СЕДМИ КЛАС, купонЪТпродължава, първи пробни изпити се появяват!

• 54 679
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
За практикумите на Регалия бях писала няколко страници назад. На нас ни се виждат полезни.
Аз нямам достъп до пощата, мисля, че като цяло много малко от пишещите имат такъв...
Жабче, Пратих ти на лично пощата и паролата Simple Smile
П.П
По химия моята не се е справила, може би основно защото имаха само 1 час седмично първия срок и не са стигнали до този материал, тя каза, че някои неща ще ги вземат поне след 5-6 урока.
Поне имаше желание да опита детето Simple Smile

# 571
Синът ми е утре на олимпиада по математика, обаче още не е седнал да реши някоя и друга задача... очаквам между 0 и 5 точки Simple Smile. Другия уикенд е на физика, по-другия - на пробен по Математика, няма почивка, освен това го треснаха и хормоните, все е изнервен, все някой му е крив, а беше едно такова благо момченце...дано устискаме до юни Wink.

# 572
  • Sofia
При нас пробният по мат и олимпиадата по география са в един ден, та ще трябва да отиде по мат на другия ден с друга група. По БЕЛ  пробният ще е седмица по-късно. Не му стига времето и го спряхме от лека атлетика за две седмици, поне докато мине олимпиадата. Много разчитаме на нея за НПМГ.

# 573
  • София
Качих сниман пробният от Междучасие по математика
тук.
След като пратят задачите, ще го сменя, защото това е снимка и на места се вижда драскано.

# 574
Здравейте,
ще помоля всички, които имат пробни изпити да ги споделят в пощата.
Минали са и на Междучасие, Веди и в Русе...
Аз ще предоставя БЕЛ.
Здравейте! Аз съм с шестокласничка, но още отсега се готвим за матурите. При свободно време решава от предишни години само тези, които са взели като материал.То догодина вече ще е различно, защото доколкото разбрах ще се включат въпроси от всички предмети, не само БЕЛ и МАТ. Ако е удобно, може ли да ми кажете къде качвате материали от пробни изпити?

# 575
Aila,много ти благодаря!

# 576
Мина ни директоро-детско-родителската среща за НВО. Онлайн за випуска. Хубаво е, когато директорите на училищата са млади хора, които умеят администрирането. Доволна съм. От цялата информация възприех това, че най-важното нещо е да се запази спокойствие и да си знаем, че нищо не е на всяка цена. Моят житейски девиз.  Училището е готово с профилите и сигурно скоро предстои яснота за всички училища.
Скрит текст:
Катранът в училищната каца с мед успя да лъсне като един определен тип офисни хигиенистки при посрещане на гости.
Иначе тази седмица е повече от изтощителна. Наместват се школите и едната остана малко  ако има възможност и когато има възможност, да се включва. Вчера - олимпиада. И днес отново. Днес трябваше да бъде на ПИ по БЕЛ в школата и добре, че вчера (преди олимпиадата) беше питала. Уж хората ми пращат мейли и уж ги чета, но не се бях оринтерала. Че и записките от РС в школата си гледах, но добре че аз няма да ходя на НВО, защото сама не разбрах какво точно съм си записала. Във вторник ще си направи индивидуално ПИ преди часа. Другата седмица ще бъде малко по-леко. Само на тренировъчен изпит в СМГ ще ходи (аз заради него си гледах и записките да не взема да ги съвпадна).  В последния уикенд на месеца са последните две олимпиади и за март ми се ще малко да отпусне с планираното ски училище в средата на месеца.
Вчера, докато дзиндзириках (да не кажа, че замръзвах) в училищния двор на  училището, в което бяха на олимпиадата, се разсейвах от гледката на група деца, които ритаха футбол без изгледи да се изтощят и да им пука, че има такова нещо като досадният седми клас. Едно такова спокойствие ме обзе, че животът си е нормален и си тече. После приключиха и училището почти притихна. И ми стана смешно заради нещастието на квесторите, които са извадили лошият късмет да да са в стаята на моята олимпийка. И да са си имали планове да приключат за 2-3 часа, наложило им е да си седят 4 часа.

# 577
  • Някъде там...
Попадна ми от друга тема, нямам спомен да е пускано тук, списък на училищата в София по профил на паралелките :

https://www.regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/spisuk_u4ilishta.html

# 578
Благодаря за линка. Ако се ориентирам правилно, той отразява първия чужд език, който се изучава в паралелката, нали? Защото имам спомен да са ми казвали, че се учи и руски език в 35-о, а едно от училищата на Пиротска беше с иврит.

# 579
  • Някъде там...
Това е основния профил. В 35 примерно има паралелки ФЕ+РЕ и НЕ+РЕ. И една с природни науки. Затова и училището присъства на 3 места. Ако се кликне върху името на училището, ще се отвори сайта му. И там може да си потърсите подробности.

# 580
  • София
Жабче, много благодаря за линка, определено е по-лесно да се ориентирам така за някои неща.
А има ли вече официално обявени паралелките и профилите по училища?

# 581
  • ВАРНА
Кошмарен финал на седмицата, кошмарен уикенд, още по-кошмарна предстояща седмица. Тонове домашни, първи ПИ по БЕЛ, една камара контролни. Добре, че дъщеря ми си спести ом тази година, защото работата щеше да е въжето и нещо по-високо.

Две род.срещи пред изминалата седмица. Онлайн с едната учителка по математика. Присъствена с ръководството на училището за нво и новостите в паралелките на мг.

Още само четири месеца  Simple Smile

# 582
Прасунчо, кажи - ако искаш на лични - за новостите в МГ. Синът ми не иска да чуе, ама аз все пак искам да съм информирана 😄, учителката му по физика си го представяла там и аз като му споделих, той само ми се изсмя и ме отряза, че той имал други идеи за себе си 😂

# 583
Кошмарен финал на седмицата, кошмарен уикенд, още по-кошмарна предстояща седмица. Тонове домашни, първи ПИ по БЕЛ, една камара контролни. Добре, че дъщеря ми си спести ом тази година, защото работата щеше да е въжето и нещо по-високо.

Две род.срещи пред изминалата седмица. Онлайн с едната учителка по математика. Присъствена с ръководството на училището за нво и новостите в паралелките на мг.

Още само четири месеца  Simple Smile
И на нас ще ни е полезна информацията. В училището на наборката до момента сме имали само 1 родителска и абсолютно нищо относно организацията за нво или документсцията, която трябва да попълваме не се спомена. Все още нямаме пароли за сайта на МОН, където се подават заявленията…
Изобщо никаква организация до момента…

# 584
Не е ли рано още?

Общи условия

Активация на акаунт