Какво да правя?

• 8 891
  • 213
  •   1
Отговори
# 195
Май пак бъркаш вилна зона със село.
За вътрешна тоалетна трябва изградена канализация, а на село такива неща няма. Има във вилните зони около градовете, които пак са бивши села, ама не баш.
За масата народ, дето се бил изнесъл, не споря - изнесъл се е. Само дето удобно се прескача, че това са хора с образование, професия, работещи хоум офис, които са точно по шикарни къщички с подрязана зеленина във вилните зони на 5-15 км от града и всички удобства на цивилизацията; не са в бараки в забравени села по чукарите без редовен ток, вода и интернет.

Не знам дали осъзнаваш кви глупости си написала, няма смисъл да ти наливам повече акъл. Не пиши за работи, които не разбираш.

# 196
Е, какво сложно има? Просто бъди откровена. Кажи, че си премислила и си осъзнала, че сте твърде различни и не виждаш бъдещето си с него.
То между вас няма кой знае какво, така че не жи трябвало да е трудно.
  Може и да си права....Опитах да се отдръпна, но все ми се моли да не го оставям и да не се отказвам от него, затова ми е много трудно...

# 197
  • Terra incognita
Как да няма канализация на село? 😂😂😂
Има и още как.
Точно вилните зони обикновено имат проблем с канализацията.

Последна редакция: нд, 11 дек 2022, 21:53 от VickyTaylor

# 198
Нека всеки да живее както му харесва. Да живееш в къща, не значи сто процента да живееш на село, (в което няма нищо лошо) има градове с квартали, където  има и къщи, и блокове, не са далеч от цивилизацията, нито имат проблеми с интернет и тн,...човекът за който става въпрос например е така...както и да е, не беше товa целта на темата, както каза rf22.

Последна редакция: нд, 11 дек 2022, 21:54 от Anya000

# 199
  Може и да си права....Опитах да се отдръпна, но все ми се моли да не го оставям и да не се отказвам от него, затова ми е много трудно...
жалка история да те моли да не го оставяш, след като е усетил, че даваш назад..следващото може да е закана за самоубийство по "твоя" вина..

# 200
  • Terra incognita
Кажи си каквото имаш и го отрежи отвсякъде. Иначе няма да спре с емоционалния шантаж.

# 201
Когато човек е наистина влюбен в някого, той е готов да чака. С ММ се запознахме по телефона или по точно в един сайт. След около 4 месеца дойде да ме види за първи път, аз бях на 15 той на 25 е познай-аз не отидох, той е от село мина 400+км за да ме види или по-скоро да му вържа тенекия в София. След още няколко месеца, благоволих да се видим, той се заричаше, че няма да говори с мен след стореното, ама как след, като е влюбен?! 5 години поддържахме връзка от разтояние, лятото му ходех на гости, събираше пари за наш дом и така си бутахме. Ето на вече 5г живеем заедно, имаме дете на година и половина, кажи речи 10+г сме заедно. Мисълта ми е, че който те иска ще те изчака, който те иска няма да прави мизерии с ревност, защото една връзка без доверие е обречена. Много мои познати, когато сме навън или на работа мъжете/гаджета им звънят по 273748пъти да не би да са с някой мъж, това не го разбирам. Понякога се шегувам с ММ, че съм, като сирак я ми се обади веднъж да пита какво да купи, я не. А камо ли да ме пита къде/с кого съм. Мисля, че отдавна сме минали възрастта, в която да даваме "отчет" и двамата.

# 202
Когато човек е наистина влюбен в някого, той е готов да чака. С ММ се запознахме по телефона или по точно в един сайт. След около 4 месеца дойде да ме види за първи път, аз бях на 15 той на 25 е познай-аз не отидох, той е от село мина 400+км за да ме види или по-скоро да му вържа тенекия в София. След още няколко месеца, благоволих да се видим, той се заричаше, че няма да говори с мен след стореното, ама как след, като е влюбен?! 5 години поддържахме връзка от разтояние, лятото му ходех на гости, събираше пари за наш дом и така си бутахме. Ето на вече 5г живеем заедно, имаме дете на година и половина, кажи речи 10+г сме заедно. Мисълта ми е, че който те иска ще те изчака, който те иска няма да прави мизерии с ревност, защото една връзка без доверие е обречена. Много мои познати, когато сме навън или на работа мъжете/гаджета им звънят по 273748пъти да не би да са с някой мъж, това не го разбирам. Понякога се шегувам с ММ, че съм, като сирак я ми се обади веднъж да пита какво да купи, я не. А камо ли да ме пита къде/с кого съм. Мисля, че отдавна сме минали възрастта, в която да даваме "отчет" и двамата.
Много интересна любовна история сте имали 😊 благодаря, че сподели. Понякога изглежда невъзможно, но пък се случват нещата. Съдба❤️

# 203
Моята наследствена селска къща е на 130 години, двуетажна, с разгърната застроена площ 200 м2, двор 2.5 декара, ограден с двуметров каменен дувар.
Ти нали беше от центъра на София - тази наследствена чорбаджийска селска къща за целта 'да са напрайм' ли я измагьоса?

# 204
Нарциса, наследствена е отговорът. И, не е точно чорбаджийска....
Външни кенефи със сигурност още има, но не мисля че са масово вече.

# 205
Е, какво сложно има? Просто бъди откровена. Кажи, че си премислила и си осъзнала, че сте твърде различни и не виждаш бъдещето си с него.
Каза ли му, че не си готова за сериозни неща - брак...? Кажи, че искаш да се развиваш и ти трябват около 5 г например, докато усетиш стабилност. Той ако държи на теб ще те чака и ще си останете обвързани.

# 206
Каза ли му, че не си готова за сериозни неща - брак...? Кажи, че искаш да се развиваш и ти трябват около 5 г например, докато усетиш стабилност. Той ако държи на теб ще те чака и ще си останете обвързани.
май точно тук се разминаваме...иска други неща от мен и то в близкото бъдеще...

# 207
Иска да се уреди с млада, неангажирана булка без емоционален и друг багаж.. знае, че ако те чака няколко години, ще ти дойде акъла в главата или ще срещнеш някой момък на твоите години. Междувременно той ще гони четирсетака и хептен никоя няма да му върже. Затова дава зор. Не е за теб, младо момиче си! Този да си търси някоя на 30+ с багаж като него, хитреца му с хитрец.

# 208
Не спорете. В един от най-елитните квартали на София още няма канализация, нищо ,че живеят всички политици, актьори и бизнесмени, ама не ходят по нужда на вънка .

# 209
Това повънка е най-малък проблем.

Общи условия

Активация на акаунт