Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 84

• 45 678
  • 740
  •   1
Отговори
# 570

Лично аз дискомфорт не съм имала по време на стимулацията,доколкото знам гонала е доста добър. Не е важно колко ще образувате, а да са качествени. Мисля че с гонала това се цели.

Страничните ефекти не ме притесняват, а по-скоро да не се получи хиперстимулация. При вас имаше ли положителен резултат? ☺️

# 571
Скоро ми е пункцията. До преди няколко дни правихме стимулацията. Ами хипер стимулация не знам от какво зависи, аз съм на 28 години имам си ЯР. Въпрос на организъм е според мен това със симулацията

# 572
Успех, Jakitito ❤️

# 573
# 574
Момичета предложиха ми ПИД на ембриони. Колебая се защото съм склонна да бъде направен трансфер и без това допълнително изследване. Имали ли сте подобна дилема? Моля споделете. Благодаря

# 575
При мен 2ра стимулация по къс протокол: от 13 Я, 8 се оплодиха,но ще ги държим до 6ти дни и ще видим,колко ще оцелеят.
1 месец почивка и ще направим още 1 стимулация,докато все още ми е сравнително добър резерва,че не се знае след няколко месеца какво ще стане.
Сега ще разбера,дали пиенето на добавки помага или не. Пия 10 добавки в момента.

# 576
  • София
Какви добавки пиете?

# 577
Здравейте, в понеделник ми предстои замръзен трансфер. В момента съм на две хапчета Естрофен и циклогест сутрин и вечер. Много съм притеснена защото в началото на февруари беше свежият и не си дадох време да почина. Според док. неуспеха се дължи, на това че имам двурога матка. Някоя от вас има ли такъв проблем? Иска да направим операция и да вземем биопсия, за да провери дали разпозна ембриона. Някой правил ли си е, ако може информация как преминава?

# 578
Здравейте, в понеделник ми предстои замръзен трансфер. В момента съм на две хапчета Естрофен и циклогест сутрин и вечер. Много съм притеснена защото в началото на февруари беше свежият и не си дадох време да почина. Според док. неуспеха се дължи, на това че имам двурога матка. Някоя от вас има ли такъв проблем? Иска да направим операция и да вземем биопсия, за да провери дали разпозна ембриона. Някой правил ли си е, ако може информация как преминава?
Хистероскопия ли имате предвид?

# 579
Здравейте!
Може ли  да коментирате , изследванията. Правени са на ,13 ден от МЦ,  днеска , на пораснали 2 бр, фоликула 15мм  и една 12 мм .Предстои ми инвитро по естествен цикъл. Благодаря ви предварително. Естрадиола ми се вижда нисък.Понеделник сам на преглед .

# 580
Здравейте, да . С цел вземане на проба и отстраняване на деформацията.

# 581

Здравейте, момичета. Моля за съдействие относно разчитането на резултата. Притеснението ми е свързано с това, че не знам тези стойности от 25-30 Leuco.. дали са ок или са завишени, което е индикатор за наличие на инфекция. Подготвям се за зет и искам всичко, което може да се изчисти да го направя. Благодаря предварително! Heart

# 582
Здравейте, да . С цел вземане на проба и отстраняване на деформацията.
Няма нищо страшно. Аз имам две, не съм усещала болки след упойката. Общо взето си водите нормален начин на живот. Имах леко зацапване, но беше еднократно.

# 583
  • Русе
Момичета да ви питам дали знаете: лапароскопска операция за отпушване на тръба дали минава по здравна каса? Скоро ,ако някоя е правила да даде ориентир за цена моля.

# 584
Дами, според вас ок ли е естрадиола? Бях 4 дни на Гонал 300. По дълъг протокол сме.

Общи условия

Активация на акаунт