Изгонване на майка с невръстно бебе

• 16 501
  • 592
  •   1
Отговори
# 420
Ако са стигнали дотам нещата, ще се разбера и със сина, и със снахата докога им трябва апартамента, жена с бебе през Ноември не бих изгонила. Която и да, особено майка на мое внуче.

# 421
Мъжът не искал връзка, не искал задлбочаване, и сега не иска отговорности - съвсем последователен ми се вижда във възгледите си. Не звучи да е натискал той за дете или да е залъгвал първата навила се да му роди.

# 422
Да се погрижи за детето значи да плаща квартира, режийни, болнично лечение (липса на осигуровки), джобни и издръжка на бебето ли?
Ми нормалните хора обикновено това правят... Щото майката е ангажирана да гледа детето, на два месеца.. Ако не, що не го гледа той...

# 423
  • София
Мда, точно ще насърча сина ми да живее с ежедневни скандали. Ей сега.

# 424

По-добре да натирим двумесечно с майка му на улицата?
Добре, снахата е сглупила - ама свека не отстъпва по простотия.

# 425
  • София
Ама снахата трябва ли да я осиновим и да я отглеждаме?

# 426
  • София
Защо на улицата? Нали 33-годишната си има майка? Претенциите – към нея.

Аз си имам мое дете (ако все още трябва да отговорям за него), "тъщата" си отговаря за нейното.

# 427
Извинявайте, но това не е никаква снаха. Първо.
И второ, за да се стигне до нотариална покана, авторката на темата не е намерила път и към собственичката на апартамента.
Как пък ще оставя в апартамента жена , която прави сина ми нещастен. Ще напуска той жилището, за да се спаси от нея, а аз ще я дондуркам
Ще се ползва от благата, и ще доминира, само защото е родила. Как пък не.
Жена на 33, без доходи, професия, дом, че и с претенции.

# 428
Не бе, те синовете ви са най златните и велики... А някои имаме и синове, и дъщери...
Не знам, обаче аз съм на страната на майката. Бащата е ДЛЪЖЕН  да осигури сносен живот на детето си... Поне докато майката не може да работи

# 429
Връзката на едни 30-40 годишни се е разпаднала. Защо се натоварва чуждата майка с грижата за бившата на сина ѝ. Много нелогично ми се вижда, още повече, че тази бивша не е прибрана от улицата, да речеш, че я връщат обратно на тротоара. Жената има семейство, семейството ѝ има някакъв имот или повече от един имот, не стана ясно, странно би било родната ѝ майка да не я приеме обратно, а "свекървата" да бъде глобена с един имот.

# 430
  • София
Естествено, че моето дете ми е по-важно от чуждите. То оставаше обратното да е.

А бащата е длъжен да плаща издръжка за детето си, разбира се. Това го написах н-пъти. Или да го гледа той, а тя да плаща издръжка. Това също го написах.

# 431
  • София
Длъжен ти е филанкишията.
Да оставя бебето при таткото, той ще му даде сносен живот.

# 432
Стига с тази улица. Героинята има къде да отиде, няма да е на улицата, първо.
Второ, мъжът, писа се, е бил съгласен да са семейство. Ако героинята има поне две мозъчни клетки, ще спре да вика, ще почне да чурулика и ще си прикотка мъжа обратно с все доходаи майкиния му апартамент. Да не се правим на деликатни - героинята е описана като зле настроена и отнасяща се с мъжа, а и няма акъл да спре да го показва. Тъпа и злобна - мечтата на всеки мъж. Продължавам да се чудя как точно е станало горкото бебе.

# 433
Ама снахата трябва ли да я осиновим и да я отглеждаме?
Ми отглеждайте си сами внуците бре
А може и да си ги раждате сами...
Що са ви такива тъпи и злобни снахи...
Вие нали сте си самодостатъчни, включително и на децата ви...

# 434
Длъжен ти е филанкишията.
Да оставя бебето при таткото, той ще му даде сносен живот.

Ще даде друг път - за това я пъди заедно с бебето. Да не се занимава.

Общи условия

Активация на акаунт