Любители на котки - Тема 179

• 29 438
  • 774
  •   1
Отговори
# 555
Лисе, много се радвам за вас. Heart Лека бременност и до пухкав финал със здраво бебе. На Тути желая да се оправя бързо.

# 556
Лисичке, лека и безпроблемна бременност! Стискаме палци и лапички да няма нищо сериозно с Тути.

# 557
  • на брега на морето
Лисанке, лека и приятна бременност; здраво и игриво бебе ти желая. Heart
На Тути - бързо оправяне. Като стане кака ще има и задължения, не само да се изтяга върху меки завивки Laughing

# 558
Тая тема става все по-хубава!

Последна редакция: вт, 03 яну 2023, 17:46 от red soul

# 559
Честито на всички ❤
Ари се изпишка онзи ден в леглото на чавето. Идва и ми вика - мамо смени ми чаршафите, че миришат гадно и котката намокри всичко 😱
Наистина всичко беше в пиши, направо не знам защо го е направил. Дали вече не е за кръц-кръц ? Намерих и отлежало аки в едно от леглата му. Сега го затваряме в коридорите като ни няма, че не се знае какви ще сътвори сам.

# 560
  • Sofia
Утре в 14 часа ще кастрираме Мишо Британеца. Днес прави 9 месеца.
Много ми е притеснено. Хем ми се иска хем не
Така бях и за Мъро и Суза

# 561
  • София
Лисичке, честито и на теб и лека бременност! Стискам палци на Тути. Hug

Рижавото говедо от по- горната снимка е от рано кастрираните- беше на 5мес, когато започна да маркира и орехчетата бързо бяха резнати.

# 562
  • София
Лисе, честито и на теб.
Стискам палци и на Тути.

# 563
Честито на всички бъдещи мами!
Честито внуче  на Таня !

охлювче,  как е Рори? Има ли подобрение?  Как пък не можаха да разберат какво му е и да го излекуват.
Чак казваш, че го били отписали...
Много тъжно.

# 564
  • До морето...
Честито и от мен на бъдещите мамчета🙂Леки и спокойни бременности с едни здрави бебчета на финала 🍀
Танче,честито внуче и на теб!😊
Много тъжно наистина ,че не могат да установят окончателно какво му има на Рори..Аз все пак вярвам ,че ще стане чудо и ще остане в миналото всичко лошо при котачето .
Лисичка, чакаме добри новини за Тути.

# 565
Лисичке, честито и на теб! Лека бременност ти желая!
На Тути пожелавам да разберат какво и е и бързо да се оправи.
На Рори и на него да разберат какво му е и той бързо да оздравее.

# 566
Рори има апетит, но му е малко трудно да се храни и пие вода. Важното е че го прави. Ходи до тоалетната.
Днес бяхме пак на преглед. Беше друг доктор, който каза, че Рори е записан с диагноза Калицивироза. Продължаваме с антибиотика и в петък пак сме на контрола.

# 567
Ако е калицивироза, лекува се, ако се хване навреме, както явно е в случая с Рори. Има в темата успешно излекувани животинки. И Рори ще е между тях.

# 568
Всички бъдещи мами поздравявам и стискам палци на болните котанчета!
Ние пък имаме кандидат снаха Joy  Харесали са Сина за татко, та да видим. Ние за нашето дете се изчакахме, но пък иначе каквото бодна в градината, расте и цъфти, рибите още втория месец се обебиха, та....дано Hands Pray

# 569
Рори има апетит, но му е малко трудно да се храни и пие вода. Важното е че го прави. Ходи до тоалетната.
Днес бяхме пак на преглед. Беше друг доктор, който каза, че Рори е записан с диагноза Калицивироза. Продължаваме с антибиотика и в петък пак сме на контрола.
Тц-тц... Колко трудно беше да се изкажат, че е калицивироза! Сакън да изкопчат някой лев отгоре... Охлювче, споделяй имена, да знаем кого да избягваме. На мен ми е полезна инфото за пловдивските ветове.

Общи условия

Активация на акаунт