Електронни четци - 27

• 53 874
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Моят четец е същият, калъфа си го взех от ТУК - конкретно този,

но и всеки от другите ще свърши работа.

# 586
Случайно попаднах на този тип калъф в алиекспрес. Хареса ми, че ръката може да се мушне отзад. Изглежда ми по-удобен, особено ако четете навън.

# 587
  • Варна
Моят е такъв, от Алито, обаче с картинка, нали луд на шарено се радва Joy

# 588
  • София
Не си купувайте четци от Брос Мобайл, нямат сервиз тук. За гръмнала батерия на ел. четец в гаранция ми определиха сума за ремонт 100лв, как я закръглиха точно, не ми е ясно. Да,  вече знам, че батерията  се плаща, но като гледам цените в Амазон и  на други места, цената е от 20лв до 40лв.

# 589
  • на брега на морето
Може ли да се зареди Киндъл преди да е подал сигнал, че батерията е празна? В момента моята сочи 15%.

# 590
Може. Аз никога не държа да изчакам батерията да падне и тогава да го заредя.

# 591
Може ли да се зареди Киндъл преди да е подал сигнал, че батерията е празна? В момента моята сочи 15%.
Естествено, аз зареждам винаги преди да го понеса на някъде и въобще не гледам докъде е стигнал.

# 592
  • София
Да похваля евтинджоса Киндъл Пейпъруайт 6,8 инча. Водих го на море, четох на плажа на слънце, нищо му няма, не се наду батерията като на скъпарския Покетбук Инкпад.
Чудя се само защо при зареждане дава само 99%, независимо колко време е зареждан. Така и не показва 100.

# 593
Чудя се само защо при зареждане дава само 99%, независимо колко време е зареждан. Така и не показва 100.
Това най-сетне го оправиха с новия ъпдейт - https://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=G54HPVAW86CHYHKS

# 594
Даваш ми надежда, че има шанс да издържи в тийн лапите. Joy
Да похваля евтинджоса Киндъл Пейпъруайт 6,8 инча. Водих го на море, четох на плажа на слънце, нищо му няма, не се наду батерията като на скъпарския Покетбук Инкпад.

# 595
Даваш ми надежда, че има шанс да издържи в тийн лапите. Joy

Щом издържа в мойте ръце ще издържи във всякакви. Този ми е нов още, но стария Киндъл го ползвах около 8г, купуван е втора употреба. Мъкнала съм го на плажа, на работа всеки ден не само в чанта, но и в джоба на якето. Като цяло винаги беше с мен и още работи безотказно, но няма просветка. Сега го взе синът ми ама той не се е засилил да чете.

# 596
Даваш ми надежда, че има шанс да издържи в тийн лапите.
Потвърждавам, че Пейпъруайта е много як и търпи подхвърляне.

# 597
За подхвърляне – не знам, но определено е държелив на изтърване, натиск, сядане върху него, влага, слънце, жега, прах и пясък. Железен!
Между другото, същото важеше и за Нук, да не кажете, че съм от пристрастените фенове на Киндъл.

# 598
И аз съм впечатлена. Всяка година чупя по един телефон, но киндълите не мърдат, макар да не съм по-мила с тях.

# 599
Искам да подаря електронна книга на възрастен човек.
Което изключва той сам да си качва книги и е необходимо аз да ги кача предварително.
Кой бранд и модел бихте препоръчали при условието предварително да обработя и кача (възможно най-лесно) 10000+ книги на четеца?

Тоест, трябва да е достатъчно бърз за да не забива при голяма библиотека и да има относително лесно класифициране / сортиране на качените книги (автоматично от структура на директории или чрез етикети, създадени с calibre?)

Някаква подборка:
Boox Poke 5, Kindle 2022, Kobe Clara 2e, Kindle Paperwite 6.8, Kobe Libra 2, Boox Nova Air 2
Разбира се, не е необходимо да е особено скъп ако и по-нисък клас може да се справи с изискването.

Последна редакция: вт, 19 сеп 2023, 16:18 от kodbg

Общи условия

Активация на акаунт