Кога свършва младостта?

• 25 701
  • 521
  •   1
Отговори
# 465
Пуснала съм си на телевизора стари парчета, сетих се за мнението на дъщеря ми за тях и реших да напиша, че човек остарява, когато му харесват такива неща:

Но има и утеха - един римейк на стара класика, който харесваме и двете поколения и даже дъртите смятаме, че е по-добър от оригинала Wink

# 466
Човек харесва такива неща, когато има добър вкус, а не когато остарява Grinning
Пуснала съм си на телевизора стари парчета, сетих се за мнението на дъщеря ми за тях и реших да напиша, че човек остарява, когато му харесват такива неща:

Но има и утеха - един римейк на стара класика, който харесваме и двете поколения и даже дъртите смятаме, че е по-добър от оригинала Wink

# 467
Аз тези ги слушам от 10годишна, права е Синьо небе. 😁

# 468
Съгласна съм, че музикалните предпочитания нямат много общо с възрастта. Сещам се, когато бях на 21-2, мой познат, тогава на около 25, твърдеше, че "животът свършва на 30". Наша обща позната, тогава може би на 60, го изненада много като му сподели какво харесва. Той очаквал, понеже тя е възрастна, да слуша само...народна музика.

# 469
Съгласна съм, че музикалните предпочитания нямат много общо с възрастта. Сещам се, когато бях на 21-2, мой познат, тогава на около 25, твърдеше, че "животът свършва на 30". Наша обща позната, тогава може би на 60, го изненада много като му сподели какво харесва. Той очаквал, понеже тя е възрастна, да слуша само...народна музика.

Хахаха, ей, тук паднах под масата от смях. Чакай, че чукнах 30 преди две седмици, пускам Македонско девойче! Grinning

# 470
А, той като стана на 30, каза, че вече не мисли точно така.

# 471
И на 15, и сега на 45+,  народна музика не мога да слушам, веднага " скачам" на хорото;)
Но факт е, че на 20+ , 40 годишните ги смятах за пенсии.
На 40+ по банкети се засичахме с баща ми 65+ в пиано баровете и се вихрихме заедно в ритъма на хубава музика ( мой набор)

# 472
Официално свършва на 29 години, до тогава човек е младеж според българското законодателство. Реално си мисля, че свършва, когато станем баби и дядовци. Не знам реално дали е така, но често съм го виждала.

# 473
Ти пък, баби и дядовци?
Има и зряла възраст, преди бабешката.
А и някои пъргавели стават баби по на 35+, други чак към 70, не е критерий това.

# 474
  • София /Абсурдистан
Е то в махалата стават баби и дядовци и преди 30, ама не е там работата Simple Smile

# 475
  • София
И никак не младеят Wink

# 476
  • София
Аз лично слушам много по-разнообразна музика от "младите" тъй че...

# 477
За всеки младостта приключва по различно време.
Аз гледайки как са живяли, обличали и какво са правили моите родители (лека им пръст), мога да кажа, че те са приключили с младостта малко след 40те си години. Цялото им битие и живот беше работа и градина. Никога не са ходили на почивка след 90те години на 20ти век. Не ходиха на гости, не канеха гости. Вечер дори и да се разходят не излизаха. Вечно се караха за дребни неща. Не съм ги виждала да се целунат дори и по бузата. Никакви дребни жестове, с които да си покажат, че се обичат.
Живота им приключи много тъжно.

# 478
  • София
Едно време някои хора са били така. След като се оженят и родят, се затварят вкъщи, на работа и точка.
Моята дъщеря скоро няма да се задоми, така че скоро баба няма да стана. Имам намерение да си поживея поне 10 г, само здраве и парички да има!

# 479
Rockstar, с пълнолетни деца никога не се знае Simple Smile Но пак ще си живеем живота, и баби да станем, какво.

Общи условия

Активация на акаунт