Коледна елхичка грее, ОКТОМВРИйчето я гледа и се смее!

• 12 491
  • 283
  •   1
Отговори
# 45
  • Кюстендил
Здравейте и от нас!На гости съм при мама Simple Smile,но за мое съжаление съм яко настинала и от вчера не се наканвам да седна да пиша
 Бебка е решила да стачкува,като за наказание,че не я гушкам,ама няма как-едвам дишам.Кърмиме се през 2 часа и вече съм #Crazy
Иначе всичко си е по старо му-кърмиме се,рядко ака,плаче по малко,все още не иска от шише smile3518,свеки не помага,а разчита аз да домакинствам,добре,че вече няма колики.
Наоплаках ви се,ама неискам да притеснявам мама и кака,че тя е preggo
 Честито на всички празнуващи- нека щастието да ви съпътства винаги

# 46
Включих се само да ви изчета, пък утре ще ви пиша. Само да кажа на Аир-чето  можеш да затопиш кърмата като я поставиш на радиятора, с който се отопляватя /това е ако имате време за затопляне, ако дечко ви изненада с глада си поставете шипето г съд с гореща вода докато сменяте пампа на беб.

мноооого идках да ви пиша/питам, ама кое време е вече?!!!

Hug

# 47
  • Откъм Варната
Добро утро и от мен, заклахме прасето и ето пак сме си в къщи, за пореден път се уверявам колко е добре свекървата да е далеч далеч и да не ми се бърка, вчера и онзи ден едно слънце изпекло, а тя ааа ще го простудиш не го извеждай навън, бе викам жена кога да го изведа, на лято ли чак, после в стаята 23 градуса, а тя бяга да пуска печката че му били студени ръчичките, сменям му папмпата, и тя ох да не настине бързо бързо го обличай, абе аз си знам как да си гледам детето, другата година се кани да и ходи Митачето на гости, ама ние вървим в комплект и незнам как ще я изтрая, въобще не се разбираме с нея, така се бяхме карали преди докато бях бременна, аз си знам че не ме харесва, ама и аз не я харесвам, аз ли дето съм градско чедо съм капризна, или тя дето е от село е мннооого старомодна, ама ни делят векове, таз жена в Европейския съюз няма да оцелее, колим прасе, а тя не се сеща бойлера да включи да има топла вода да измием после всичко мазно, ами топли вода на двора на огъня кадето топи мас, има поне 10 кубика дърва ама се стиска, щяли да свършат зимата какво щяли да правят на студено, а там има дърва още Пламен като е живял там преди 5 години, ох да не ви занимавам че направо ме хваща яд на тая жена

За килограмите аз качих към 23, при раждането незнам колко съм свалила, но преди няколко дена се теглих и и,мам да свалям кък 10 за да стигна теглото което бях преди да родя, и после ще трябва и още да свалям, някой да не се уплаши сега съм 95 кг  Mr. Green

Тъмната линия на корема си седи малко е по избледняла само

Айде да отида да си пусна кафенце, че се заплеснах тук, лек ден на всички  Hug

# 48
Само да кажа на Аир-чето  можеш да затопиш кърмата като я поставиш на радиятора, с който се отопляватя /това е ако имате време за затопляне, ако дечко ви изненада с глада си поставете шипето г съд с гореща вода докато сменяте пампа на беб.

Принципно млякото се топли на водна баня като внимаваш водата да не стига температура на кипене. Ако не си си вкъщи, става и като подържиш шишето на топлия край на чешмата, разклащайки (така храних бебчо като го водих в офиса. Има даже снимка в албума, така че е изпитано средство  Laughing)
При мене тъмната линия вече започна да избледнява, но още личи.

# 49
Привет и от нас
аууу вчера беше кошмарен ден за мен и Мишето, ама ме е яд на мене си, че съм патка заспала и пак му направих колики.. днес нещата вече са ок.. горкото ми детенце
КалиМа, вие при кой педиатър ходите искам хем да ми е близко за да мога да го водя и сама, хем да е добър и да не ми говори стандартните педиатърски глупости и съвети
Аир, аз топля кърмата на водна баня, в кофичка от кисело мляко слагам вода от бойлера и топвам шишето, докато сменим пампито и млякото е готово
За килограмите не коментирам имам да свалям още достааа, и сега се тегля на друг кантар и докато разбера, че тегли 4 кг по-тежко мнооого страдах Twisted Evil

# 50
  • Кюстендил
Здравейте мамчета!Знам че го обсъждахте,ама нали съм малко скарана с рс,та как се правят тези готини картички на бебчовците?Вуйчо ми е в чужбина и аз забравих да им пратя картички-та сега единствения вариант е да се опитам сама да си ги направа сама newsm78,за да не се изложа за пореден път

# 51
  • Откъм Варната
Коте педито е тук отдолу във високия блок, д-р Костова, обаче сега я няма и я замества една друга от която съм доволна, Костова дойде в къщи и го записа  в началото, харса ми, комшийчето е при нея и те са доволни, а то сега вече е 1 клас и все са си при нея, тя се връща сега януари, ако искаш да те заведа аз на 21 съм на консултация

MA6INKA аз си ги пшравя във фотошопа,  това е темата от тук има много неща които ще ти помогнат сама да си направиш картичка http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=150281.0  успех  Simple Smile

# 52
Хелоу!
Честита ни тема-благодарности на двете отличнички Кръц и Хера! Hug
Човек да не зачезне за 2 дни - изписвате старата и почти и новата теми Mr. Green

Честити месечинки на бебчетата, които празнуваха в събота и неделя и пропуснах да им честитя-да са здрави и послушни джудженца!
В събота бях пробно на работа и се справихме-после ще разказвам повече...
Днес ще слагаме ваксината, така че и за това по-късно ще докладвам...както и др.и др. ще пиша, но после, че ревем от глад...

# 53
Днес ни тръгна на оливки: аз обърнах шишето с кърма на килима (заболя ме сърцето, въпреки че вътре имаше само 30-ина грама), после бебчо върна в косата ми (обикновено се оригва без да връща), после така красиво оака положението, че и по мене имаше (май трябва да сменяме размера на памперса), а за капак сега окапах покривката със сос за спагети... Чудно начало на седмицата!  Twisted Evil

# 54
здравейте и от нас Hug
нищо ново при нас, таткото утре е по работа в Банско, а другиден ще ходи в Плевен да взима свекито Confused ама какво да се прави който иска да ходи на фирмени партита, трябва да я изтърпи малко Mr. Green иначе няма кой да остане при малката даже за няколко часа. Та ще сме си самички двете мадами вкъщи, тъкмо ще разбера как ще ми се отрази няколко дни съвсем самичка с беба Rolling Eyes
с акането нещо ни е зор, два пъти вече правя номера с термометъра, но никак не ми харесва и на Ема също. Ужким давам овесена водичка ама от нея никакъв резултат.
С кърменето вечер е борба, и така при нас е весело Simple Smile
Миньон-че това е чудесна идея за снимка на Ема във вашето албумче, може ли аз да получа на Иванчо Heart Eyes прати ми мейла си на лични и веднага пращам Simple Smile
поздрави и усмивки от нас Hug

# 55
  • Стара Загора
Дзак и от нас със Слави  bowuu
Минавам за да кажа, че сме добре. Миткам през почти цялото време и нямам много време пък и ме мързи многооооооо  Crazy Качих малко снимки на Слави като джудже и даже и на аватара го плюснах Mr. Green
Сега отивам да ви чета  Hug

# 56
Ха привет и от нас с малчо.
Тъкмо го сложих да поспинка и да видим до кога ще издържи Mr. Green
При нас новото е само че бебо тия дни много се обърка милото незнам как е при вас, но ние тези дни изобщо не щем да спим. Започна по много да будува и по никакъв начин не мога да го приспя.То не са песнички ,гимнастика залъгалка  newsm78 #Crazy абе какво ли не ама нъцки.
Ето пак се размрънка #Cussing out Shocked,незнам вече и тия колики няма ли вече да минават Twisted EvilДобре че походихме и ние малко навънка че да поспи горкото.
Хера ма много сте сладки.
Ами това е за сега.

Последна редакция: пн, 18 дек 2006, 16:43 от mira sm

# 57
Здравейте мами и бебоци!

Днес ни биха Пентаксима, много плака милото. Дано не вдигне Т сега и да не спре да яде  Praynig Сега спи милата..., ще й слагам компрес с риванол, вие слагахте ли?

За кг-те какво да ви кажа, болна тема, имам да свалям още 6-7, коремът уж се прибира, но още си имам  и чертата си седи, не знам избледнява ли или аз свиках с нея вече  Crazy
За белега от операцията си купих едно мазило за 77 лв, 15гр.! Докторката ми се кълне, че щял напълно да изчезне от този крем, пък да видим! Започнах да правя по малко упражнения, но не винаги имам време, още не правя коремни преси де. Вие момичета, със секцио кога мислите да почвате с коремните преси и казаха ли ви нещо докторите за това?

Айде лека вечер на всички, стискайте палци да нямаме Т!!

# 58
Здравейте мам4ета!!
Здрасти Калима- и ти си на моя хал със свекито де...хем дале4е,хем да не се меси...тя оставя каката да прави каквото си иска,а аз не искам да става свободия от нея..иска се възпитание дори в играта...Winkа временцето си беше само за навънка и ние го оползотворихме много добре...Wink
Утре сме на консултация...да видим колко сме пораснали...Winkсамо дето не мога да й обърна режима...заспива в 02 и става - леко само си отваря очите и промърква за хапване в 7 или 9часа и после пак спи до 12 на обед...и аз се принуждавам да спя с нея,ина4е не мога да издържа...все едно всяка ве4ер съм на дискотека и се прибирам сутринта...после ако не спя съм като пребита...не знам как да я отуча с това заспиване в 02....тя спи след като я изкъпим и нахраним по 30 мин и в 00 пак...и после седи буда до 02....на тъмно я държах....оставях я да пла4е..няма и няма ...стои до 02 или до 03 и тогава се отпуска...ако някоя мама има подобно[color=red] дискоте4но[/color] бебе - нека да сподели с мен какво го прави....4е не знам как ще издържа така занапред....;-(

Ина4е хапваме смесено- кърмя през ядене и давам Фризолак през другото време...пием сок от ябълка и морков през ден...
а вие пиете ли сок4ета???

# 59
а за килограмите....и аз ка4их около 25 - след раждането бях -10 ,но с кърменето все хапвам...и след Нова година живот и здраве да по4вам с гимнастиката...,а после с колелото и коли4ката ще редувам..а как сте с гърбоете??- мен много ме боли гърба и двете лопатки...май имам нужда от масажи....

а за секциото- доктора ми каза,4е след 2 месец мога да по4вам с коремните ,но постепенно да увеличвам,а не наведнъж 100 и после да не мога да си каже името...Wink

Общи условия

Активация на акаунт