах, че съм бременна в 7 г. с, тъй като съм имала късна овулация, след потвърждаването на бременност веднага се записах за консултации при д-р Д. Ставрев в Селена. Днес бях на преглед, бебчето се развива добре, чух му сърчицето от прегледа останах очарована, НО има и едно НО. След като ме изпрати при акушерката, така я нарече, щателно ми разясни, че всички изследвания по ЗК ще бъдат пуснат като тези, които не са реших да ги направя в друга лаборатория, като държах да ми пусне изследване за кръвната група. Не знаех какви изследвания трябва да направя, слезнах в лабораторията взеха ми кръв за ПКК, урина и за Хепатит B, преди малко  ги погледнах онлайн, уж трябваше да има кръвна група, изобщо липсваше да не говорим, че не знам дали съм я заплатила или не. Следващ час ми даде на 20.01 за биохимичен скрининг, а днес на 21.12 бях на преглед. Някоя мама, която е по на ТИ с нещата, може ли да ми разясни какви изследвания се пускат, за да знам дали всичко е наред, знаете как е първа бременност. Другото което ме интересува при д-р Борислав Иванов по ЗК прегледите платени ли са или касата поема само изследванията?

Последна редакция: чт, 22 дек 2022, 00:07 от Galina0722

# 233
Аз бях на антибиотик при втората ми успешна бременност - от тежък грип развих бактериална инфекция на дихателните пътища. Бях в болница с много висока температура. Детето е добре.
В кой месец беше, когато пи антибиотик?

Момичета, според вас опасно ли е да ползвам тези глобули Полижинакс в първия триместър? Някоя от Вас ползвала ли ги е в първите седмици? Навсякъде чета различни мнения и честно казано се притеснявам да не стане нещо заради този антибиотик.

# 234
В третия.

# 235
Здравейте! От няколко дни ту ме болят гърдите ту спират и при вас ли е така?

# 236
Georgieva9 мен още след положителния тест спряха да ме болят и оттогава много рядко ги усещам по-скоро натежели, предимно вечер, има моменти в които не чувствам никаква промяна в тях, особено като съм със сутиен. Вече като че ли и не ми се спи толкова. И аз постоянно се следя и се чудя защо нямам повече симптоми, но се надявам, че всичко е наред Heart

# 237
Georgieva9 мен още след положителния тест спряха да ме болят и оттогава много рядко ги усещам по-скоро натежели, предимно вечер, има моменти в които не чувствам никаква промяна в тях, особено като съм със сутиен. Вече като че ли и не ми се спи толкова. И аз постоянно се следя и се чудя защо нямам повече симптоми, но се надявам, че всичко е наред Heart

По същия начин съм и аз.. и почнах да се притеснявам

# 238
При мен сякаш вечер са по-осезаемо подути и натежали и от там идва дискомфорта, но и през деня са видимо по-големи от преди да забременея. Имам 2-3 зимни якета, които вече не мога да закопчавам в зоната на бюста.

А някоя от вас събужда ли се леко отпаднала и гладна? Никога не съм била фен на закуската, но сега се чувствам много отпаднала ако не хапна сутрин, усещам си крайниците слаби и омекнали.

# 239
Аз съм постоянно гладна, отпадна, сънлива и с гадене. Радвам се на тези симптоми, дават ми надежда.
Иначе и аз бях свикнала да пропускам хранене - можех спокойно и цял ден да изкарам без храна, без да усетя.

Общи условия

Активация на акаунт