Тази Коледа имате нужда само от The One! Спечелете вълшебен Ambilight от Philips!

• 19 732
  • 401
  •   1
Отговори
# 165
Перфектният телевизор трябва да бъде с висока резолюция и с извит екран! Нямаме опит с модели на Philips! Всека неделя гледаме филми у дома, важно е качеството и звука нали така се потапяме по-силно и истински във действието! Големият ми син е киноман, той гледа при всяка  свободна възможност филми! От научаваме доста за киното! Весела Коледа!

# 166
  • Пеликания
Въпрос №1 - Какъв трябва да бъде перфектният телевизор? Имате ли опит с моделите на Philips?
С добра картина, резолюция и звук.

Въпрос №2 - Колко често гледате филми у дома и колко важно е за вас качеството на картината и звука?
В седмицата поне веднъж се гледа филм. За доброто изживяване качеството на картината и звука са важни.

Въпрос №3 - Кой е най-големият киноман във вашето семейство?
Мисля, че аз. Мога да гледам филми всеки ден по цял ден Grinning

# 167
Нямам опит с моделите на Филипс. За мен перфектният телевизор е с кристална картина и звук, удобно смарт меню и естетичен вид.
Всяка вечер семейно гледаме филм, а през уикендите - по два Grinning Изключително важно е да усетим изживяването като на кино.
Най- големият киноман в семейството, съм аз.

# 168
Въпрос №1 - Какъв трябва да бъде перфектният телевизор? Имате ли опит с моделите на Philips?
 Отговор: Телевизорът трябва да е с добър процесор, да поддържа всички нови високи формати за звук и картина - dolby atmos, hdr, 120Hz дисплей, в последно време желанието ми за притежание на Oled се е увеличило стократно, заради възможностите за страхотен контраст и дисплей без подсветка.
Опит с Телевизор на Philips нямам ,но вчера останах силно впечатлен от техен модел във верига магазини за техника - дизайнът,картината и ambylight - тът са грабващи!

Въпрос №2 - Колко често гледате филми у дома и колко важно е за вас качеството на картината и звука?
Отговор: Филми вкъщи се гледат всеки ден, любители сме на доста поредици, следим по няколко сериала на различни платформи. Качеството на картината е от огромно зназначение, особено ,ако филмите са в dolby vision или hdr формат и Телевизорът не може да ги възпроизвежда добре и не се справя с локалното затъмнение - обикновено оставаме разочаровани

Отговор: Определено това съм аз. Имам няколко любими поредици ,които съм гледал по няколко пъти вече ,но това не ми пречи да ги гледам след време отново! 😆

# 169
  • София
1. Нямам опит с Филипс. За мен телевизорът освен да е смарт, трябва и да е бърз. Предният път, когато го сменяхме взехме марка, която "цикли" и мисли супер много време, докато отвори приложенията. Това ме изнервя.

2. Аз гледам филм през ден. Ясно е, че картината и звукът са важни и биха направили гледането на филм цяло преживяване.

3. Мъжът ми е киномана. Всяка вечер задължително си пуска филм. Много често и аз се заглеждам покрай него Grinning

# 170
Перфектният телевизор трябва да има хубава картина и избистрени цветове. Ако стаята е голяма, хубаво е да е голям и телевизора. С марката Филипс нямам опит.
Филми гледаме най-вече семейно, особено комедии. Качеството на картината е от особено значение, защото предпочитаме филми със субтитри, затова и звука го слагам на второстепенно място.
Най-големият киноман е съпругът, няма филм, който да не е гледал, а някои и по 5-6 пъти. Simple Smile

# 171

Перфектният телевизор трябва да има добра картина, която да устои теста на времето. Всичко останало остарява морално, нови формати и приложения се появяват, но картината ще е там и ще остане непроменена, докато този телевизор работи.
Притежавам OLED телевизор на Philips. Спрях се на модела след много проучване, сравняване с аналогични модели на конкуренцията и преценяване на плюсове, и минуси.

Филм гледаме почти всеки ден. Картината и звука, като два основни елемента в кино изкуството, имат огромно значение за цялостното преживяване и възприемане на съдържанието. Неколкократно съм гледал безинтересен филм, защото е имал хубав звук или е бил заснет по красив начин. Всичко това се изпуска ако техниката, която съставя домашното кино, не е на ниво. Качествените картина и звук, предлагат едно допълнително измерение на кино изкуството, което само по себе си може да бъде консумирано отделно от съставните елементи на един филм ( сценарий, режисура, актьорска игра ).

Това е и причината да съм безкомпромисен към картината и звука в домашната си система. Преди да закупя ОЛЕД имах плазмен телевизор, точно защото предлагаше най-добра картина в сравнение с останалите технологии на пазара в онзи момент, а и до много скоро. Логичният път беше да закупя ОЛЕД телевизор. Всичко останало беше компромис, който не бях склонен да направя.

Откъм звук, от доста години използвам компонентна аудио система, която наистина добавя изцяло ново ниво при гледане на съдържание. Не бих гледал по друг начин. За мен с лош звук се губи голям процент от това, което режисьорът е искал да предаде на зрителите.

Ambilight е черешката на тортата. Помага за по-леко гледане и увеличава размера на сцените извън рамките на телевизора.
За съжаление е претенциозен към позициониране и не винаги е вариант.

Аз. Все пак гледам всякакви филми, дори и безинтересни. Само, за да слушам звука и да изучавам картината. Simple Smile

# 172
Перфектният телевизор трябва да бъде с висока резолюция и с плосък екран! Всека неделя гледаме филми у дома, важно е качеството и звука нали така се потапяме по-силно и истински във действието! Мъжът ми е киноман, той гледа при всяка  свободна възможност филми! Децата си гледат техни предавания. Весела Коледа!

# 173

Да е с оптимален размер, качеството на звука и картината са на първо място. Нямам опит с Филипс до сега.

Всеки ден. Качеството на картината и звука са много важни, а и настройването им според това какво гледаш.

Мъжът ми и детето

# 174
  • Samokov
1. Перфектен е телевизор с размер, съобразен с помещението и с хората , които го гледат. Качеството на картината и звука също са изключително важни.                              2  Почти всяка вечер се гледат филми. По празниците непрекъснато. А всеки петък си организираме филмов маратон.                          3. Дъщеря ми.

# 175
Въпрос №1 - Какъв трябва да бъде перфектният телевизор? Имате ли опит с моделите на Philips?   Не съм специалист, но държа да няма размазване на картината, добър звук, лесно меню. Имаме ел.уреди на Филипс и съм много доволна, бих искала и ТВ да имам.

Въпрос №2 - Колко често гледате филми у дома и колко важно е за вас качеството на картината и звука?  Всеки ден гледаме, да, важно е качеството.
Въпрос №3 - Кой е най-големият киноман във вашето семейство?  Дъщеря ми е Simple Smile , гледа най-новите филми, след нея -съпругът, гледа ретро уестърни.

# 176
Задължително с голям екран, не виждам добре, добър звук и кристална картина. Да, имам опит с Philips.

Цял ден гледам, непрекъснато съм у дома.

Мисля, че аз. Мъжът ми и синът ми гледат основно спортните предавания, аз-всичко.

# 177
За мен перфектният телевизор е с голям екран и смарт функции. Нямам опит с телевизори Philips , но сегашният ми монитор и предишния са марка Philips  и съм изключително доволен, винаги съм бил фен на функцията Ambilight i AmbiLux.
Почти всяка вечер гледам филм у дома, а качеството на картината и звука са от изключително значение за да може човек да се потопи в сюжета на филма и да изпита магията на киното дори било то в домашни условия.
В нашето семейство аз съм най-големият киноман! Simple Smile

# 178
  • Сливен
С голяма резолюция-хубава картина и звук.Да-имахме телевизор на Philips,който работеше цели 15 години ,докато не изгоря,при токов удар.

Всеки ден,гледаме филми.Качеството на картината и звука,са от голямо значение за нас.

Аз. Grinning

# 179
Въпрос №1 - Какъв трябва да бъде перфектният телевизор? Имате ли опит с моделите на Philips? - Да има кристален звук и перфектна картина.

Въпрос №2 - Колко често гледате филми у дома и колко важно е за вас качеството на картината и звука? - Всеки ден.

Въпрос №3 - Кой е най-големият киноман във вашето семейство? - Съпругът ми.

Общи условия

Активация на акаунт