Кралски работи и клюки - декември 2022

• 96 764
  • 1 125
  •   1
Отговори
# 150
Есме, включваш се в точния момент. И аз бях поизостянала,  но пътуването на Уелсови счупи медиите, няма как да се изпусне.

С Бекъм

# 151
В новите доку серии на Нетфликс и Съсекс ще се говори за връзката на кс с медиите.
Може пък интересни неща да научим. 😃

# 152
Тирамису, те кога ще почват, има ли дата вече?

# 153
8-ми декември.
Само 5 дни Blush
Но преди това, на 6-ти декември, ще са наградите на RFK Human rights

# 154
  • Някъде там
8-ми декември.
Само 5 дни Blush
Тирамису, те кога ще почват, има ли дата вече?
8 декември. Епизодите са шест. Документалният сериал се казва Хари и Меган. 😉🙂

Тирамису е писала.
Оооо да. Вярно че и наградите. Тях ги бях забравила.

Последна редакция: сб, 03 дек 2022, 12:35 от daviz

# 155
  • в сърцето на един мъж...
Ох, разкошна е! Всичко ми харесва и това зелено е прелест! Роклята й стои като излята, а бижуто е ... ох Heart

# 156
Страхотна визия:

Известно време не следях много роялите. Гледах снимки и като цяло Уелсови в САЩ ми харесват. Тоалетите на Кейт са си добре, но зелената рокля ми е УАУ направо.😂 Бижута, обувки, коса - страхотни.
И аз съм много впечатлена от визията и с зелената рокля. Като статуетка е, а роклята и стои като излята по нея. Косата тежка, гъста и лъскава, а колието е прекрасно допълнение към визията.

# 157
Да. Косата е чудна.

Последна редакция: сб, 03 дек 2022, 12:58 от Не се сърди, човече

# 158
Снимките в гръб са още по-показателни.
Нали?! Няма нищо излишно. Буквално статуетка
Много й е хубава косата на Кейт:
Страхотни снимки

# 159
В новите доку серии на Нетфликс и Съсекс ще се говори за връзката на кс с медиите.
Въпросът е дали ще са верни.

# 160
  • Разпиляна във въображението

Все пак това е тяхната истина. Нали това искаха - това получават. Да разкажат историята си. Първо при Опра, сега сериала и накрая книгата. После може и да си останат прайвъси, осигурени и от парите, които ще получат за своята истина Simple Smile

Ама Кейт какви големи ръце има на снимката с Бекъм.

# 161

Ами за разлика от журналистите от таблоидите, Хари дълги години е живял с и сред тези хора и ги познава добре. Той "източници" като на таблоидите няма, защото не те, а той е бил част от цялата система. И излъченото преди време предаване по BBC го доказа. Там хората застанаха с имената и лицата си.

# 162
  • София
Принцеса Катрин е ослепителна. Рокля, обувки,коса без забележки. А, бижутата-трепач! Каквото и да напиша за нея, ще е малко. Вече е готова за кралица. Такъв фурор предизвиква, където и да се появи. Прекрасно семейство!

# 163
Хари дълги години е живял в и с кралското семейство, но до преди 2-3 години нямаше проблеми с тях. А пък и от публични си изяви по нищо не е показал, че е бил подложен на тормоз. След брака си  Мегън изведнъж се оказаха и двамата тормозени.
И няма как да са обективни с Мегън, по простата причина, че както те твърдят са тормозени и ще разказват за този тормоз от тяхна гледна точка. Нищо, че вече ни го разказаха в интервюта, на награди, на всяка публична тяхна изява.  Ето следва и книга. Няма лошо да си говорят, да се снимат и да убеждават вярващите колко са щастливи.
Само, че има една приказка, че щастието обича тишината.

# 164
Разбира се, че разказът на Хари може да е обективен. А и напоследък все повече неща започнаха да се потвърждават. Случката с кръстницата на Уилям от преди 2 дни го доказва, както и паникьосаната реакция на КС също. Тепърва ще става интересно ми се струва. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт