Лидл 170 - в очакване на коледни чудеса

• 106 634
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 945
  • Sofia
alllllimei, жената (която питаше) купи и писа вече - 24 броя са във въпросния малък пакет.

# 946
При нас вчера единият касиер беше с коледна шапка.🙂
Взех няколко неща от Фаворина. Учудвам се колко добре си планират количествата на зареждане след началото на Пандемията...Поне от няколко години коледните лакомства се изчерпваха доста преди Коледа, а също ги и намаляваха по-рано. Тази година, с новите им цени, почти бях решила да не купувам от тях (само едни близалки за коледния календар на детето бях взела), но заради купона взех. Като се въздържах и взех само един брой шоколадов Дядо Коледа- реших, че и повече да взема, все ще се изядат...😅 Въобще...много антиконсуматорски съм настроена тази година.😃 Нищо не ми е супер важно, ако го има ок, ако ли не- не купувам или купувам заместител.🙂

# 947
От новата брошура ми хареса маскарпонето с купон!
Дъщеря ми е рожденичка на 11.01 и ще праря торта и мъфини за 40 човека, така че пак ще ви моля за купони. Heart
Ще дам и аз.

# 948
А какво им има на фигурите Дядо Коледа от Лидл ? От прочетеното тук останах с впечатление, че е имало репортаж по новините, а такива не съм гледала поне от 2 седмици.
Купила съм за дечица и сега леко се притесних да им ги давам ли, че нещо не разбрах какво се обсъжда около тях.

# 949
  • Сливен
ще дам и аз

# 950
  • Somewhere far away
Обсъждаше се че им минава срока на годност, затова ги махнали .

# 951
  • Русе
Някой знае ли колко бр.има в този плик?
Айде и аз да се включа по темата, ама за съжаление теоретично, а не емпирично, че на миналата промоция не успях да си купя. Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

Ноември пуснаха XXL пакет от 716гр, на който пишеше, че са 34 броя. Исках ги за почерпка и затова се загледах. Значи би трябвало да са средно по около 21 гр/бр според вида. Сметката "пасва" и на линка, който дадохте към старата тема, там в пакет от 350гр казват, че са около 14-15 бр.
Надявам се на следващата промоция да ги "хвана", че да мога да кажа и от личен опит Yum SmileRelaxed

Аз взех точно ноември ХХЛ пакет-38бройки имаше вътре. Но единият вид / подобен на MilkyWay/ бяха много малки-нищо общо с размера им  в стандартната опаковка.

# 952
Горе долу ....за бройките, нали знаете, че не върши работа на питащите? Конкретно и точно трябва, за да е от помощ...защото горе-долу се знае колко са...
За това, тъкмо дамата ги преброи точно колко са, и от кой вид точно пакет!, за това апелирам пак да се остави това инфо и на първата страница, да се прави там справка при нужда Simple Smile

Олиото ММ взе оня ден и той, но не ми е удобно капачето , и гърлото е широко и се излива по много, няма я онази цедка...

# 953
Няма да ползвам купона за парфюмите. Ако някой има нужда, да пише на лични. По-късно ще ходя за горелка, ако има останали. Добри ли са? Ще я ползвам само за крем брюле.

# 954
За тази цел горелката е повече от добра, поне според мен.

# 955
Някой има ли идея как ще се почиства този аератор, предишния ми беше без такива бели пластмаси. Това ми изглежда като капсуловано. Отстрани ако напъна копките и ще се счупят. Не вярвам да е за еднократна употреба.

# 956
Олиото ММ взе оня ден и той, но не ми е удобно капачето , и гърлото е широко и се излива по много, няма я онази цедка...
Купил е друго олио, най-вероятно румънско - там има такива проблеми.
А това е на промоция от днес, не е в ПА, българско еи сега го погледнах - има си джаджата като останалите нашенски.
Ето как изглежда:

# 957
Може, да..не го загледах, то и той толкова гледа, взема първото което види...може да снимам довечера кое е, което люсва по много от гърлото...

# 958
  • София
Който иска купони, да ми пише.

# 959
  • София
Дали някой е срещал в Лидл захарна поръска перлички за сладкиши ?

В магазините около нас има само от цветните пръчици и разни сърчица и пеперудки на Йоткер, а търся перлички.

Общи условия

Активация на акаунт