Любители на котки - Тема 179

• 29 606
  • 774
  •   1
Отговори
# 150
Днес бяхме тотален игнор

# 151
Аз днес големи перипетии с тия сухи храни, накрая пак взех Есеншъл.
Дадох му и малко забранена храна - домашна ципура на фурна без подправки и малки картофи с кашкавал и сирене. Всичко си беше ок с акитата.
Мъжа ми го хвана да влачи кекс по килима, изобщооо - не ми се вярваше, че обича и иска домашна храна. Повечето мачки, хранени с хубави храни не помирисват домашно, особено немесно, ама ето на̀ …
Тука гледа чиния с кокали, готов да рипне, ако няма кой да го хване :
Скрит текст:
Скрит текст:

# 152
  • Велико Търново
Lana Gatto, norаgami, посмях се доста с вашите снимки 😁

Добре дошла, прекрасна Меги! Невероятна разцветка, напомня ми леко на Мади на лято, която отдавна не съм виждала. Лято, пусни снимка на моята любимка, моля😍 Все чакам да я видя 😊

За пола и котките-и аз мисля, че май мъжките са по-гальовни, но що се касае до спокойствие, то наш Буки е ненормален беладжия 😁 Но както каза Таня, сигурно е въпрос на характер.

Стискаме палци и лапички на Наско🤗🤗

Аз уикенда съм в квартирата и ще се гушкам много с Пиги Шмиги😍😍

Редактирам с една топла, топла снимка на кака на момичето ❤️

# 153
  • София
bubalesa, много мило Hug Любимката много се е окръглила въпреки меренето на дажбите и не че не е сладка, даже много, ама все имам угризения... Пък тя си изисква хапването...

Меги е разкошна! Ваксината преди кастрацията и според мен, не се знае какво може да хване и от самата клиника.

# 154
  • София
Да покажа една хубавица, която си търси дом. Случайно ми попадна във фейсбук. Не знам подробности. Може да ѝ излезе късмета в темата. Wink
https://www.facebook.com/angie.emilova/posts/pfbid02BTHsufSEvhJX … wcgYQtzQdsrZfXiwl

Знаете ли защо правят дупки в катерушките? За да висят спокойно тумбаците на дебелаците! Joy

Скрит текст:
Че си има коремче, има си, но дупката го подчертава повече от необходимото. Joy

И клюкарката Преслава Simple Smile :

# 155
# 156
Лека нощ, Харко! Simple Smile

(По това времв проучвам още ветове, да му се не види...)

# 157
  • Крайбрежен район
Ох, това хубаво розово носле! Heart EyesHeart EyesHeart Eyes Сладкия Харко вечно гушнат в майка си. Revolving Hearts

Де и моя да беше поне на половина толкова любвеобилен. Точно беше заспал до мен. Понечих да го погаля. Ухапа ме на две, на три, плясна ме с опашка и избяга. Satisfied

# 158
Таня, благодаря ти за темата. Страхотна, както винаги. Heart
Данък

# 159
  • Бургас
Откакто захладня е особено любвеобилен. С часове се гушка.
И си има ново хоби. Вечер дойде ли време за турските сериали,се паркира на стола при баба си.
Не знам какво му харесва, интонацията на гласовете на актьорите ли, музиката ли, чака си сериала.
Мислех че ще махне снежинките, но само ги подуши и не им обръща внимание:

# 160
amy_nka, с инхалационна ли записа последно? Чувала съм, че е особено подходяща за дребни котки, защото може да се дозира точно

# 161
  • Бургас
Лека нощ, Харко! Simple Smile

(По това времв проучвам още ветове, да му се не види...)
Стискаме ви палци и лапички.
Дано всичко е наред с котето.

# 162
  • София
Така, добри новини от мен Simple Smile
Надявам се този път да се задържи подобрението. Наско е от вчера вкъщи. Диша добре, има повече енергия, яде като прасенце, буквално. Дори и за пръв път освен да лежи и мърка почна да ми хапе ръката. След малко в 5 часа ще го водя за инжекции, но изглежда този път АБ да е правилният и да сме на прав път . Продължава да е на инжекционен АБ и кортикостероиди, другите неща венозно през абокат са му спрени. Постепенно ще мине на хапчета за кортикостероидите. Важното е да се оправи, но ми намекнаха, че макар една идея да е по-добре ренгена, не е ок да живее навън. Предлагат да съдействат за осиновяването му след като се излекува.
Леко златно ми излиза лечението му, като беше и на стационаре, но се радвам, че е по-добре.
Ето го и с едната ми дъщеря, мърка Simple Smile

Ето го и с пълен стомах Simple Smile

Шепа е само с отстранени яйчници, очаква се при млада нераждала котка, матката да си атрофира. Но не е лапароскопска операция. Разреза обаче е много малък и възстановяването беше бързо и без про леми, с резорбируеми конци.
Вчера Страх се обърка и дори ми мърка. Нещо което никога не се случва. Като за мъжки котарак хич не е любвеобвилен и добър, а е най-проклетата от трите котки. По цяла нощ мяука, драска, иска постоянно нещо и е много пестелив на гушкане и мъркане.
Тук съм на леглото на едната кака и с меко одеало и май затова се излъга Simple Smile

# 163
Много сте хубави всичките, а Наско е сладкиш ❤ златни сте! А доброто винаги се връща 🍀 може и да пишете да помогнем за сметката на Наско?

# 164
Айла, стискаме лапи и палци за Наско, да укрепне! Hands Pray Искам и аз да помогна с някой лев за здраве. Много прилича на моя Ефи... А мой Ефи изчезна след едно разгонване...

Спомен от Оливърчето и Ефи... Моите сивички...

amy_nka, с инхалационна ли записа последно? Чувала съм, че е особено подходяща за дребни котки, защото може да се дозира точно
Да, последно записах с инхалационна. Ама има още време да се разколебая... Yum Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт