Изгонване на майка с невръстно бебе

• 16 897
  • 592
  •   1
Отговори
# 405
Що рускини и украинки от край време се уреждат така по целия свят.
Но те имат желязна школа.
Не са юруш на маслината. То си е изкуство, да те отглеждат цял живот и си заслужава аплодисменти.
Ако и паднат пари, на героинята от тази тема, да мине курс при рускиня. Ще се изплати.

# 406
  • Пловдив
Кобилкина обаче е надценена, предполагам?

# 407
Кобилкина обаче е надценена, предполагам?

Кобилкина, не е ли омъжена и тя за някакъв богаташ?

# 408
Защо така песимистично, има и българки, които се уреждат така. Но тая работа не става със скандали и "мъжът\свека\държавата са ми длъжни".

# 409
  • Пловдив
За грък се омъжи Кобилкина след българина, колко е богаташ, не знам, но казват, че уж цените и за курсове тип "как да се умилкваме на мъжа, за да му се качим на главата и на него да му хареса" стрували хиляди. Не че вярвам да носят голям успех на курсистките, ама знае ли се...
Откъде го знам - включително и от онова смешно писание за мъжа, дето си плажувал пред хотела, което вървя из Фейсбука преди месеци.

# 410
Много хейт, много... Все от умни, красиви и успели аристократки, материално осигурили и пра-пра внуците си, с докторантури във всякакви области...
Не я знам авторката каква е, или семейството на мъжът,  ама от чисто човешка гледна точка й съчувствам... Явно нейната майка живее с някакъв мъж на квартира, и дава гарсионерата под наем, и авторката няма реално къде да отиде, отделно и доходи няма...
Сега, дали е Мунчо мъжът, отделен въпрос, и тя как се държи с него, ама да гониш майката на детето си/внучето, на улицата, посред зима, а то е току що родено, не е много красиво.. Според мен де, тука всички са родили след купен на тяхно име апартамент в Лозенец, без кредит, с джип и сериозни авоари
Авторката поне дете има, а някои от най активните във форума дами са като Спящата Красавица, чакат да минат 100 години, да дойде Принца на белият кон...

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 19:19 от Прекрасная Василиса

# 411
Е проста ли е Кобилкина ми не е!
Жените си гледат интереса и си живеят живота, а докато други дето се изживяват като Амазонки трябва да си търсят квартира с бебе посред зима. Пък нека много им знаят устите.
Ми отвори му една бира на тоз мъж като се прибере от работа, остави го да изгледа един филм или да си пусне плейстейшъна без ти да му дуднеш цял ден на главата (при все, че си си вкъщи не ходиш на работа). Сипи му една мусака и пича няма да те гони.
Значи хем посрана от всякъде, ами и скандали вдига нон стоп.
После: "Въй кво стана!".
Като си зависима - така действаш - като украинка/рускиня и си крайно щастлива.
Ако искаш да спиш на улицата обаче прави се на Амазонка.

# 412
  • София
Това ми звучи много елементарно.

# 413
Това ми звучи много елементарно.

Елементарно е, но ето че е напълно неизпълнимо за нашата героиня. Скандалите й са далеч по-важни.

# 414
  • Paris, France
Що рускини и украинки от край време се уреждат така по целия свят.
Но те имат желязна школа.
Не са юруш на маслината. То си е изкуство, да те отглеждат цял живот и си заслужава аплодисменти.
Ако и паднат пари, на героинята от тази тема, да мине курс при рускиня. Ще се изплати.

Късно е либе за Севда. Въпросните дами си опичат работата с брачно свидетелство преди да се забременяват. Бебета без брак правят само на Борис Бекер и подобни, от които е сигурно, че ще смъкнат доста кинти и в държави с високи издръжки. По-привлекателните първо хойкат за пари, купуват си нещичко, развиват бизнес и тогава се целят високо.  Мъжете, за които се женят са повечето поне с 10-15г по-дърти и често имат зад гърба си други бракове и деца. И при тях се случва да останат на улицата с бебе, да им вземат детето, защото мъжът има повече кинти и връзки. Някои имат ужасни първи бракове в техните държави и деца от тях.

В идните 20г, а може и повече, авторката ще драпа да храни, изучава и гледа детето. С малко дете трудно ще се котира при мангизар. Не е и на 25г. Тя без дете се прецакала с кауфландската пинтия, с дете????????

"Каквото се прави, се прави млад и без деца" - казваше моя приятелка. Много вярно.

Ако трябва да правя половината от съветите на Кобилкина, да съм се скинала досега. Самата Кобилкина има неуспешен първи брак преди гръка.

И да намери някой американец, примерно, пет бона бащата ще пусне ли детето да идат там?

# 415
Ако срещу мусака и бира се сдобиваш с мъж, апартамент и щастлив живот, досега да съм придобила поне десет 🤣
Тези мъже много глупави и посредствени ще да излязат.
То що да се жениш, ако мама ти прави мусаката и ти налива бирата

# 416
  • София
Не го написах в смисъл на "лесно", а в смисъл на "простовато".

# 417
Не е нужно, само за няколко месеца залъгваш някоя да роди. После пак с мама, както е най-добре.

# 418
Бианка, а ако синът ти НЕ желае да живее повече с майката на детето им, ти ще го насърчиш ли да си наляга ...заплатата и апартамента ТИ, само защото е родила дете

# 419
  • София
Няма логика в това, той нищо не печели от такова "залъгване". Освен скандали очевидно.
Но майката е могла да спечели жилище без пари, издръжка и дундуркане. Обаче сметките ѝ се оказали криви.

Общи условия

Активация на акаунт