Любители на котки - Тема 179

• 29 452
  • 774
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Танче, честито!
Супер новини.

Кифлата скоро не съм я показвала Simple Smile

# 541
Момичета, да ви попитам, каква може да е причината Блеки да мяука като прегракнал? Освен да е викал много на Нова година Grinning Нямаше ни три дни и днес дойдохме да го вземем. Игрив е, гушлив е, обаче мяука прегракнало. И сякаш на предните два зъба, тези малките по средата, са зачервени и венците също. Доколкото знам е излизал навън, но не се е бил с котараци. Тукашните не го отразяват, той иска да играе с тях, ама го игнорират. А и няма белези от бой. Утре се прибираме в София и ще звъня на ветеринарите за преглед, ама малко съм притеснена. Ако някоя има предположения какво може да е, бих се радвала да споделите.

Таня, честито за внучето Heart

# 542
Ивекс, супер новинка! Лека бременност и до термин. Годините ти са си баш за бебе.
Таня, честито и на теб - вече си член на КГБ Stuck Out Tongue Winking Eye Клуб на готините баби!

# 543
Ивекс, честито! Страхотна новина!

Таня, честито внуче! Да е живо и здраво!

# 544
На носленцето има кръв на едната ноздра.
Това са въпросните язви по дихателните пътища. Сега ако му огледаш зъбките, венците, би трябвало да видиш и там зачервени участъци. Ако пък венците изглеждат пожълтели-посинели не е добър признак. Ако Рори яде (гълта храната) има шанс. Ако яде, не бих го водила повече при този вет. Вкъщи, на топличко, и без стрес. Абокатът стои ли му още?

# 545
  • София
Не съм писала много отдавна в темата, само чета, но не мога да подмина тези новини.

Ивекс, страхотно! Лека да е бременността!

Таня, честито и на теб, и на кака Дейзи! Да е здраво бебето!

Да платя данък все пак. Ето така бях аз на 31.12:

Скрит текст:

А Доби е станала толкова дебела

Скрит текст:

# 546
Това е компанията за закуска, обаче сега как да стана и да се приготвям за работа? Между другото изглежда доста по-малък на снимката 😁

# 547
  • Велико Търново
Обожавам бебешки новини 🤗
Ивекс, честито! Може би ти е шок сега, защото не е планувано, но ще бъде супер яко, нали знаеш😉 Желая ти лека бременност, наслаждавай се на момента!❤️
Таня, честито внуче! Казват, че това е по-яко от собствено дете дори! Пожелавам ви да е живо и здраво, а вие да имате много и пълноценни мигове с него ❤️
П. С. На фона на тези прекрасни новини само ще маркирам, че с Пиги от снощи сме в другия ни град и момичето се чувства чудесно 😊

# 548
  • на брега на морето
Мъжът ми ще навърши 40 април, аз съм на 36, това изобщо не ме притеснява , защото мои приятелки родиха за пръв път на моите години.
Ивекс, голямата ми дъщеря родих на 36, а малката на 40. Невероятни деца се раждат на тази възраст Simple Smile Желая ти лека и спокойна бременност и здраво бебе Heart.

Таня, честито и на теб, много се радвам за бебето. Heart

Eй, че хубави новини

# 549
  • Свети Влас
Ивекс не се притеснявай , Танче да е живо и здраво внучето, много да ви радва внучето.
И да ви покажа Лео принца ! Снимах го вчера. Много обича да си играе с клечка от асмата. Вече се научи да се качва на асмата и изтръпвам направо като го видя на нея.

# 550
Благодаря ви много мили дами до тук имаме 570 лв събрани от вас в бг мама и групата във фейсбук на британките.
Да сте живи и здрави и все така добри Човеци с главно Ч.
И аз ще споделя новина,идентична с тази на Ивекс Heart
На 33 съм ,госпожицата март става на 14 години.
Доста ме е шубе,но се борихме 2+ години Heart
Сега остава само Тути да се оправи Heart

# 551
  • Свети Влас
Малка лисичка стискам палци всичко да е наред с писанките ! Лека бременност Малка лисичка, нека бебенцата растат здравички !

Последна редакция: вт, 03 яну 2023, 12:48 от Габриела Радева

# 552
Ех, че хубави новини.
Честито на Ивекс, Лисичка, лека и безпроблемна бременост. / 33 години си е отлично даже, моята щерка я родих на толкова/.
Честито и на Таня за внучето.
Да се оправят всички болници бързо.
Спорна да е новата година!

Последна редакция: вт, 03 яну 2023, 14:22 от MianaNia

# 553
  • София
Ехе, голяма бебешорния от началото на годината Simple Smile. Леки бременности!

# 554
  • София
Влизам в темата и... още хубави новини 😍
Лека и безпроблемна бременност и на теб, малката лисичка! 🤰
Честито внученце, Таня! 👶

Снощи след яростните опити да се напъха в тази кутишчица...

... Блеки стигна дотук 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт