Не ви остава време от пране? На помощ идва Medix 6 Actions

• 34 425
  • 502
  •   1
Отговори
# 405
Най-честите предизвикателства, които срещам са неизпирането на дрехите при по-ниска температура, оставането на петна по тях, но може би най-вече това, че някои пускат цвят и оцветяват останалите. Имам 3 деца и вкъщи се пере всеки ден и то в големи количества. Просто няма как да деля на бяло , черно и тн. Постоянно вадя оцветени дрехи или такива с остатъци от петна и то от най-обикновени източници на зацапвания  и петна, които не се изпират дори и на 40 градуса...

# 406
Предизвикателство е правилното дозиране на препарата за пране както и изпирането на петна върху покривките за хранене.

# 407
Упорити петна по дрехите на детето 😁

# 408
  • Седмото небе
Най-често се боря с петна от храна, понеже дъщеря ми се учи да яде съвсем самостоятелно вече. Някой са много упорити и трудно се почистват в дълбочина, независимо от вида тъкан, температурата на програмата и препарата.

# 409
  • Ямбол
Упоритите петна по дрехите.

# 410
  • Хасково
Предизвикателство е запазване на тъканите и поддържане яркостта на цветовете. Петната и аромат от пот също да проблем.

# 411
Понякога следите от грим остават след изпирането на дрехите.

# 412
Петната по дрехите на детето,а също така и по работните дрехи на мъжа. Понякога се чудя дали не са се търкаляли нарочно да ме пробват дали и този път ще успея да ги изпера.Simple Smile

# 413
  • София
Упорити петна, посивяване на бялото пране.

# 414
Упорити петна,особено по покривките

# 415
Аз си имам малко дете, което, особено като се храни, много се цапа. Най-голямото предизвикателство е да изчистя засъхнали петна от храна, пастели и въобще всичко, до което се докопа с малките й и бързи ръчички. Simple Smile

# 416
Най-честите предизвикателства са упоритите петна и обезцветяването на дрехите.

# 417
Мазните петна

# 418
  • Димитровград
Лекетата.
Най-мразя да съм пропуснала някое мазно леке и да трябва да пера отново.

# 419
Петната от пот и потъмняване на белите дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт