Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 129 - декември 2022)

• 117 426
  • 1 856
  •   1
Отговори
# 1 590
Днес имах възможност да гледам сторита в истаграм. До сега не съм гледала кой печели, само случайно ако ми излязат печеливши, или печеля аз и съм тагната. Какво забелязах без да споменавам никнеймове, за да не се приеме като злословене, може би така може, щом в правилата не е написано друго.
 Ами дадена игра печели инфлуенсърка, която също прави игри, а на нейна игра печели друга инфлуенсърка… та какво се получава сами си разменят наградите, не ги дават на истински последователи, а на колежки. Защо така? Вероятно играят честно, теглят с програма, но как няколко имена така печелят от игри, сами правят такива, а фирмите им дават пиар пратки? То какъв пиар правят в този случай, вероятно не само аз виждам, че печели друга инфлуенсърка?!

# 1 591
# 1 592
Здравейте, весели празници! Спечелих пакета на Милка,обадих се и до 45 дена ще чакам наградата.

# 1 593
Днес имах възможност да гледам сторита в истаграм. До сега не съм гледала кой печели, само случайно ако ми излязат печеливши, или печеля аз и съм тагната. Какво забелязах без да споменавам никнеймове, за да не се приеме като злословене, може би така може, щом в правилата не е написано друго.
 Ами дадена игра печели инфлуенсърка, която също прави игри, а на нейна игра печели друга инфлуенсърка… та какво се получава сами си разменят наградите, не ги дават на истински последователи, а на колежки. Защо така? Вероятно играят честно, теглят с програма, но как няколко имена така печелят от игри, сами правят такива, а фирмите им дават пиар пратки? То какъв пиар правят в този случай, вероятно не само аз виждам, че печели друга инфлуенсърка?!
Аз участвам отскоро, но вече имам същите впечатления. Предполагам, че го правят като " отсяват", " сортират" или както искате го наречете, коментарите в томболата. Изписва 1500 коментара, а докато се тегли излизат не повече от 30-50. Някой дори изрично предупреждават, че ще трият коментарите, които не отговарят на условията. Което означава, че има такава опция да се зареждат само определени коментари. Според мен повече от 80% от го правят, затова реших, че приключвам с Инстаграм игрите и ще отделя време да " отследвам" всички, които хитруват на дребно, вече споменах какъв процент:)

# 1 594
Здравейте,Теди кога публикуват седмичните печеливши?

# 1 595
Здравейте,Теди кога публикуват седмичните печеливши?
В Официалните правила на играта пише , че тази седмица ще теглят на 29.12.2022г. ( четвъртък )

# 1 596
  • Пловдив

Получи ли някакво потвърждение за книгата?
[/quote]

Да, веднага ми потвърдиха поръчката, а на другия ден получих потвърждение за доставка на поръчката.

# 1 597
Цитат на: I*Belive*in*Angels
link=topic=1503579.msg45784793#msg45784793
date=1672063316
[/img]
Аз участвам отскоро, но вече имам същите впечатления. Предполагам, че го правят като " отсяват", " сортират" или както искате го наречете, коментарите в томболата. Изписва 1500 коментара, а докато се тегли излизат не повече от 30-50. Някой дори изрично предупреждават, че ще трият коментарите, които не отговарят на условията. Което означава, че има такава опция да се зареждат само определени коментари. Според мен повече от 80% от го правят, затова реших, че приключвам с Инстаграм игрите и ще отделя време да " отследвам" всички, които хитруват на дребно, вече споменах какъв процент:)
Току-що разгледах софтуера, който използват за определяне на победителя в тези Giveaway игри. Оказа се, че освен филтрите, които допусках че този вид софтуер има, съществуват и такива за наличието на определен текст, хаштаг в коментара, както и наличието на отговор на коментара; опцията за добавяне на участници ( без да са коментирали) и др. Показват ни 20 сек. клип, където се въртят 40-50 акаунта и накрая се избира един winner, а ние нямаме никакви гаранции, че и нашите коментари са включени, въпрос на настройки както ще видите от скрийншотовете.

Последна редакция: пн, 26 дек 2022, 19:02 от NellyG

# 1 598
  • Сандански
Просто не се връзвайте на псевдо инфлуенсърите. Никой не дава гаранция, че каченото видео от “тегленето” не е снимано 50 пъти и да е качено това с точния човек. Те търсят последователи затова правят гивъуей.

# 1 599
Просто не се връзвайте на псевдо инфлуенсърите. Никой не дава гаранция, че каченото видео от “тегленето” не е снимано 50 пъти и да е качено това с точния човек. Те търсят последователи затова правят гивъуей.
Съгласна съм. Допускам, че когато играта е организирана от самия търговец, няма такива заигравания " ти на мене, аз на тебе".

# 1 600
Като сте започнали темата с тегленето от инфлуенсъри, искам да спомена тук нещо относно игра във форума.
Много харесвам продуктуте на Президент и ги консумирам.
Включвам се в играта с 1-2 рецепти, като знам че се тегли на томболен принцип. Два пъти съм печелила от тях през годините, като втория път някои може да помнят, че не беше точно награда от играта, а извънредна награда от фирмата.
Мога да участвам и със 100 рецепти /сигурна съм и много от вас също/, но не смятам за честно.
Откъде започвам... та какво искам да кажа.
Преди се заглеждах в рецептите качени от форумци. Всичко ми се струваше ок.
В тази игра /сегашната/ има две форумки, които се "спукват" да качват от нета снимки, някои неотговарящи на ястията, а други копирани просто.
Подадох 2 сигнала до модератор и няма реакция. Защо се питам!
Мислех че във форума всичко е чисто, ясно, точно, и не се допускат такива неща.
Отделна фирма ли организира тези игри? От Президент наясно ли са, се питам!

Ясно, искат да се напълни темата с рецепти. Но така не трябва.
Не и с взети от чужди сайтове със снимки.
А... и от начало трябваше да са с масло рецептите, сега май го няма това.

Последна редакция: пн, 26 дек 2022, 21:35 от Merelenda

# 1 601
Не следя темата с играта на Президент, но почти веднага предположих за кого става въпрос. Сега влязох и видях 2 нейни рецепти, копирани от нета, а предполагам са доста повече. Не знам дали е наясно, че отнема точно секунда да се провери дали е взета от интернет дадена снимка. Въпросната потребителка пише десетки коментари във всяка форумна игра. Доста ми е грозна цялата ситуация, много мразя нечестно играещи хора Confused

# 1 602
  • Сливен
Само да каже - не съм аз. 😁🤣 Рецептите и снимките са си мои, благодаря даже за харесванията, на потребителката която ги харесва/забравих коя е/. 😁😁

# 1 603
Само да каже - не съм аз. 😁🤣 Рецептите и снимките са си мои, благодаря даже за харесванията, на потребителката която ги харесва/забравих коя е/. 😁😁
Аз ти ги лайквам и даже си копирах някой. Благодаря за идейте.
Мереленда- наградата беше заслужена- презентация, описание - всичко беше топ. Успех отново!

# 1 604
  • Сливен
Благодаря ти. ❤️Имам още много.... Ама съм с мобилният Интернет , на село сме. Не знам колко ще издържи нета ми, с моите рецепти.🤣

Общи условия

Активация на акаунт