Ползата от Марковите дрехи

• 26 129
  • 452
  •   1
Отговори
# 390
  • Down south
Невърфул няма цип и от вътре е в много готин свеж цвят. На фейка си имаше цип. Цип.
Цип Joy

Според мен, само чанта не би заблдила никой. LV чанта върви и със съответния външен вид , визирам прическа, дрехи, обувки, аксесоари,
Neverffull (GM ор MM) е базовия модел и в момента е сравнително (с други от моделите им)  евтин, около $2000
Та, мисълта ми е, че ако една дама може да си позволи чанта на LV, останалото също би трябвало да е на съответното ниво.

ПП Ето модела Neverfull Damier Azur (розова вътрешност, имат и крем)

Последна редакция: нд, 08 яну 2023, 15:56 от Daylily

# 391
  • Швейцария
Въпросната чанта е доста стар модел и може да се намери за съвсем прилична цена без да е менте. Преди години тук сума ти жени я носеха и сега я продават.

# 392
  • София
И аз това загледах. Това е модел тип шопър, поне от преди 12 г.

# 393
  • Down south
Каква е прилична цената?
Каква всъщност е цената там, където сте?
По-горе е цената на чантата в момента на сайта на LV.

# 394
Сега като се замисля, дюшеш са им на LV чантите многобройните ментета. Не знам за тая грозотия кой дава и 200 лева.

# 395
  • София
Като гледам в ebay под 400 паунда го няма моделът дори и използван и то без навсякъде да е посочено Authenticity Guarantee:
https://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2334524.m57 … _osacat=0&_sop=15
Аз пък даже не знаех, че този десен е реплика на LV. Сигурно и други има като мен, които не се гъзареят зорлем, ами просто са си купили нова чанта, която им е допаднала. Grinning Но и на мен не ми харесва.

# 396
Във Vestiare collective  е пълно, с етикет, носени, каквито искате.

# 397
Ние ги коментирахме май по-напред. Във Виена са си едни нормални градски чанти, в които се събира много багаж. Заради материала е, може да се перат и в пералня, издържат по сто години и на тегло до 100 кг. Не са за някакви светски купони и балове, ежедневни са. LV имат и вечерни модели, не са в тази ценова категория.

ПП Ученичките са или с Longchamp, или МК. Последните имат шопинг баг, които напомнят на LV, но не са от canvas. Joop също има такъв модел. Ако човек не държи на материала, може да си вземе и за по-малко пари подобна без да е реплика.

Последна редакция: пн, 09 яну 2023, 08:49 от Анонимен

# 398
  • София
Да, забелязах че в големите градове се носи всичко и никой не се впечатлява кой знае колко какво носи другия. Тук, в София сме големи кокошки. Ама как така това с онова, пък с тази чанта в метрото и т.н.

# 399
  • Швейцария
Аз имам две подобни на МК и Coach от прекрасна истинска кожа, но ги пенсионирах, защото са вече извън модата. Та който иска може да си намери много хубаво качество.

# 400
  • София
Обожавам МК, откакто ги открих за себе си преди 15-тина години. Класическа визия, здравина, истинска кожа. Запазват добра визия буквално с години.
Не съм маниачка на тема чанти и съм минималист, затова имам много малко на брой, но съм изключително много доволна. Нося си ги и в метрото, и в трамвая, и пеша, и с кола, и със самолет. Wink
По-скъпи от тях не бих си купила.

# 401
  • Швейцария
Ох, и аз съм фенка на МК. Топ качество за средна цена. Нито една не ми се е скъсала или изтъркала. И аз не бих дала никога 2000 евро за чанта, която след 5 години няма и да я погледна, защото й е минала модата.

# 402
Аз пък точно на чанти никога не робувам, защото ми омръзват. Предпочитам да имам две, три, които да въртя, и след няколко месеца да мога да си купя нещо ново според гардероба и настроението ми.

# 403
  • Mediterraneo
Нося чанти от по 30-40 евро. От плат или изкуствена кожа. Сега с радост ще пенсионирам едната. Маркови са, бе, ама Desigual.
Много лесно и спокойно се живее, когато не познаваш марките.

# 404
Сега като се замисля, дюшеш са им на LV чантите многобройните ментета. Не знам за тая грозотия кой дава и 200 лева.
И аз това си мислех. Прилича ми на едни мушамени чанти, дето бабите ги носеха преди много години.
Една роднина има такава и преди няколко години я забрави в старата ни кола, докато бяхме на почивка на морето.
Много се притесни. "Ще вземат да ви разбият колата заради чантата." А тя старата ни кола сигурно не струваше и колкото чантата Satisfied
Аз обаче не бих съдила някой с чанта-менте. Може да му е подарък от някой, който изобщо не разбира от тия работи. За толкоз му стигнали парите на човека и взел нещо, което вижда да разнасят по улиците, без да е наясно, че не е оригинално и е 10-то и повече-кратно по-скъпо, когато е.

Общи условия

Активация на акаунт