Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 69

• 108 730
  • 755
  •   1
Отговори
# 180
И аз им ползвам серумите на Скинклопедия. Тоест само два съм ползвала само - ретинола и витамин ц-то. Ретинола не ми хареса и на мен, мазен и тежък ми е, обаче мама го одобри много. Витамин ц ще си взема пак и някой от другите, но не знам още кой.

# 181
+1 глас за продуктите на SKINCYCLOPEDIA, ползвам няколко неща в момента, но харесвам и INOPHARM. Серумът им с матриксил много ми допада, само дето ароматът е прекалено силен за мен. Има ги вече и в ДМ.
Благодаря много за информацията и аз ще погледна в ДМ за тези серуми.
Гледах видеа в YouTube, че серуми с витамин С и пептиди могат значително да подмладят и витализират кожата и съвети от дерматолози да ги използваме за по-малко бръчки.

Аз да похваля термозащитния спрей за коса на Tresemme с биотин. Страхотен продукт за скромните си 6-7 лв. Разплита перфектно и не омазнява, нито утежнява тънката ми коса. Пръскам 5-6 пъти преди сешоар (преси и маши не използвам).

# 182
  • Велико Търново
Здравейте, включвам се от нищото тук. моля да ме извините, не съм чела дори 1 мнение в темата, но видях че pantera я е създала, значи е нещо полезно!
Някой ползвал ли е това чудо?

# 183
Това ми хареса по описание, ако го видя в Лили мога и едно такова да си взема и аз 🤭

# 184
Ползвам го от няколко месеца и аз и съм доволна.Купих си 4 серума от Камко.Ниацинамид, витЦ, и два с пептиди.

# 185
През уикенда ползвах мостричка на този български крем и много ми допадна като усещане върху кожата и мирише приятно:Някой да го е ползвал по-дълго време да сподели мнения за цялостния ефект.
Не пише за каква кожа е (освен, че става и за чувствителна), но аз съм със суха и ми пасна, една идея по-мазен го усетих при нанасяне, но попи след това.

# 186
Аз съм ползвала повечето серии на Biofresh. Ефекта, който очаквам от крем е единственно хидратация, незнам какъв друг ефект може да се постигне.

# 187
  • София
Благодаря ви за отговорите момичета Simple Smile Ще пробвам Микса, като начало. Ще взема и нощния, въпреки, че казахте, че е мазен. За през нощта ми е ОК да е по-мазно. В момента ползвам един серум само с масла на Wooden spoon. Много ми харесва сутрин кожата - много е свежа и приятна, обаче вечер, като го нанеса и все внимавам как лягам, за да не си омажа калъфката на възглавницата или косата. Не попива достатъчно бързо. Иначе е супер де, но ще видя как ще ми е с Миксата Simple Smile

Да се отчета и аз с препоръки:

Много съм доволна от шампоана Syoss Volume. Косата ми е гъста, но косъма е тънък. С него косата ми става много плътна и дебела - направо го обожавам

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/syoss-shampoan-za-kosa-volume-p5201143149266.html

Наскоро си взех този балсам за дълга коса на Белеа, за да го пробвам - страшно много ми харесва. Има го във физическите им магазини, но го няма онлайн

Скрит текст:

Търся си някакво хубаво измивно олио. Ползвах гел за измиване на La roche, Белеа и на Билка, обаче ми изсушават кожата. Ако се сетите за олио или гел, който не изсушава, ще се радвам да споделите Simple Smile

# 188
  • Deutschland
Създателката на Биофреш е наша съфорумка. Не знам пише ли още. За съжаление не помня как й беше името тук, но беше пуснала и тема преди време точно за марката.

# 189
Вчера си купих серума с витамин це на Skincyclopedia. В сравнение с този на Дева лепне по-малко. Намазах се вечерта и моментално станах ярко червена. Сложих отгоре хидратиращ крем и масло от жожоба. Тази сутрин лицето ми изглежда съвсем нормално, нямам неприятни усещания. Ще видим как ще е в дългосрочен план. Но на първо време смятам да го ползвам само вечер.

# 190
Не са лоши кремовете на Биофреш, но не повторих
Нощният на Микса не е мазен, а по-плътен крем, какъвто трябва да е. Аз съм фен на всичко тяхно. Имам и за тяло, и за зачервявания, тоалетно мляко....Допадат ми много, а и като цена са супер
Сложих си ретинол на лицето, но ми се появиха 2-3 ситни пъпчици с връхче. Обаче кожата ми на сутринта беше супер. Та се чудя да слагам ли веднъж седмично или да не рискувам да не се опъпча Smile

# 191
  • София
Скрит текст:
Здравейте момичета Simple Smile
Чак сега виждам, че има такава тема, а те са цели 69 до тук. Записвам се и аз Simple Smile

И направо се включвам с въпрос, тъй като прочетох тази тема и никъде не видях, да е обсъждано.

1. Какво мислите за сериата Garnier Bio? Кожата ми е суха, на 42 години съм и си търся дневен, нощен крем, тоник (за сега ползвам на Белеа и на Гарниер - доволна съм) и измивно олио

2. Търся препоръка за хубав хиалуронов серум, който да се съчетава добре с дневния крем

3. Препоръки събирам и за кремовете на Микса.
Търся нещо с по-лека текстура, който да хидратира добре, но да не омазнява много.
https://shop.lillydrogerie.bg/krem-gel-sini-vodorasli
Страшно доволна съм от този. Не омазнява изобщо, лицето не лъщи, не матира.

# 192

Търся си някакво хубаво измивно олио. Ползвах гел за измиване на La roche, Белеа и на Билка, обаче ми изсушават кожата. Ако се сетите за олио или гел, който не изсушава, ще се радвам да споделите Simple Smile

Аз съм много доволна от измивния на CeraVe. В Нотино често го пускат на намаление. Супер много се пени и го причислявам към много икономичните. На мен една помпичка ми идва даже много за лицето.
След като се измия, не усещам опъване по лицето. Имат различни разновидности - за нормална, суха и мазна кожа.

# 193
  • София
От гела CeraVe и аз съм много доволна. Ползвам го като втора стъпка, след олио (когато имам грим). Ако съм без грим може само него.

# 194
  • София
За това олио ли говорите? Тук го намерих на най-добра цена

https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030017791

Забравих одеве да напиша - от мен препоръка и за маска-кърпа с вит. С на Белеа. Правя домяшен пилнг с 3 в 1 на Гарниер веднъж седмично и веднага след това слагам маската за 30 минути. И други съм пробвала, но след тази буквално виждам УАУ ефект

Общи условия

Активация на акаунт