Режим, НЕрежим, ние си се веселим, даже и тъжим - 90ДД и още нещо 69

• 28 822
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • Русе
Инджи, успех със зоната - моята свърши подобно на Иринитка (карах го основно на по-сухи неща и ...)
Миленски Hug оправяйте се, дано няма нови болежки :*
Жгмъци, заинтригува ме с кюфтетата, обичам да пробвам всякакви храни, но ми се струва сложно готвенето на веганските Grinning
Иринитко, харесА ми идеята ти с фотьойла. Не ми остава време да разчистя из къщи - и този уикенд няма да е - ще съм във Видин Sad
Балки, "интересна" комбинация си имаш Wink
Днешните ВГХ малко ги разместих
з - кафе (нямах желание за плод толкова рано), о - 5-6 мини тарталетки с плодове (сладка), в - 3 малки филии ПЗХ с маслини и черите (в 18 часа); десерт - концерт Grinning

# 631
Здравейте!
Аз почти приключих.Имам само една четворка,но от снощи се отказах.Нямам никакви резултати и затова не виждам смисъл. Ще се насиля утре да спазя плодовия, последната четворка и водния,но .......   зависи.

Хормоните ми са в ред.Правих пълни изследвания преди 6-7 месеца, защото и тогава се опитвах да отслабвам,а нямах резултат.Споделих с личната и тя ми пусна хормонални  изследвания.
На вас пожелавам успех.Ще се обадя след последния плодов след 5 дни.Ако няма резултат,няма да правя третия воден  и ще почна нещо друго. Може би без закуска,както и сега не закусвам,  обяд,   ранна  вечеря и един плодов  седмично. .

# 632
  • София
КАГ, успех с каквото и решиш да продължиш!

Деси, това е супер проста рецепта. И аз със сложни не се наемам.

И добро утро...
За първи път съм с + след плодов ден... 🤨

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 07:12 от жгмъц

# 633
  • София
Добро утро 💛
Няма да коментирам поредния си фалстарт с 90дд 🫣
Инджи, успех със Зоната! Ще ти правя компания с нея. 🥰 
Скрит текст:
Няколко пъти съм я разучавала, сложно ми е и на мен..., но истината е, че се чувствам добре. И мен ме спира обикновено трудността да готвя по тези принципи и затова се отказвам. Сега сме вкъщи с малката, скарлатина се завъртя в класа, на нас ни се размина , но ни остави личната вкъщи и пръскаме гърлото.Та опитвам различни рецепти- повече на око ще е май. Мотивирана съм се за малката да правя малко по- здравословни леки закуски, че знаете какво има в лафката...Основните хранения ще са манджички с месо и зеленчуци. Днес например фалшива шкембе чорба с пилешко- обещаващо изглежда. Пече се сега пилешко със спанак, гъби и шепа булгур. За следобед една баничка със спанак.
Инджи, сигурно си попаднала на страничката с рецепти.Ако не си и искаш, ще ти я пратя. Green Heart
Прекрасен петъчен ден 💚

# 634
Доцро утро и ог мен! Затрупана съм и не ми остава време да ви видя! Спазвам яденето до колкото мога...;
Вчера
З фреш
О шницел със селена салата
В таратор и шепа ядки
Успех на мацките със зоната, на мен ми е трудно и не ми се занимава! Хубав петък банда!

# 635
Ничия радвам се , че ще имам компания Heart Да, знам я страничката  - от там си търся рецептите - и аз след малко ще хапвам от отслабващата баничка със спанак Blush Втори ден - не съм вдигнала още ръце, интересно ми е да видим. Фалшивата шкембе чорба  ще я пробвам през уикенда.
Прекрасен завършек на деня ви пожелавам! Heart

# 636
Я дайте този сайт да видя примерни менюта. Нещо ми се изчерпват идеите, а не искам да карам на едно и също.

# 637
Честит празник, банда ❤Здраве ви пожелавам и много сантиметри минус 🙃
Балки заповядай😊
https://www.kakvodaqm.bg/retsepti-i-idei/?fbclid=IwAR3M0_EvSAOTd … mYu7hU5FYl0QAtgp4

# 638
  • Targovishte
Здравейте, банда!

Вече съм доста по-добре - болките в кръста и паренето отшумяха. Остана една суха кашлица и я боря с трети вид сироп. От понеделник пак се връщам на работа, живот и здраве.

Естествено, пак не съм на режим. Направо се чудя какво да подхващам. За сега съм решил да правя това което ми е най-лесно - не ям хляб, тестено и сладко. Като ще се старая и да огранича количеството. Пък като се реша - ще почна нещо по-сериозно. Ха дано!

То обяд стана, ама да сложа по едно кафе...

# 639
Благодаря, Инджи💋

# 640
  • София
Привет Heart
Балки, същият сайт ползвам и аз!
Аз 2 дни не мърдам от печката, за да изпробвам рецепти и подготвя за седмицата закуски. Пращам на малката.
Да видим как ще тръгне тази седмица.
Спокойна и ползотворна да е за вас !

# 641
  • София
Добро утро!
Къде сте лебедчета мои ?

# 642
  • Русе
Лебед 1 се появява, Жгмъци Joy
Вчерашното меню - з - кафе (оказа се, че след моето обикаляне по други градове в хладилника нямаше живи плодове), о - салата с пърленка, в - сладка.
Днес - плодове - започвам с ягоди, вероятно по обед и следобед ще са фрешове.
Усмихнат ден, бандичка

# 643
  • София
Деси Blue Heart
Хайде и останалото ято да се яви.

Аз съм в застой с килограмите, от което не съм щастлива разбира се...
Особено и при това, че редовно тренирам аграрен фитнес се чувствам ощетена пък.

Ей, зарад дни като този мразя пролетта, често се маскира на зима.
Друго си е горещото и ярко лято.

Топъл ден да имате!

# 644
Привет! Heart
Жгмъц лебед  2 се яви Joy
Какъв е този вятър, добре ,че си тежа на място и няма опасност Joy
Днес хапвам: З- две филийки препечени с котидж сирене и авокадо, кафенце; О - запеканка с печен пипер, малко ябълка и половин филийка;СЗ - направих си една следобедна закуска със замразени плодовое, малко банан, овесени трици, прясно мляко / пече се/ и ще го хапвам със скир; В - "шкембе" чорба с пилешко и малко нахут.

Общи условия

Активация на акаунт