Режим, НЕрежим, ние си се веселим, даже и тъжим - 90ДД и още нещо 69

• 28 826
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Курдов, радвам се за изследванията и за резултата. Сега като спазваш препоръките на доктора ще си 6-точки.
Инджи, ❤ добре съм вече и съм на работа от днес. 😊
Десинко, посмях се с теб и сметките за бонбоните 😃.
Успешна седмица, бандичка!

# 616
  • в окото на щастието !

То следобед стана , докато пиша ,ала ей така ,да ни е пролетно Hug
Благодаря за кафето Heart
Браво за хубавите новини за оздравяване и за режимността на спазващите режими.
Опитвам и аз да съм стриктна , доколкото мога де.
Днес -плодова
Закуска - 5-6 чери доматчета
Обяд-1 банан и шепа бадеми и стафиди .
Следобед ще опитам само с краставица  и за вечеря - същото като обяда .
Деси- с чиста съвест изяждам и 23 бройки, няма да се мина я  JoyJoyJoy

# 617
  • София
Привет, банда!
Нещо зациклих и търся разнообразни идеи за протеинов ден. Месо напоследък не ми се яде и ми останаха едните яйца. Но много ми писнаха.
До тук съм свалила 4.8 кг.,остават ми още малко дни до 9-ти април и заради мазалото предишната седмица мисля да удължа до Великден диетата. Искам да сваля още 2 килограма до края на април, не знам ще успея ли...Решила съм да продължа да си се храня в режим "почивка" за вбъдеще със задължителен плодов ден в седмицата. Ще ми се да съм достатъчно сериозна да не си позволявам да кача отново толкова килограми.

Болничките да се оправят бързо.
Моята глава се държи прилично с малко получени факсове вчера и днес.
Днес бях на първа процедура иглотерапия.

Хубав остатък от понеделника!

# 618
  • Русе
Жгмъце, как беше с иглите? Мен винаги ме е било страх да не ме убодат, където не трябва и ... да ми се развие апетита Grinning
Боби, Вангобче, ама само минуса от първия ден ме задържа да изям бонбоните Grinning и не ме питайте що имам такЪви бонбони тук Grinning
Днес нещо не ми върви - целия ден изкарах на 1 банан, няколко кафета и 5-6 стрепсилса; в - зелена салата, черита и малко обезсолени маслини (май не можеше, ама след цял ден нищо...)
Според колежките съм звучала секси Grinning Малко ме втресе, така че сега - чайче, грипекс макс и в леглото.

# 619
Деси добре е ,че звучиш секси, но да не те втриса! Надявам се днес да си по- добре! Heart Eyes Heart
Жгмъц иглотерапията сигурно ще ти помогне! Аз като през 2018 бях при децата, бях настинала и само от един сеанс ми изчезна всичко, а зверски ме болеше гърлото.
Курдов радвам се,че си изхвърлил каквото трябва! И ,че си отишъл навреме на лекар!
Аз съм се заела да разучвам Зоната, иска ми се да пробвам.Надявам се да успея сама да се навия, защото положението от ден на ден става зле.И защо съм се спряла на Зоната - защото установих , че от толкова години ограничения искам да мога да си хапвам от различните групи - протеини, въглехидрати и мазнини на едно ядее.еВярно е, че има много смятане, но надявам се да свикна.
Прекрасен ден да имате! Много, много Hug

# 620
  • София
Добро утро!

Как сте болничките ?

Деси, аз не за първи път се подлагам на боцкането и определено апетитът не ми е такъв заради иглите. Sweat Smile Интересно, че този път не ме беше страх от боцкането.
О, да Инджи, дЯтето, като малко при грипоподобни болести се оправяше с едно боцкане, борбата беше да го убедим да позволи да бъде набоден. Wink
Бях, като игленик вчера, от глава до пети буквално бях с иглички. Явно е някаква реакция, но от снощи ме боли кръста...
Аз днес съм на веган мусака за обяд и кафяв ориз за вечеря.

Хубав ден

# 621
Честита пролет на всички.Да грее слънце в душите ви!

Курдов, бързо  оздравяване! 
А аз  пак така.Нито грам след вчерашния плодов.  Не съм правила  чак толкова прегрешения, та да нямам  нито грам надолу. Остват 2 четворки и воден.   Изглежда аз ще отслабна само, ако остана само  на фотосинтеза. Но и това не е  сигурно.
Днес съм на  з.- ябълка, о и в - кисело зеле с пилешко.
Хубав  пролетен ден!

# 622
  • София
Честита пролет на всички.Да грее слънце в душите ви!

Курдов, бързо  оздравяване!  
А аз  пак така.Нито грам след вчерашния плодов.  Не съм правила  чак толкова прегрешения, та да нямам  нито грам надолу. Остват 2 четворки и воден.   Изглежда аз ще отслабна само, ако остана само  на фотосинтеза. Но и това не е  сигурно.
Днес съм на  з.- ябълка, о и в - кисело зеле с пилешко.
Хубав  пролетен ден!

Според мен има някаква причина за това положение, потърси я, защото излишни мъчения изтърпяваш.
Аз така преди години преди да науча, че имам проблем с щитовидната се бях зарекла, че ще отслабна. Ходех всеки ден на фитнес, бях на онази диета "японско чудо" дето се яде по едно яйце и пак не отслабвах. Оказах се с ТСХ 70, при горна граница 5!

Редактирам се, абе къде сте всички ?

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 17:49 от жгмъц

# 623
  • Русе
Жгмъци, разсмя ме Hug аз лично съм претоварена последните дни - нещо като хвърчащия финикиец (без финикийските знаци) Grinning Дано да е само първична реакция и да се оправи кръста Hug
Инджи, живнах доста успешно - днес вече съм шен, че и няма време за боледуване Wink Не се справих със Зоната - уж не ми беше сложно и пак не се справих.
КАГи, абе ние сме на една възраст дето отслабването не ни е най-бързо (ако не ме лъже паметта бяхме близки наборки), но и Жгмъци е права - ако не си си правила изследвания, направи за всеки случай.
Снощи завърших вечерта с уникален концерт - Светлин Русев (цигулка) с един много жизнен френски китарист - заредих се на макс
След белтъчния ден - резултата след първите 5 дни -1,6 кг. Страхотна мотивация - цел да не се намалят, колкото успея толкова.
Скрит текст:
Днес фризьорката ми каза, че много съм се вталила - знам, че е за да ми достави удоволствие, но е много приятно Grinning
Ама къде сте изчезнали, наистина?

# 624
Утре става една седмица от началото на режима. Нарушения - никакви, или почти никакви (втора закуска, хранителни добавки под формата на сокове по никое време и чай всякакъв, не само зелен и билков). Днес сухарите ми приседнаха на вечеря, та ще се опитам да ги прекарам с кисело мляко следващият път. Не съм се теглила още, но ще го направя другия четвъртък.
Скрит текст:
МЦ + анемия = потресаваща комбинация. Чакам да свърши, че то не се търпи в този му вид.

# 625
Добро утро!
Деси много е приятно за ухото да чуеш репликата на феизьорката ти 😘
Аз започвам днес със Зоната - да видим до къде ще я докарам, а и след като се оказа, че съм с Хашимото - повлиявало се от този режим.
Та днес закуската, обяда и следобедната ми закуска са:

Вечерята и хапването преди лягане - по- късно.
Закуската ми трябва да е по- рано , за да не се налага да вечерям в 20 ч, ще ги наредя някак си 🙃
Прекрасен ден, банда❤

# 626
  • София
Добро утро, банда!

Днес съм на плодов ден и довечера ще направя за вечеря печени моркови, ще споделя вкус после. Wink
За през деня имам бананни, круши и краставица.

Снощи направих едни веган кюфтета, не знам колко беше подходящо за въглехидратен ден, но през деня попрекалих с яденето. Ако някой е любопитен и му се експериментира ето рецепта и как изглеждат, за вкусът гарантирам:
Скрит текст:
- 50 гр. сурово кашу
- 50 гр. овесени ядки
- 30 гр. морков
- пресен магданоз
- 30 мл. вода
- кимион (не сложих)
- чубрица
- червен пипер, може и пушен
- в рецептата няма лук, но с малко лук става още по-вкусно
- щипка сол
Кашуто и овесените ядки се правят на брашно. Прибавя се настърган на ситно морков, подправките, наситнен магданоз и водата.
Сместа се оставя в хладилник за поне 15-30 мин. Оформят се кюфтета, които се пекат в загрят, СУХ тиган. По 1-2 мин. от всяка страна. Стават страхотни кюфтаци.

Хубав ден!

# 627
  • София
Здравейте, банда:hugs:
Едва днес ми е по-добре. Изкарах го. Остана ми само едната хрема.
За режима: Вчера плод- ябълки и за хапване боб със зелена салата. За днес ягоди с кисело мляко и таратор. Както върви свалям по 1.5 кг на седмица. Харесва ми този режим понеже бързо прибирам корема.
Инджи има и книга с рецепти по зоната. На мен ми подариха такава.
Деси, Heart
Жгмъц,  много добре изглеждат кюфтетата. Аз напоследък експериментирам с овесените ядки. Към сладкото, естествено  Simple Smile , но без да добавям захар, а с мед правих сладки с боровинки, мъфини с ябълки и канела, палачинки. Ще пробвам и твоят вариант.
Всички с болежки бързо да се оправят! Hug
Лек ден, банда! Hug

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 09:15 от milensky''

# 628
  • Бургас
Къде сме? И аз не знам къде съм?! Иска ми се на дивана под юргана, ама нещо не ми се получава.
В събота направих зверски цистит и още не мога да дойда на себе си. От 2-3 седмици имаше симптоми на простуда от краката, ама кой да вземе мерки....ама сега "мерките ме взеха", че и антибиотик пия...и общо взето не съм шен.
А да не ви казвам колко ме мързи!!!!! Нищо не ми се прави
Скрит текст:
освен, че вчера си взех един фотьойл от JYSK, който дебна от една година и най-после го намалиха подобаващо, та покрай него поразместих малко дребни мебели в хола, цветя, картини и т.н.
. Нямам настроение и за Великден, но ще дойде. Само да светне Слънчо.
С режима сме ръка за ръка. След първия месец бях 61,5 (от стартово тегло 63,2) и за сега ги задържам. Очаквам да се сбогувам с още 2-3 кг. до края.

Деско,
много хубаво това за вталяването. Аз вчера ходих да си купя една роклА и мацката, която не бях виждала от Коледа, ми казва, ама много си се разхубавила и си отслабнала.
Скрит текст:
Аз в началото малко се стреснах, като ми каза, че съм се разхубавила, защото като ми кажеше така баба, това значеше, че съм опънала бузките и е време за диета
Жгмъци ,много яки изглеждат тези кИфтаци. Ще ги пробвам.
Инджи, успех със Зоната. Аз я спрях, защото се улових, че от мързел да готвя, карам основно на млечни проетини, което не ми се отрази добре. Овесените ядки също.
Балки, мдааа, комбинацията е "трепач". Ще мине и това...„
Миленски, голямо боледуване направихте. Нещо за имунитет пиете ли? Има разни сиропи, добавки... че доста ви се насъбра.

.......и с паметта до тук:smiling_imp:

# 629
На мен ми се вижда много сложна тази Зона. Уж четох нещо, но накрая нищо не разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт