Любители на котки - Тема 179

• 29 589
  • 774
  •   1
Отговори
# 90
Милото, сигурно ще се оправи, аз опит не мига да споделя, но сигурно повечко време му отпуска упойката 🍀

# 91
За Пловдив - сам Провет съм ползвала аз.
Поздрав от дядо Снежко

# 92
Това на Джуджи бащата ли е? Heart Eyes

Габи, ако до довечера не се съвземе, значи нещо не е наред и трябва да звъннеш на вета. Не е нормално толкова време да залита. Rolling Eyes

# 93
Да Аминка.
На Джуджи и на Сивчо. Той си идва за закуска, обяд и вечеря Simple Smile
А мама Черен нос има нов апартамент с вълнено вътре. Предстои му облицовка с изолация.

# 94
Леле котето в кашона е уникално ❤

# 95
Lana,
Тя пък е майката на всичките ни котета Simple Smile с партизанското име Черен Нос. Без проблем влиза и дома и намира чинийките, но е мнооого страхлива. Само като заражда пред вратата я преместих вътре, изкара 2 седмици вътре - голямо постижение беше Simple Smile
Ето я маскирана като индианец

# 96
Леле котето в кашона е уникално ❤

Те всичките са ѝ уникални на Мариета. Simple Smile Уникални красоти! Да са живи и здрави!

# 97
Мнооого благодарим! Много си ги обичаме.
Да са здрави всички мацета!
Вчера Шошо се премята от слънце на сянка така

# 98
Кастрация на женска котка при д-р Стефан Стефанов - 100 лв. Обаче, до края на годината няма свободен час при него! Astonished В събота не кастрира, също.

# 99
  • София
Закарах Наско пак за прием. Последните дни хич не ми харесва, дишането е затруднено, стана по-вял.
Прие го друг лекар, той пък се притесни за течност в корема, гледа го на ехограф, подозира и ФИП. Видя и снимката на ренгена и той също заяви, че е доста зле. Изобщо почвам да се отчайвам. Чакам по-късно да дойде неговата лекарка и да го прегледа и тя, да пуснат кръвни и други изследвания за ФИП и да ми се обадят да кажат как са резултатите и какво предлагат за лечение.
Може ли  да ме насочите къде мога да прочета повече за лечението на ФИП, като цени и продължителност, тъй като не съм обръщала внимание досега специално на това?

# 100
Четох една тема тук, в този подфорум за лекарство за фип. По фейсбук групите може също да се пита.
Дано да се оправи това сладко мъниче ! Да действат адекватно ветеринарите.

# 101
  • София
Звъннаха от клиниката, ще му пуснат тест за антитела за коронавирус, което не е потвърждение за ФИП, но е някакъв ориентир дали поне го е карал, но според лекуващата му лекарка няма много течност и не е това проблема.
Но белия дроб е още по-зле, честно казано ми намекнаха и ме подготвят за най-лошото. Биха искали някакво изследване с промивка и проба от белия дроб да направят, но в текущото му лошо състояние не са сигурни, че ще издържи упойката и манипулацията. Затова за момента и аз отказах. Ще му включат по-силен венозен антибиотик, плюс кортикостероиди и бронходилататори, защото то просто не може да диша в момента. Все се надявах, че ще продължи да се подобрява, а не да се влошава. Още днес ще му проведат и втори курс за лечението за паразити, няма да изчакат до петък.

# 102
# 103
100% фип се доказва само чрез вземане на тъканна проба от червата, доколкото четох.
Дано се пребори момчето, стискаме му който каквото си има !

# 104
  • София
100% фип се доказва само чрез вземане на тъканна проба от червата, доколкото четох.
Дано се пребори момчето, стискаме му който каквото си има !
Да те с кръвните, които така или иначе пускаха и имат още кръв за изследване, искат да видят дали поне е карал короната, но за момента лекуващата го лекарка не вижда чак толкова течност и съмнения за ФИП, а всякакви по-инвазивни изследвания гледаме да ги избягваме в момента. Така или иначе основният проблем е, че не може да диша и белият дроб изглежда ужасно. Надявам се поне малко да се облекчи състоянието му с включените медикаменти и с новият АБ, както и с повторният прием на противопоразитното  лекарство. Надявам се по този начин да има някакво подобрение и дори и бавно и постепенно да има частично поне възстановяване на функцията и капацитета на белият дроб.

Общи условия

Активация на акаунт