Не ви остава време от пране? На помощ идва Medix 6 Actions

• 34 418
  • 502
  •   1
Отговори
# 420
Следи от фон дю тен

# 421
  • Враца
Когато , от някой прах за пране ( купувам различни, още не съм намерила перфектния), ми се захаби бялото и не мога да го поправя дълго време. Това ме подлудява.

# 422
Най-големият проблем е разбоядисването на дрехите. Оказва се, че цветоулавящите кърпички не са толкова ефективни.Други проблеми са избледняването на дрехите, смачкването им в пералнята (мразя да гладя) и естествено неизлизащите петна.

# 423
Спорадично някое петно ми създава проблем. Посивяването на бялото пране, въпреки че пера само бяло и не слагам никакви цветни светли дрехи с него.
Добро изпиране и изплакване на кратка програма и ниска температура на дрехи, които не са замърсени, а просто са облимани един път и искам да ги прибера изпрани в гардероба.

# 424
Случва ми се въпреки количеството прах, дрехите да не миришат на прано и да имат петна!

# 425
Петна от плодове, вино и липса на приятен аромат...

# 426
Посивяване на белите дрехи.

# 427
Лекета - плодове и зеленчуци, химикал, фулмастери ... децата изобщо не пазят дрехите.

# 428
Петна от кръв-няма махане!

# 429
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Най-честите предизвикателства, които срещам при пране, са упоритите петна с различен произход, както и избледняването на цветните дрехи.

# 430
Неизпрани петна, следи от прах за пране

# 431
  • София
Един от проблемите при прането са петната, особено при деликатни тъкани и пране при ниска температура. Въпреки, че много от марките перилни препарати се рекламират че премахват петната дори при пране на ниски температури, това не се случва.
Другият проблем е, пожълтяването под мишниците при белите дрехи. Препаратите за бели тъкани не ги изпират качествено.
При пране на по-висока температура нещата изглеждат по-добре, но се притеснявам да пускам тениски и пуловери на 60 градуса.

# 432
Да не мога да се справя с някое петно, или виждам петна чак след изпиране.
Остатъци от перилен препарат върху дреха с тъмен цвят. Бели следи.

# 433
Предизвикателства пред мен са упорити петна и бързата загуба на аромат от омекотителя.

# 434
Случва ми се въпреки количеството прах, дрехите да не миришат на прано и да имат петна!

Общи условия

Активация на акаунт