Лидл 170 - в очакване на коледни чудеса

• 106 660
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 915
  • Sofia
... От новата брошура ми харесаха само ядките, ...
И с ядките както с тестото, маслото и т.н.  Шам фъстъка е в 2 варианта - 70г/4.39лв и насипен - 1кг/25.49лв.
Парфюмите са от ПА, ама да видим (от любопитство ще погледна, ако се сетя... не ми трябват) дали и те няма да са изчезнали...
Иначе и сладките картофи с купон ги няма... има само някакви мижави когато аз успея да ида.

# 916
За тостера - и аз го ползвам за сандвичи и за 2 бъркани яйца (като го поотварям, че бухват). За тях ми върши работа. Гофрети един път правих, наистина много бавно и много сухи станаха.
Съжалявам, че не изчаках по-красив модел. С мощността се примирих, достатъчна ни е в случая.

# 917
Купона днес е за дамските парфюми и тоалетна вода.., но то налични няма вече мисля. Много непотребни купони за мен пуснаха.

# 918
Купих аератора за вода, дайте съвет как да постъпя.
Първо самата цедка е накриво фиксирана, т.е струята ще пръска на един край, друго, че ми изглежда доста непрактичен от към почистване. От предишни пускания съм вземала уж същият модел и бях доволна, цедката по средата се вадеше и можеш да си го почистиш щателно, а на този по друг начин е направено. Рекламация ли да предявявам, могат ли да ми го сменят поне с право пръскало или направо да го връщам. Отворила съм го само да го разгледам.

# 919
Парфюмите от ПА преди време ги предлагаха на -50%, взех тогава един за дребен подарък да имам подръка. Но колкото пъти съм пробвала тестерите, все не ми допадаха, а и бързо им се губеше аромата. Като алтернатива и допълнение на дезодорант стават, но като за парфюм- има по-добри варианти пак за не толкова скъпи, но все пак малко по-трайни аромати.
За Фаворина- и на мен в понеделник още ми направи впечатление, че много малко коледни неща имаше в нашия филиал. Не че смятах специално нещо да търся- каквото имах да купувам, е взето вече, но погледнах, защото забелязах вече намаления на етикетите им.

# 920
От новата брошура ми хареса маскарпонето с купон!
Дъщеря ми е рожденичка на 11.01 и ще праря торта и мъфини за 40 човека, така че пак ще ви моля за купони. Heart

# 921
Сутринта в Лидл Възраждане имаше продукти на Фаворина, включително малки щолени и панетоне голямо. Взех от него, но на касата не го намали. После видях, че не е от намалените.

# 922
  • Стара Загора
Мнение за ръчната шевна машина?

# 923
  • София
От новата брошура ми хареса маскарпонето с купон!
Дъщеря ми е рожденичка на 11.01 и ще праря торта и мъфини за 40 човека, така че пак ще ви моля за купони. Heart
Ще ти пратя, но пиши отново като станат активни 🙂

# 924
Скрит текст:
Купона днес е за дамските парфюми и тоалетна вода.., но то налични няма вече мисля. Много непотребни купони за мен пуснаха.

Сега даже подробно погледнах, тези парфюми показани на купона, не са били налични според мен или бъркам?

# 925
Скрит текст:

Сега даже подробно погледнах, тези парфюми показани на купона, не са били налични според мен или бъркам?

Вчера бяха налични, те са от постоянния асортимент. За мен не са много трайни.

# 926
Някой знае ли колко бр.има в този плик?

# 927
Миналата година купих доста неща на Фаворина и Делукс още ноември за коледни кошници за близки. Потрябваха ми допълнителни неща през декември и почти нищо не беше останало от Фаворината, само счупени шоколадови фигури, които бяха намалени. За това тази година още първата седмица, когато ги пуснаха си заредих каквото ми трябва. Все пак днес ще намина, да видя при нас има ли нещо останало.

# 928
  • до най-прекрасния мъж
15-16 бр, ако не ме лъже паметта.
Относно коледните сладкиши на Фаворина. Винаги съм зареждала поетапно още от октомври и винаги по това време са се подмятали малко неща. От големите щолени имаше няколко вида, но трябваше да си изровя от 4 кашона надолу. Явно се предпочитаха другите 3 вида и този с маково семе беше изостанал в горните 3 кашона. Поне при нас беше така.
Купоните изобщо не ми допадат тази година. Предишни години имаше точки, подаряваха книги, играчки, сега нищо. Единствено се възползвах от купона за -25 % на всички дървени играчки и купих за подарък на дъщеря ми и на още едно детенце.

# 929
  • София
Вчера взех такива за почерпка в училище... по 20 прочетох...

Общи условия

Активация на акаунт