Електронни четци - 27

• 53 968
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Моят Нук имаше някаква непоносимост към топлина и ставаше флегматик, затова колкото и да харесвам марката я смених. На Киндъла въобще не му пука топло ли е, студено ли.
Този Покет 3 про много синкав екран има, леле.
А за дилемата 6 и 6.8, аз бих взела втория. Пак ще е комфортен за разнос в чанта, разликата не е фрапантна.

# 151
  • София
Едвам ме навихте...Че го чакам отдавна да го намалят, на ЧП уж да ми го поръчат и явно забравиха. Затова сега аз лично

# 152
Надявам се на Великденско намаление Blush
И ако стигна до поръчка,ще помоля за помощ,ако е удобно..
Избери си превозвач в твоя град, за да не плащаш и куриер. Тарифите горе-долу са еднакви. Направи си регистрация при него, а също и в Амазон. В А. дай адреса на превозвача в Германия. Правиш поръчка, плащаш с карта, после в сайта на превозвача ще се появи информация за твоята поръчка.

В момента в немския Амазон има намаление, но е за малко. Вкл. и на Киндъли.
Колебая се между 6.8 инча Пейпъруайт и 6 инча последният Киндъл от 2022. Дайте акъл.
Нямам проблем да конвертирам на компютър или да качвам с кабел, дори предпочитам така, олдскул съм

Имала съм 7.8 инча ПБ и заедно с калъфа идваше голям за дамска чанта, та се чудя дали да не взема 6 инча.
За марката - писала съм по-назад, и аз си имам вина за ситуацията, но батерията се изду и напука екрана, като разбира се, не ми признаха рекламацията, беше на 8 месеца. Така че ПБ невърмор, както казал гарванът Simple Smile
Койпревозвач доставя от Германия до Плевен или как да го потърся този превозвач?

# 153
# 154
Този е с абонамент за kindle unlimited.

# 155
Този, който аз си купих и препоръчах преди няколко дни в момента е намален на 166лв от 254. Почти всички киндъли са с около 30% намаление, най-скъпите с около 18-20%. Споделям, ако някой има интерес.
https://www.amazon.de/gp/product/B08N3TCP2F/ref=ppx_yo_dt_b_asin … s00?ie=UTF8&psc=1

# 156
  • София
Този е с абонамент за kindle unlimited.
Абонамента не може ли да се спре.
Доколкото знам по всяко време би трябвало да може да се спре - https://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=GLSQ4722655M4ZEJ

# 157
Няма логика да го пуснат почти на същата цена като базовия и да може да му се спре абонамента. Парите за членството няма ли да си ги дръпнат още с парите за самия четец? Някой, ако е поръчвал такъв с план, да каже дали и кога са го чарджнали за него.

# 158
  • София
Койпревозвач доставя от Германия до Плевен или как да го потърся този превозвач?
Гугъл е за да потърсите дали има такъв, аз нямам информация за цяла България. Друг начин е до офис на превозвач в някой град и оттам - да ви го изпратят с Еконт, Спиди или друг куриер.
Кой модел е това, че в работата на компютъра не мога да отварям Амазон?

# 159
  • София
Този, който аз си купих и препоръчах преди няколко дни в момента е намален на 166лв от 254. Почти всички киндъли са с около 30% намаление, най-скъпите с около 18-20%. Споделям, ако някой има интерес.
https://www.amazon.de/gp/product/B08N3TCP2F/ref=ppx_yo_dt_b_asin … s00?ie=UTF8&psc=1

Много благодаря за споделената оферта! Поръчах го мигновено с превозвач, за да подменя моя от 2011 г. Mr. Green и цената му е чудесна! bouquet

# 160
  • Където е сърцето
[/quote]
Ползвай Габиели,ако имат в Плевен офис,аз съм много доволна от тях.От Амазон поръчвам само чрез тях.

# 161
Нали това  е kindle paperwhite 11 gen-2021?🙂Ако е този ,който обсъждахме на пред.страници за подарък на съпруга ми,ще помоля за помощ за поръчка...

# 162
Вчера се свързах с връзката с клиенти на амазон.де, за да попитам може ли след покупка да се спре абонамента за unlimited. Казаха, че може, консултираха се и със супервайзър. Според мен също като цяло не поддържат за България доколкото знам и така или иначе ако акаунтът в амазон е с адрес България, е възможно да не се поддържа. Не съм сигурна в това, де. Hug
Аз се чудя дали да си поръчам новия Paperwhite заради топлата светлина или оазис. Вторият е старичък модел вече и със старото юзб, но ми се струва доста комфортен. Новият е ясно, че е хубав. Аз съм с предишния Paperwhite

Поръчката е много лесна. Избирате превозвач, ако ще купувате от немския амазон трябва, не доставят до България киндъли, ползвате неговия адрес (както са обяснили в сайта си например ggbg) и това е. После чакате.

# 163
  • София
Аз поръчах от тези намалените новият модел 6,8 инча, за които пуснах линк. Пуснах ги като подарък, нямаше проблем и в акаунта ми нямам абонамент за ънлимитид. Благодаря за информацията от съпорта също така.

# 164
Мога ли да помоля за съдействие за поръчка за този kindle -нямам регистрация и никога не съм поръчвала,не съм сигурна ,че ще се справя...

Общи условия

Активация на акаунт