Любители на котки - Тема 179

• 29 622
  • 774
  •   1
Отговори
# 195
Здравей!Ти,всъщност,изброи всичко необходимо😊Сега погледнах,при нас цената за превоз не е променена 80 евро си е,колко беше последно и за Сакура.
Ние пътуваме с чанта,за да е по-лека После ми седи в скута.Иначе,ще трябва да ти е в краката и няма да ти е удобно.Ако се притесняват и ще мяучат много,им носи нещо лекичко да покриеш чантата И купичка,за да им дадеш вода.Не ги храни преди полет.Нищо им няма.

На проверка за сигурност,ще те накарат да ги извадиш от клетката.

# 196
Нас не са ни карали , а летим често с Ушатото. В Европа най-обстойно минава контрола в Амстердам и Лондон, по мои наблюдения. В Щатите вече е друго.
И ние сме с чанта, защото е лека, а и е много удобна за носене.

# 197
Докарахте ми голям мерак да пътувам с котка. Simple Smile

# 198
Благодаря ви, момичета! Можете ли да ми покажете каква чанта? Моята клетка не става така или иначе и ще купувам и за двамата. Иначе ще се сместим в 8-те килограма, и двамата са под 6 в момента. Дано не ме карат да ги вадя, че Бени като нищо ще драсне да се спасява. Давайте ли им някакво успокоително преди полет? Лесно ли го приеха? Одеалца да ги покрия ще взема. То вероятно първо аз ще пътувам да намеря квартира, ще им я приспособя за тях и след това ще се върна да ги взема

# 199
  • София
Последния път пътувахме с Егейците. Още в метрото ми направи впечатление едно младо момиче с малка раничка на гърба и голяма котешка раница пред гърдите си. Simple Smile Качи се на нашия самолет. Simple Smile

На проверката за сигурност пускат клетката на скенера. Затова се вади любимеца. Да не се облъчва. Simple Smile Минава гушнат през човешкия скенер. Но ако кажеш, ще пуснат клетката/чантата заедно с котката през скенера за багаж.

# 200
  • София
Можете ли да ми покажете каква чанта?
Аз бях харесала тези https://www.zooplus.bg/shop/kotki/kotki_na_put/kotki_chanti_za_nosene/758562 и https://www.zooplus.bg/shop/kotki/kotki_na_put/kotki_chanti_za_nosene/401814. Дъщеря ми каза, че нямали нужда от чанта. Но ще взема.

Аш е голям вече за раницата и пощръклява в нея. Последният път си беше разранил ухото, направо си беше откъснал 1 мм. Няма да му зарасне Sad

# 201
Anmary, тази е много голяма за пътуване, до 48x 35 x 22 cм трябва да е. Ще търся де

# 202
Не е добре котка да минава през рентгена за багаж - доста силно е облъчването.

# 203
  • София
Anmary, тази е много голяма за пътуване, до 48x 35 x 22 cм трябва да е. Ще търся де
За размерите не знаех. Погледни и в Емаг.

https://www.zooland-varna.com/p/malka-izvita-chanta-20h36h22/ Размер: 20х36х22 см.

Чанта за домашни любимци UARONE Small , 36x21x22

Транспортна чанта за малки кучета и котки 4Dog, 35 х 20 х 21 см

# 204
Преди време такива чанти имаше и в Джъмбо, не съм се интересувала дали още има.

# 205
Благодаря ти, гледах навсякъде, този размер от 22 широчина е проблем. Та писах на България Еър и жената ми отговори в рамките на пет минути - да търся мека чанта, защото дори и да надвишава малко, не е проблем, стига да се събира в краката. Харесах една сиво-зелена (най-евтината в зооплюс, че две ще трябват), но ще разгледам и още. Недоволна ме подсеща, че и Джъмбо ми е близко , мога да мина с едно метърче Simple Smile

# 206
  • София
В това "48x 35 x 22 cм" 22 трябва да е височина.
Има меки. Слагаш един слинг за котки и даже може да гледа през прозореца Simple Smile

# 207
Не знам дали е височина, защото пише че животното трябва да може да се изправи. Мекичка ще търся, да, то и отдавна ми е мерак, че моите прасета тежат, а аз не съм шофьор и ги нося. И за извинение, за дето ви досадих, един Бени

# 208
Това е нашата.Зак не се побира вече в нея,но си свърши работата.Това на снимката е Сакура.

# 209
  • София
И ние не сме шофьори. Имам клетка и раница. Клетката обаче е голяма и тежка. На Аш раницата рязко му умалява когато пътува в кола.
Гледах слинговете в кварталният зоомагазин при нас, но не го виждам Аш в нещо такова.

Оказа се, че за лятото трябва да мислим вариант за котешки хотел. Дъщеря ми е решила да не ходи на море с приятелката си, но но и с нас не искала, защото няма кой да гледа децата.
Има време до лятото.

Общи условия

Активация на акаунт