Раждане в УМБАЛ „Св. Георги“ (ВМИ) - Пловдив - 4

• 27 544
  • 366
  •   1
Отговори
# 360
То реално акушерката е най-важна по време на раждането - тя насочва родилката кога, как да диша, успокоява я и т.н. /при естествено раждане/, просто тук цялата система ги неглижира. И на двете ми раждания бяха страхотни акушерките, не съм заплащала за тях.
Още миналата година споделих тук, че сумата за нещата, които аз желаех минават като дарение. Лично аз нямам против, вижда се, че в отделението се правят подобрения и става все по-добро и предпочитано от родилки, значи парите отиват по предназначение.

За нормално - да , но за секцио не виждам смисъл. Иначе отделението е много реновирано, аз тази година бях 2 пъти в консервативна геникология и само положителни неща мога да кажа.

# 361
Момичета аз бях се интересувала за придружител. Знам следното нещо, като информация. Като си платите предродилна зала имате право на придружител, който може да остане с вас до самото раждане и след това още няколко часа след като родите. Но за целия престой не. Вече като ви настанят с бебчето в стая, някак си не е ок да има външни хора в отделението, да влизат и излизат и да разнасят някакви зарази отвън примерно или пък придружителя да е мъж. Защото сега не е приятно да се засичате по нощница в коридора с непознати мъже.Все пак това е болница, не е хотел.

# 362
Здравейте.
Практикуват ли в болницата естествено раждане след предишно секцио или правят повторно секцио по медицински причини?
Раждала съм през август 2023 година

# 363
Здравейте . Някой може ли да каже как стават нещата с планираното секцио в болницата? Колко се заплаща ако е по желание на пациента и съответно кой определя дали е наложително или не?

# 364
Здравейте, гледах в ценоразписа, че вип стаята е 200 лв., но не пише на ден или по време на целия престой. И може ли да се резервира при планувано секцио или на случаен принцип се дават?

# 365
На ден, но моя съвет е да искате просто самостоятелна стая и тя е 50 лв на ден. ВИП не е с нищо по-добра

# 366
  • Пловдив
Това са тези последните, които ги направиха, те са си като хотел.
Това са самостоятелните

Общи условия

Активация на акаунт