Против акне/пъпки по лицето 14

• 60 766
  • 764
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
И аз не вярвам в това решение на проблема от раз...

# 601
И аз не вярвам в това решение на проблема от раз...

Какво искате да включите вместо Епидуо, трет ли ? След като е ползвал Епидуо три години, кожата е свикнала , така че според мен, 10 дни са напълно достатъчно за да въведете ново мазило.
А пробвали ли сте са го заведете на ендокринолог , а не дерматолог?  Иначе да, изследва се и за хелиобактер

# 602
  • Пловдив
Ами не, не съм мислила за ендокринолог.

Да, трет. Имам испанския 0,025 и мазахме малко време преди пак да почнем Епи.

# 603
  • София
Аз търсих лампата с червена и синя светлина , препоръчана от Mamagemelar, но в немския и испанския Amzon не я открих. Намерих в едно студио за красота процедура против акне с ЛЕД синя светлина (30 мин. за 40 лв.) Пише, че се правят два пъти седмично в продължение на 1 месец. Като си помисля колко пари се хвърлиха за мазила и лекари, сега е наред светлината:).
Ще пиша отзиви.

# 604
Аз търсих лампата с червена и синя светлина , препоръчана от Mamagemelar, но в немския и испанския Amzon не я открих. Намерих в едно студио за красота процедура против акне с ЛЕД синя светлина (30 мин. за 40 лв.) Пише, че се правят два пъти седмично в продължение на 1 месец. Като си помисля колко пари се хвърлиха за мазила и лекари, сега е наред светлината:).
Ще пиша отзиви.
вие си знаете-аз време за разнасяне на две тийнейджърки/в моя случай/ по студия нямам, та  купих лампа
и прецених,че  в крайна сметка, те сами трябва да започнат да се грижат за себе си, в един момент
а,това означава, да си организират времето и за третиране на акне, по същия сполучлив начин,както се къпят или епилират редовно

иначе, лампата и други подобни на нея:
Скрит текст:

относно това колко пъти седмично-самата кожа ще си покаже- моите и по 2,и по3, и по повече пъти седмично са ползвали
а!-червената светлина е анти-бръчкова/ стимулира образуването на колаген/  Smirk

една ,даже още по-бюджетна

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 16:19 от Mamagemelar

# 605
  • София
Маската я видях, но тази която бяхте показали не я намерих.
Мерси много! Покрай грижите с акнето, да изгладим и бръчките на майките:).
А иначе младежът ще си се разнася сам. Салонът е на съседната улица за щастие. Писах по друг въпрос на ЛС:).

# 606
  • Пловдив
Mamagemelar, ползват ли вече лампата? Каква и е идеята? Тая лед светлина да "убие" бактериите?

Ефекта дали ще е като на лазера или нищо общо?

Цинк табл.ползвали ли сте и имаха ли ефект?

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 16:40 от mystic woman

# 607
Mamagemelar, ползват ли вече лампата? Каква и е идеята? Тая лед светлина да "убие" бактериите?

Ефекта дали ще е като на лазера или нищо общо?
лампата я имаме от преди миналото лято
ползваха ,после нямаха нужда, после май пак я извадиха за кратко, скоро не съм виждала разнасяне между баните
но,както всичко останало-иска си се постоянство, а не-когато видиш малко ефект,да неглижираш...
писала съм по-преди в мой пост-има и пространно инфо за какво е и как действа
скиорче, писах Smirk

# 608
  • Пловдив
Здравейте! Някой правил ли си е процедурата biorepeelcl3 за справяне с акне?
Есента правихме на дъщеря ми и сина ми по 3 процедури за 1 месец, но и при двамата нямаше ефект. Даже при него се влошиха нещата (не знам дали от процедурите).
Той е вече на 23 и все още има акне. Декември се изследва за хеликобактер пилори и му е положителен. Пи антибиотик, след това започна пробиотик, който е насочен към тази бактерия. Ще го пие 3 месеца и тогава ще прави изследване дали я е унищожил. За сега няма ефект - пъпки си излизат. Надяваше се от това да са му пъпките. Отделно вече 6 месеца е на безглутенова, безлактозна и беззахарна диета. Същата работа. 
Последно от Айхерб поръчах спеарминт на таблетки и ще пробваме и това за нея, и ако пак няма ефект, ще помоля дерматолог за роакутан, защото започнаха да й остават белези по бузите. От добавки е пила цинк, проиотици, Пантотенова киселина и нищо при нея не действа. А какво ли не сме измазали за последните 3 години. Всичко или е с временен ефект или с никакъв.
Сина ми е пил също и акне аут таблетки, цинк и витамин Д, пробиотиците на Сноуборн и от тях няма ефект.
Другата седмица имаме записан час за дъщеря ми при една козметичка, за която има отзиви, че много хора е излекувала от акнето, ще видим и тя какво ще каже.

# 609
Elitta, виждам че сте от Пловдив
Може ли координати на козметичката

# 610
  • Пловдив
Elitta, виждам че сте от Пловдив
Може ли координати на козметичката

Това й е инстаграм профила
https://www.instagram.com/dianast.beauty/
Свързах се на лично съобщение там с нея.
Консултацията е безплатна.

# 611
  • Пловдив
Няма ли други координати? Нямам инстаграм аз.
С микронудлинг ли "лекува"?

Как протича консултацията? Може и на лично, ако ви се разказва.

Пак не разбрах за джоджена...защо да не понамали нивата на тестостерона при момчетата?
Краси? Ти май го спомена Simple Smile

# 612
Мили дами,
Моля ви за помощ! 😄😊 Сестра ми е на 10 години и по челото има доста пъпчици, по носа някоя и друга черна точка. Няма широки пори или нещо такова, но доста ѝ се подиграват в училище и това я притеснява.
Какво е подходящо за нейната възраст, към момента използва вечер измивен гел на Bioderma Sebium, сутрин пяната за чувствителна кожа на Alverde, а крем - Bioderm sebium Global. Има ли нещо, което да работи и да е подходящо за нейната възраст.

Изключили сме сладки и прясно мляко, не напълно - дояжда и се понякога много. Гледаме да хапва плодове, зеленчуци, повече, пие много вода и ходи на спорт два пъти седмично.

Благодаря ви предварително!

# 613
  • Пловдив
Няма ли други координати? Нямам инстаграм аз.
С микронудлинг ли "лекува"?

Как протича консултацията? Може и на лично, ако ви се разказва.

Пак не разбрах за джоджена...защо да не понамали нивата на тестостерона при момчетата?
Краси? Ти май го спомена Simple Smile

Има телефон в профила й - 0887850234 - Диана Стефанова, може да й се обадите.
Тепърва ще ходим на консултация и тя каза, че тогава ще ми каже какво лечение е подходящо за нея.
Мисля, че прави някакво почистване най-напред, а след това не знам.
За сега докато дойде часа за консултация, ми каза да спрем всичко за акне и да наблегнем на хидратиране на кожата.
Аза мисля, че няма проблем за джожена да се пие от момчета, защото пише, че регулира свободния тестостерон. Аз го разбирам като излишния.

# 614
  • София
След като Mamagemelar пусна линкове за лампата видях,че и дарсонвал присъства там.Сетих се,че дъщерями го ползва преди да се развали и определено имаше ефект .

Общи условия

Активация на акаунт