Лидл 170 - в очакване на коледни чудеса

• 106 638
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 930
Да дам и аз моите 5ст за фаворината - снощи след работа минах през близкия лидъл (на Трапезица в Бс) и видях цял регал - опитах се да ги подмина пренебрежително, както друг път, но тук нали коментирате, че били свършили, та се загледах - ами много неща си имаше и най-различни, чак се зачудих как така са свършили някъде. Докато карах се сетих, че забравих да взема мляко и минах през лидъла до вкъщи и набързо погледнах по рафтовете - нямаше нито една опаковка от нещата на фаворина, изобщо. Не знам как е днес, нито как е в другите магазини в града.

# 931
Вчера взех такива за почерпка в училище... по 20 прочетох...

Това отговор на моят въпрос ли е?
Аз обръщах плика 100 пъти  и не видях бройки.
И на мен ми трябват за училище, но е редно да има да всяко дете + още няколко , та ми е важно да знам бройките.

# 932
  • София
От новата брошура ми хареса маскарпонето с купон!
Дъщеря ми е рожденичка на 11.01 и ще праря торта и мъфини за 40 човека, така че пак ще ви моля за купони. Heart
Ще ти пратя, но пиши отново като станат активни 🙂

Да, аз също ще пратя, но ще трябва едно напомняне Simple Smile

# 933
Вчера взех такива за почерпка в училище... по 20 прочетох...

Това отговор на моят въпрос ли е?
Аз обръщах плика 100 пъти  и не видях бройки.
И на мен ми трябват за училище, но е редно да има да всяко дете + още няколко , та ми е важно да знам бройките.

Търси с гугъл по-скоро....
Не повече от 20 са, намерих в стара тема.
Но понеже са различни видове, и не е ясно кой за кой модел отговаря, най-добре се подсигури и си вземи два пакета.

# 934
Запомнете 24 бр. са в плика - купих, отворих, преброих.
Дано когато друг търси да му излезе информацията.

Допълвам за да не пълним темата - пакета е от 500 гр.

Последна редакция: чт, 22 дек 2022, 15:40 от ravi

# 935
https://www.bg-mamma.com/?topic=1289021.1440

тук също пише 24 бр.

Защо не се сложи на първа страница тази информация, мисля ще е полезно, че все се чудим кое по колко беше.

# 936
Извинете, какво е регал?

# 937
Метална конструкция с рафтове.

# 938
  • Асеновград
Някой забеляза ли дали са заредили от големите пити кашкавал, от днес?

# 939
  • София
Имаше, в промоционалния хладилник.
И купища народ, пазарува се като за последно.

# 940
  • Асеновград
Имаше, в промоционалния хладилник.
И купища народ, пазарува се като за последно.
Благодаря, ще трябва да тичам в обедната ясно е.

# 941
Сега се връщам от кварталния магазин (София, на Раковски). Изненадващо малко хора, никакви опашки на касите, няма препълнени колички. Интерес към пуйките - нулев. Но взех олио на промоция (3.65, българско), както и яйца L от свободни кокошки по 46 ст., както и още две кутийки с черва за колбаси (трайност още две години са).

# 942
  • Sofia
И аз ще заредя яйца, ще летят по празниците, а от известно време такива купувам така или иначе.
Олиото е от любимото ми, но съм заредила с картата от К.

Идея за готвене (от азиатската седмица Simple Smile ) - Оризови ("пролетни") рулца с мариновано пилешко, манго, авокадо и зеленчуци, пържен лук и майонеза с домашен Понзу сос - уникално вкусна азиатска хапка!  Simple Smile
И банани с "пижами"  с шоколад и захаросан джинджифил.

Скрит текст:

# 943
Нашата пуйка е от Лидл - добре изглежда и не е прекалено голяма.

# 944
Някой знае ли колко бр.има в този плик?
Айде и аз да се включа по темата, ама за съжаление теоретично, а не емпирично, че на миналата промоция не успях да си купя. Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

Ноември пуснаха XXL пакет от 716гр, на който пишеше, че са 34 броя. Исках ги за почерпка и затова се загледах. Значи би трябвало да са средно по около 21 гр/бр според вида. Сметката "пасва" и на линка, който дадохте към старата тема, там в пакет от 350гр казват, че са около 14-15 бр.
Надявам се на следващата промоция да ги "хвана", че да мога да кажа и от личен опит Yum SmileRelaxed

Общи условия

Активация на акаунт