Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 129 - декември 2022)

• 117 131
  • 1 856
  •   1
Отговори
# 90
  • ЛОВЕЧ
Някой може ли да ми каже,кога и как се теглят печелившите на Бира Морети? Аз явно съм идиот,даже не виждам официални правила на промоцията.
[/qote]                          13.1. Печелившите участници за награди ще бъдат обявени на сайта https://www.birramoretti.com/bg/bg/promo
не по-късно от 09.12.2022 г.

# 91
  • София, Дружба 2
Аз наблюдавам как във ФБ за играта на Ариел и ленор и билла нищо, че срока беше до вчера продължават да качват бележки..... Зле организирана игра отново. Писах им и ми е много интересно какво ще отговарят.

# 92
И аз много исках пингвин,но няма. Но пък интересни игри се задават и календари. Успех на всички през последния месец. ❤❤❤

# 93
  • София
Благодаря за новата тема и за споделените игри! Късмет! Hug

За пръв път участвах в игра с толкова много бележки (цели 7), но не можах да се доредя до пингвинче. Simple Smile

Тази тема https://www.bg-mamma.com/?topic=1503095 е реклама за играта в сайта на София мел, нали? Учудвам се, че се пишат рецепти в темата.

# 94
Благодаря за новата тема и за споделените игри! Късмет! Hug

За пръв път участвах в игра с толкова много бележки (цели 7), но не можах да се доредя до пингвинче. Simple Smile

Тази тема https://www.bg-mamma.com/?topic=1503095 е реклама за играта в сайта на София мел, нали? Учудвам се, че се пишат рецепти в темата.

и аз така го разбрах. Бих участвала, ама специално няма да обикалям да им търся брашно с етикет, да бяха си пуснали в Кф, а не да бутат старите кодове. Някой може да се заблуди, аз така се цакнах на предната им игра в бързината със стари етикети, даже май пак беше в Кф.

# 95
О, аз вече се цакнах. Купих брашно, снимах и тръгнах да качвам. Тогава видях, че етикета на другите снимки е различен. Днес пак купих брашно, с правилния стикер.

# 96
  • София
В профилите на А1 има "късметче" - безкрайни МБ за целия декември.  Предполагам, че всички имате профили, но ако все пак на някой му трябва, все още не съм отворила един профил, който няма нужда от интернет и мога да го подаря.

# 97
  • Елхово

Милка Heart

# 98
В А1 може ли да имате профил, ако не сте клиент на оператора?

# 99
  • у нас
В А1 може ли да имате профил, ако не сте клиент на оператора?
Не, не може. Профилът е обвързан с номера и услугата от оператора.
Таня67, къде да го търся това късметче точно? Освен колелото не виждам друго късметче.

# 100
  • София
Календар на Tresemme в ИГ https://www.instagram.com/tresemmebulgaria/

# 101
  • Sofia
Честит нов месец, темата да се пълни с щастливи честни победители с късмет! Чакам персил, молпед и престиж играя от време на време, но не ми се купуват сладории.. успех и хубав ден на всички 🙂

# 102
Аз наблюдавам как във ФБ за играта на Ариел и ленор и билла нищо, че срока беше до вчера продължават да качват бележки..... Зле организирана игра отново. Писах им и ми е много интересно какво ще отговарят.

Къде е играта,  в коя страница?

# 103
  • София
Не, не може. Профилът е обвързан с номера и услугата от оператора.
Таня67, къде да го търся това късметче точно? Освен колелото не виждам друго късметче.
На мен ми излезе като влязох в приложението да въртя колелото, като може да се изберат и HBO канали безплатно за декември, заедно с МБ-тите, това ако кабелната ви е към А1, разбира се.

И тъй като се възползвах от офертата, ако някой иска неограничени МБ за деня да ми прати номер на лично.

Вече не са налични

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 09:40 от Supernatural_fan

# 104
  • София
Вчера ми изскачаше при отваряне на профила и закриваше всичко. Профилът ми е в сайта. Отварям от лаптоп. Показвам:

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 11:12 от Тaня67

Общи условия

Активация на акаунт