Против акне/пъпки по лицето 14

• 60 761
  • 764
  •   1
Отговори
# 630
Аз съм против приемането на противозачатъчни, при все че има толкова други лекарства и козметики.
Лекарят би трябвало да ви е обяснил, че е възможно да напълнее от белара, а почти винаги има и болки в гърдите като страничен ефект.

# 631
Аз съм против приемането на противозачатъчни, при все че има толкова други лекарства и козметики.
Лекарят би трябвало да ви е обяснил, че е възможно да напълнее от белара, а почти винаги има и болки в гърдите като страничен ефект.
Опитах всичко възможно,детето ми се мъчи 2 години.Ще опитам, нямам друг полезен ход за момента. Аз знам,че се отразяват на теглото,писах вече,че съм преживяла същите неща на тази възраст.

# 632
Преди имаше лекарство далацин, но го спряха. Мажеше се върху пъпката и беше страхотно.
Купуваха след това клеоцин от Турция.
Сега една позната ми каза, че далацина са го пуснали пак, но с друго име - клиндавазин.
Попитайте лекаря ако ходите пак на преглед - какво ще каже за него - дали е подходящо за девойката.

# 633
При нас противозачатъчните са решение, следващата стъпка щеше да е Роакутан . Сумарно за три години е пила  осем месеца антибиотик по схема, мазала се е с Далацин, Зинерит и Акнатак, Епидуо, Скинорен, Биодерма, Биотрейд, , Ла Рош, ходила е на козметик всеки месец, изпила е десетки опаковки с пробиотик и витамини. Когато нещата са хормонални, никакво мазане не помага. забравих да добавя, че сме посетили над 6 дерматолога през този период, един ендокринолог и гинеколог.

# 634
При нас противозачатъчните са решение, следващата стъпка щеше да е Роакутан . Сумарно за три години е пила  осем месеца антибиотик по схема, мазала се е с Далацин, Зинерит и Акнатак, Епидуо, Скинорен, Биодерма, Биотрейд, , Ла Рош, ходила е на козметик всеки месец, изпила е десетки опаковки с пробиотик и витамини. Когато нещата са хормонални, никакво мазане не помага. забравих да добавя, че сме посетили над 6 дерматолога през този период, един ендокринолог и гинеколог.
Същата работа!Опасявам се малко,как би реагирал организма й на противозачатъчните,но първо ще опитаме,и ако не се чувства добре,ще ги сменим.

# 635
  • Пловдив
Елита, скоро ли ви е часа? Да споделиш Simple Smile
До сега почистване правили ли сте?
Аз от толкова ходене по клиники, честно все имам не 1, а 101 на ум.

Да споделя как мина консултацията при козметичката при нас.
Доста обстойно ни разпита, какво сме правили до сега, как е започнало, колко време, какво яде и всичко, като говорихме повече от половин час.
Според нея лечение на акне с изсушаващи продукти е грешка. Кожата трябва постоянно да е увлажнена. Каза да се мажем само с хидратиращи продукти.
След което ни предложи да направим няколко процедури биомикронидлинг SQT, с която ще извади на повърхността всичката гной, която е в кожата.
Направихме снимки на кожата, като се увеличи снимката се вижда как в червените петна, които уж са минали пъпки, вътре има гной. Тя точно това каза, че тези червени петна не минават, докато има още гной вътре.
Следващата процедура ще е след около 40 дни, за да видим как ще реагира кожата.
За сега няма да правим мануално почистване.
Искаше да ни изпише някакъв крем с третиноин, но за сега ще пробваме без него.

# 636
  • Пловдив
Добре звучи...
Ама ние пробвахме 1 такава процедуря и беше без успех. Хубаво, че козметичката не ни лъга още като предните...

Успех!

П.п а какъв трет искаше да даде и как се ползва?

# 637
  • Пловдив
Добре звучи...
Ама ние пробвахме 1 такава процедуря и беше без успех. Хубаво, че козметичката не ни лъга още като предните...

Успех!

П.п а какъв трет искаше да даде и как се ползва?
Не каза точно, но доколкото разбрах третиноин се слага в някакъв крем и така се маже.

# 638
  • Пловдив
Ок
Понеже сега мажем с испанския трет, та затова питам...спрях Епито, ама чакам още за ефект.
Мисля да прибегнем пак до АБ който изписаха още преди 3г в клиниката...пак са доста пъпки и болезнени, дълбоки Confused  Преди нямаше по челото и слепоочията сега е ужас там...

# 639
  • София
Mystic, същата работа и при нас. Слепоочието и челото започнаха да се изпъпчват на “дърти” години.☹
Сега една приятелка ми предложи да включа младежа в някаква програма за тестване на висок клас козметика против акне . Не става дума за клинични изпитания (те са проведени вече), а за формиране на различни групи (пол, възраст и т.н) като след определен период (напр. 2 месеца) правят оценка на резултатите от прилагането на продукта. Т.е. въпросната козметика е одобрена като състав и е на пазара, но измерват ефективността й.
Още се чудя, но вече нямаме кой знае какъв вариант. Марката не се споменава, мисля…
Отделно от терапията със синята светлина също не съм се отказала.

# 640
  • Washington,USA
Става ми тъжно, че се мажем с толкова много и различни неща... След години кой знае какви странични ефекти ще имаме. Всичко влиза в кръвта.

# 641
Абсорбцията през кожата е нищожна.

# 642
  • Пловдив
М да...и ние сме в задънена улица Disappointed Затова си мисля за курс с АБ...то не знам вече какво.
Пробвайте Скиорче. Може пък там да е разковничето...

Синът чел за Роакутан, че лекуват с него, ама има странични ефекти...викам му, знам. Всичко това знам, ама и с него не е завинаги край! Та...

# 643
Ох да не казвам голяма дума, но се спасих от своето опъпчване, хем и пилешко вече ям. Само захарта и млечните продукти спрях. Рутината ми е вече нищожна - почистващ гел Виши Нормадерм и хидратиращ крем Авен Хидранс с фактор. Започнах да вървя много пеша, ходя на пилатес, пия пробиотик, вода е литра и най-вече промених психическата си нагласа. Гледам да не се ядосвам, чета вицове, любопитни факти и т.н. при мен помогна.
Забелязала съм, че ако се ядосам и цъфва някоя подкожна пъпка на брадичката.

# 644
  • Пловдив
Grin
Велма, ние по-горе си говорим за тийнове...там тая практика е неприложима Wink

Общи условия

Активация на акаунт