Честито на малките бебоци Ема и Иван! Да радват мама и тати и да са здрави!Valka77
Значи сме почти комшийки, а ?! Оооооо, на всяка цена ще излезам да поразходим бебоците из квартала. Ще ми се да отидем до парка Белите брези, но днес е едно такова мъгливо, та се въздържам. AIR Абе, и на мен от известно време ми тече нещо жълто, бледо кафяво. Дори не съм си обърнала внимание от кога точно, мисля че след като ми спря кървенето. Май ще трябва да се ходи на лекар. А хич не ги обиччам тия АГ прегледи
За килцата Аз бях качила + 35 по време на бременността, сега не знам колко съм, но старите дрехи не ми стават. Искам да тръгна на фитнес, но с това секцио трябва май да се почака малко. Още повече че фитнес залата ми е на 1-ия етаж от нашта кооперация и няма да губя време в пътуване и т.н...

Корема и линията Имам въпрос към мамите - тъмната линия на корема ви избледня ли ? И коремчето прибра ли ви се вече ?
Аз нямах корем, но сега като го погледна лошо ми става, един такъв отпуснат е, пухкав...Ужас

мислех че с кърменето ще поотслабна но май не е така при мен - но си и хапвам порядъчно така че ...
а и корема ми се поприбра - почти имам си още за доизкусоряване но май това е за повечко коремни преси а чертата си ми стои по тъмна не е избеляла още да се надявам че ще изчезне след време ...
Разбирам, че хората искат да си видят сина и внука, но на мене такива визити ми разбиват всички планове. Нямам нищо против да минават за малко, стига да се обадят преди това - винаги ще са добре дошли. Но да ме ангажират да слушам непоискани съвети с часове... особено когато съм имала съвсем други намерения за почивните дни... Мъжът ми казва, че аз съм си виновна - трябвало да ги гоня, моля ви се! Да изляза после аз кривата за това, че той не си комуникира много с тях! Ама нали им е син, по-лесно е мене да обвинят за това. Както и да е...
. Държа се доста прилично, поради което си позволих след като разгледахме изложението, да го заведа и на коктейл. Много се чудих дали да не му хвърля пъпа в една от яхтите
На мен първо ми бяха спрели лохиите, после 10 дена след това ми се появи течението за 2 седмици, спря и след 10 дни пак. Ето от вчера пия хапчетата, ще видим дали ще мине. Аз много не исках да ги пия, но ме стреснаха, да не би да стане нещо сериозно, все пак сме родили скоро и организма ни е податлив.

Но, като единствена жена основното си остава за мен.
Това в кръга на шегата, а иначе през бременноста качих 13кг. , при раждането свалих 10кг. (от които 5,300 дете). Останаха само 3кг. По време на кърменето ги удвоих, но се чувствам добре.
Само, че сега заради тази алергия ( малки червени пъпчици и грапавичка кожа о/о тях) ми спряха всички храни,които съдържат мляко(и производни), яйца, месо, бобови, маргарин, нат.сокове,ядки ............ Почти не остана какво да се яде, но ефекта е, че не качвам килца.
Кърма, обаче имам. Цедя и додавам с капкомера, само така яде.Ужас.
Слабичък бил, според мен си е добре. А иначе от два дни проектираме мебели и се разхождаме по складове. С това се разнообразяваме.
Преди да се роди Калоян с баща му непрекъснато обикаляхме, абе ще речеш че пожар има вкъщи, изобщо не се спирахме
Знам че не бива да затопляш кърма в микровълнова печка, но забравих защо
Успех на изпита!