Какво да правя?

• 8 904
  • 213
  •   1
Отговори
# 135
На 33 и 43 вече имаш някакъв акъл и си свикнал на удобства. Според мен е по-трудно жена на такава възраст да бъде прелъгана.

# 136
Аз съм на 36 и хич не намирам чичак с две деца на село за приемливо транспортно средство. Ще си забия децата в калта, ей ся. И това в оптимистичната хипотеза, че оня е склонен да прави още деца, което според мен е далеч от истината.

# 137
  • София
На 40 се бяга много бързо от такива оферти. Ясно е защо човекът се е ориентирал към младежта.

Не само на 40 и на 30 би се избягало (освен, ако не е някоя отчаяна мома). Учудващо е, че все повече млади жени около 20те се съгласяват на това, защото уж на тях би им се живяло.

# 138
20 годишни има с мераци за село, но се вземат с млад земеделец на около тяхната възраст, понеже е по-предприемчив, грижовен и добре изглеждащ от изборите в малките градчета..заедно се развиват, жената си учи и ражда, докато той изкарва прехраната и са сладки... не е за всеки, но е хубаво, че има и такива..но за неуспял чичак с 2 деца да промениш така драстично живота си, звучи като сценарий на трилър, не на романтичен филм..

# 139
Момичето е по-добре да участва във Фермер търси жена.

# 140
  • Terra incognita
Пропускате факта, че има жени, които ги влече този начин на живот и не биха имали нищо против.
Просто този е объркàл адреса, да си търси женичката според аграрните интереси. Макар че и такива, които споделят интересите му, биха избягали, защото звучи обсебващ и крайно влюбчив.

# 141
  • София
То тази ревност и обсебване бият на насилник-манипулатор.

# 142
Ако е такъв влака, по-добре да си останеш на гарата с котките.

# 143
  • Terra incognita
Мда. По- добре да чистиш котешко ако, отколкото курешки 😂

# 144
Къде сравни кокошка, която сере навсякъде, с котка, която дори се къпе сама Joy

# 145
  • Terra incognita
Къпе се, ама и ака и някой трябва да го изчисти 😂
Това беше иронично, все пак.

# 146
Къде сравни кокошка, която сере навсякъде, с котка, която дори се къпе сама Joy

Ти пък, у вас в хола ли ще си ги гледаш да ти го осират?
Има си курник, там си серът на воля, влиза се само да им се сипе храна и да се оберат яйцата. Чисти се въднъж месечно за 10 минути, тва говорим за 5-10 броя. Гълъбите са далеч по голяма краста, летят и серът  навсякъде, а и повече време искат, щото лесно от 5-10 стават 100, и тогава отива и чувал жито на 10 дни. Не разбрах кво общо има тва с темата, ма квото е

# 147
Ама моят хол е образцов дом. Тия с кокошките не са. Не че кокошките са виновни сами по себе си, де, просто който гледа ССЖ, обикновено и дворът му е като за гледане на ССЖ, и къщата, която обитава, не блести.

# 148
  • Terra incognita
Глупости.

# 149
Ми то и аз мога да кажа същото за тия дето гледат по 20 котки, носи се смрад още от далече. Ся ако се развива селскостопанска дейност в двора, ясно няма всичко да е топ подредено, но пак си има начини да се направи приемливо, въпрос на желание е. А и един кокошарник някъде настрани са малко бройки кокошки не изисква цял двор за обслужване. Виждал съм го на много места из селата, хубави къщи, уредени дворове и някъде в страни гледат и кокошки, зайци и там още квото може.

Общи условия

Активация на акаунт