Пелени и гащички за многократна употреба - 18

• 9 864
  • 45
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, (бъдещи) мами! Simple Smile

Някоя от вас дали е пробвала тази марка многократни пелени: https://www.judesfamily.com/en ?

Ще се радвам да чуя вашите мнения (може и от мами, които са използвали подобни пелени и могат да сравнят, за да кажат кои са плюсовете и минусите).

Здравейте, не съм ползвала тази марка, но е хубаво, че сте ориентирали към нещо от органичен памук. Искам да споделя и моя опит.

Имахме проблеми в началото с подсичане и комбинация от пелени от органичен памук (аз използвах прифолдс) и горни гащички от мерино реши проблема. Пелените, които ползвах бяха на американската марка Green Mountain Diapers, като си купих един от големите им пакети и ми излезе доста по-евтино от това, което намерих на българския пазар (една роднина ми ги донесе от Щатите). За гащичките от мерино ползвах Pupi, които Bottomlane продаваше; пробвах и Disana, но те пропускаха. За по-големите размери вече минахме на PetitLulu от Zaiche, които бяха доста стабилни и не се свиваха.

Като цяло, майка ми ме насочи към вълната; в миналото точно гащички от вълна (предимно от агнешка вълна) са ползвали, като е нямало памперси. Тя отблъсква мокрото, не мирише и не спарва (за разлика от изкуствените материи). Самите гащички, освен ако не бяха изцапани с ако, ми издържаха 7-10 дена без пране.

Общи условия

Активация на акаунт