WIZZAIR - 43

• 41 364
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Сигурно сте коментирали, но на мен цените на wizz ми дойдоха като гръм. Потърсих билети за Будапеща през юли и еднопосочен е 548 лв. Какво се случва, да очаквам ли да паднат до  нормални? Удобно ми е от Бургас, но с тази цена май ще мисля за полет с прекачване 🫣

# 631
А някога имало ли е билети за Бъдапеща от София?

# 632
От София мисля, че не е имало, но и не ги следя редовно.
Предпочитам Бургас, за мен София е далеч и пътят ми дотам е по-дълъг от полета в пъти. Ако много се налага, ще предприема София - Белград, Белград - Будапеща. Примерно 🤔... обмислям го. Пак е по-нормална цена (не е Wizz).

# 633
А някога имало ли е билети за Бъдапеща от София?

Имаше. После ги спряха. После пак ги пуснаха и пак ги спряха.

# 634
  • София
Сигурно сте коментирали, но на мен цените на wizz ми дойдоха като гръм. Потърсих билети за Будапеща през юли и еднопосочен е 548 лв. Какво се случва, да очаквам ли да паднат до  нормални? Удобно ми е от Бургас, но с тази цена май ще мисля за полет с прекачване 🫣
Бургас - Будапеща пътуват директно другите с цени на билети 60 -90 евро през целия юли.

# 635
Имаше билети за Будапеща преди от София и то на много ниски цени. Два пъти съм пътувала дотам. Даже и миналата година виждах пак, но не съм следила цените.

# 636
  • Пловдив
И ние сме пътували тоя маршрут, но преди 3г.

# 637
Здравейте, вчера при чекиране на единия пътник се е чекнало паспорт вместо лк, а данните са по лична карта. Видях ги чак сега като принтирам. На някой случвало ли му се е, има ли нужда да звъня на телефона за промяна?

# 638
Супер, питам, защото имаме един спечелен ваучер за почивка в хотел, но нещо полетите с Раян не ме устройват, а той е със срок до края на годината, та да следя евентуално дали биха пуснали. Благодаря.

# 639
Здравейте, вчера при чекиране на единия пътник се е чекнало паспорт вместо лк, а данните са по лична карта. Видях ги чак сега като принтирам. На някой случвало ли му се е, има ли нужда да звъня на телефона за промяна?

Няма да имате проблем, важно е само имената на бордната карта и на личния документ да съвпадат.

# 640

Няма да имате проблем, важно е само имената на бордната карта и на личния документ да съвпадат.

Супер, и аз така предположих, но не бях сигурна. Благодаря за бързия отговор!

# 641
От София мисля, че не е имало, но и не ги следя.
На два пъти имаше до Будапеща . Преди десетина години, после спряха. Преди пандемията пак пуснаха и преди година някъде пак ги спряха. Раянеър има до Буда от София.

Нещо като лятна промоция:

# 642
Здравейте!
5 човека сме си закупили wizz discount club и имаме обща резервация, но трима от групата има вероятност да не могат да пътуват!
В този случай и предвид факта, че имаме застраховка, има ли вариант парите да се върнат само на тези трима, другите двама да пътуват или просто  5мата се отказват/ пътуват и няма как да се върнат парите поименно на отказалите се?
Малко объркано стана, дано сте ме разбрали и някой може да помогне!

# 643
Wizz discount има застраховка или вие сте си направили отделна такава? Поне аз не съм разбрала за първото Thinking

# 644
Накрая, преди плащането, платихме някаква застраховка по 7лв. - 5 дни по 7 лева - около 35 лева на човек! Мисля, че включва и анулация и връщане на пари / нямам спомен/, но пак се чудя - връщат на всички хора по резервацията или може само на част от тях / трима/?

Общи условия

Активация на акаунт